Menu
Soita
Soita 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Olet kirjautunut ulos.

Lähetämme sinulle sähköpostitse ohjeet kuinka nollaat salasanan.

Vertaa ja hae, 3 helppoa vaihetta

MIksi valita VertaaEnsin.fi

100% ilmainen
Helppo ja nopea vertailu
Puoleeton ja riippumaton vertailusivusto

Rahoitustuotteiden vertailu on helppoa VertaaEnsin.fi -sivuilla. Käytä lainalaskuriamme ja löydä itsellesi parhaat tarjoukset. Kaikki sivustomme tiedot ovat riippumattomia ja ajankohtaisia.

Testimonial person
Tarvitsin lainaa keittiöremonttia varten. VertaaEnsin.fi avulla löysin edullisimman lainan nopeasti ja helposti.
Johannes, Helsinki
customerpromise.alt

Löydä Suomen edullisin laina

Autamme sinua säästämään aikaa ja rahaa vertailemalla eri rahoitustuotteita. Lainalaskurimme avulla löydät helposti ja nopeasti sinulle edullisimman lainan. Lainalaskurin käyttö on täysin ilmaista, ja vertailumme on täysin puolueeton ja läpinäkyvä.

Hae Suomen edullisinta lainaa avullamme

Kulutusluotto sopii rahoitusmuodoksi moneen eri tarkoitukseen. Suuremmat hankinnat on kätevää rahoittaa esimerkiksi osittain kulutusluotolla, kun omat säästöt eivät riitä koko hankinnan kerralla maksamiseen. Eri tarjoajien rahoitusvaihtoehdoissa ja kuluissa on suuria eroja, joten kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa. Omalta pankilta on hyvä pyytää rahoitustarjous, mutta sitä kannattaa ehdotytomasti verrata myös markkinoiden muiden lainantarjoajien lainahintoihin.

Ennen kuin haet kulutusluottoja, vertaile ensin luottojen kustannuksia ja ehtoja, niin löydät itsellesi edullisimman ja tilanteeseen sopivimman vaihtoehdon. Määritä kuinka paljon ja kuinka pitkällä takaisinmaksuajalla haet kulutusluottoa, ja mihin käyttötarkoitukseen. Lainavertailu näyttää sinulle tämän jälkeen kaikki löytämänsä vaihtoehdot, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Kulutusluotto sopii moneen eri tarkoitukseen ulkopuoliseksi rahoitusvaihtoehdoksi, kun omat säästöt eivät riitä. Kyseessä on silloin yleensä jokin suurempi sijoitus tai hankinta. Auton ostaminen, remontin tekeminen, lomamatkan maksaminen, häät, vene tai moottoripyörä tai jokin muu suurempi hankinta. Myös kalliimpaa elektroniikkaa sekä kodinkoneita rahoitetaan kulutusluotolla. Kulutusluotto sopii näiden lisäksi toki myös moneen muuhun tarkoitukseen, melkeinpä mihin tahansa. Tyypillinen kulutusluotto on suuruudeltaan 1000- 50 000 euroa, ja takaisinmaksuaika voi parhaimmillaan olla jopa 15 vuotta. Vertailumme lainat vaihtelevat kuitenkin aina 100 eurosta jopa 50 000 euron kulutusluottoon.

Säästäminen on kuitenkin aina hyvä vaihtoehto, kun kyseessä on suurempi hankinta, mutta esimerkiksi auton osto on niin suuri hankinta, että se rahoitetaan lähes poikkeuksetta lainarahalla. Voi myös sattua jokin vahinko tai onnettomuus, jonka takia remontti tai uusien kodinkoneiden hankinta on välttämätöntä. Yllättäviä tilanteita varten olisi aina olla hyvä pitää säästössä jokin summa, mutta tämä ei tietenkään ole mahdollista monelle, sillä tulot eivät riitä kaikkeen. Näissä tapauksissa kulutusluotosta voi olla apua. Harkitse hankintaa kuitenkin tarkkaan, sekä sen hintaa. Hintojen vertailu kannattaa, niin selviät ehkä pienemmällä lainasummalla ja pienemmillä kokonaiskustannuksilla.

Eri tarjoajien rahoitusvaihtoehdoissa ja kuluissa on suuria eroja, joten laina kannattaa aina kilpailuttaa. Voit vertailla eri pankkien ja rahoituslaitosten kulutusluottoja kätevästi ja nopeasti sivuillamme. Lainalaskurimme selvittää puolestasi parhaat vaihtoehdot haluamallesi lainasummalle ja laina-ajalle. Kun määrität laskuriin vielä lainan tarkoituksen (haetko esimerkiksi autolainaa, remonttilainaa vai pikaluottoa) sekä bruttotulosi, siviilisäätysi, asumismuotosi sekä työsuhteesi (vakituinen, määräaikainen, opiskelija tai eläkeläinen), lainalaskurimme löytää tilanteeseesi sopivimman ja edullisimman lainan. Näet kaikki vaihtoehdot tuloksissa, ja voit tutustua eri lainoihin tarkemmin: kannattaa katsoa tarkkaan ehdot sekä selvittää kaikki kustannukset, mistä lainan kokonaiskustannukset koostuvat. Pidäthän kuitenkin mielessä, että lainanmyöntäjän todelliset hinnat voivat joskus poiketa esitetyistä luvuista.

Ole tarkkana kun vertailet kustannuksia. Todellinen vuosikorko on hyvä mittari lainakustannusten vertailuun, sillä se ottaa huomioon lainan kaikki kustannukset (koron lisäksi siis myös tilinhoitomaksun ja muut kulut kuten mahdollisen lainan avausmaksun). Nämä muut kulut muodostavat usein suuren osan lainan kustannuksia. Jos maksat lainan esimerkiksi 36 kuukaudessa takaisin ja kuukausimaksu on toisessa lainassa 2 euroa ja toisessa 5 euroa, säästät yli 100 euroa kuluissa kun valitset lainan jossa on pari euroa edullisempi kuukausimaksu. Muista siis vertailla lainan kaikkia kustannuksia kokonaisuutena, toisessa voi olla korkeampi korko mutta matalammat muut kulut, mikä saattaa tehdä jossain tapauksessa korkeakorkoisesta lainasta edullisemman kuin luulit.

Määrittele ensin minkä suuruista lainaa olet hakemassa ja kuinka pitkälle ajalle, niin näet tulokset sinulle sopivista lainavaihtoehdoista. Kun olet löytänyt sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon, voit hakea kulutusluottoa sivuillamme vertailussa painamalla “jatka” -nappia. Tätä kautta pääset lainanmyöntäjän sivuille tai suoraan hakemukseen, johon voit tutustua rauhassa vielä ennen kuin haet lainaa.

Uutiskirje

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.