Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Olet kirjautunut ulos.

Lähetämme sinulle sähköpostitse ohjeet kuinka nollaat salasanan.

Tietoa palveluntarjoajasta

Monobank

Monobank tarjoaa asiakkailleen vakuudettomia kulutusluottoja, joiden lainasummat vaihtelevat 1 000 ja 50 000 euron välillä. Lainasummat päätetään asiakaskohtaisesti asiakkaasta tehdyn arvion perusteella. Monobankilla on valikoimassaan viisi erinimistä lainaa: kulutusluotto, vakuudeton laina, pikalaina, autolaina ja jälleenrahoituslaina. Kaikkien lainojen ominaisuudet ovat kuitenkin samat, joten erilaisista nimistä huolimatta kyseessä on periaatteessa yksi ja sama lainatuote. Lainaa voi hakea Monobankista myös rinnakkaishakijan kanssa, jolloin on mahdollista saada suurempi lainasumma kuin yksin hakiessa.

Lainan hakuehdot

Monobankin lainaa voivat hakea 23-70 -vuotiaat henkilöt, jotka ovat asuneet Suomessa lainahakemusta edeltävät kolme vuotta. Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä eikä perintävelkaa. Lisäksi hakijan kuukausitulojen täytyy olla vähintään 1 200 €, ja maksukyvyn täytyy olla riittävä kuukausierien hoitoon.

Lainan kustannukset ja lainan nostaminen

Monobankin lainojen nimelliskorko on 8-20 prosenttia. Pankilla on käytössään riskiperusteinen hinnoittelu, mikä tarkoittaa, että korko määräytyy asiakkaan maksukyvystä tehdyn arvion perusteella. Korkein mahdollinen todellinen vuosikorko Monobankin lainoissa on 45,858 %. Lainan avausmaksu on 45-95 €, summa vaihtelee haetun lainasumman mukaan. Kuukausittainen tilinhoitopalkkio on 5 €, ja maksumuistutus samoin 5 €.

Lainan saa tililleen yleensä 1-2 pankkipäivän kuluessa siitä, kun hakemus on vastaanotettu ja kaikki hakemukseen liittyvät dokumentit tarkistettu. Nopeammasta rahansiirrosta voi sopia Monobankin asiakaspalvelun kanssa.

Lainan takaisinmaksu

Monobankin lainojen takaisinmaksuaika on 1 - 15 vuotta. Asiakas saa itse valita laina-ajan pituuden. Pankki lähettää laskun lainanlyhennyksestä kuukausittain sähköpostilla 20 päivää ennen laskun eräpäivää. Ylimääräisiä lainanlyhennyksiä voi tehdä käyttämällä samaa viitenumeroa ja tilinumeroa kuin tavallisestikin lainaa lyhentäessä. Jos lainan haluaa maksaa kerralla kokonaan pois, tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun oikeiden maksutietojen saamiseksi. Myös laina-ajan pidentäminen onnistuu asiakaspalvelun kautta. Lainaan ei varsinaisesti kuulu maksuvapaita kuukausia, mutta maksuvaikeuksien yllättäessä kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun parhaan ratkaisun löytämiseksi.

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?