Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

LuottoRaha

LuottoRaha lainapalvelun tarjoaa C Finance Oy, joka on vuonna 2005 perustettu suomalainen kuluttajaluottoihin erikoistunut rahoitusalan yritys. LuottoRaha myöntää asiakkailleen 2000 euron jatkuvan luoton, jota voi käyttää tarpeen vaatiessa. Luotolla on 30-360 päivän takaisinmaksuaika ja luottoa voi hakea 20-vuotias henkilö, jolla on sähköpostiosoite, puhelinnumero ja suomalainen henkilötunnus ja verkkopankkitunnukset. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää ja aiemman maksukäyttäytymisen tulee olla moitteetonta.

Voit vertailla muiden tarjoajien pienlainoja ja luottoja täällä.

Luoton hakeminen

LuottoRaha tarjoaa vakuudettomia luottoja kuluttajille ja tarkistaa asiakkaan luottotiedot mm. Väestöreskisterikeskukselta ja Asiakastieto Oy:ltä. LuottoRaha luoton voi saada esittämättä palkkakuitteja, sillä luottoa haetaan verkkopankkitunnuksilla ja LuottoRaha käyttää automatisoitua Instantor-palvelua arvioimaan hakijan luottokelpoisuutta hakijan verkkopankin tilitapahtumien kautta. Luottoa voi hakea ympäri vuorokauden ja päätöksen saaminen kestää vain muutaman minuutin. Rahat siirtyvät asiakkaan tilille välittömästä LuottoRahan asiakaspalvelun aukioloaikoina. LuottoRahan asiakaspalvelu on auki viikon jokaisena päivänä.

Asiakkuus ja luoton takaisinmaksu

Myönteisen päätöksen jälkeen asiakas voi kirjautua OmaLuottoRaha-palveluun verkkopankkitunnuksilla tai LuottoRahan lähettämällä PIN-koodilla. OmaLuottoRaha-palvelu tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden nostaa luottoa, lyhentää luottoa ja tehdä muutoksia luoton maksuaikatauluun. LuottoRahan miniminosto on 50 euroa kerralla ja LuottoRahan luotoissa on 14% nostopalkkio jokaisesta nostetusta summasta ja 48.7% vuotuinen nimelliskorko.

Luoton takaisinmaksun eräpäivä on aina kuun 15. tai kuun viimeinen päivä ja luotto maksetaan laskulla tai verkkomaksulla OmaLuottoRaha-palvelussa. LuottoRaha luoton voi maksaa pois ennenaikaisesti ilman lisäkuluja ja LuottoRaha tarjoaa asiakkaillensa lyhennysvapaan kuukauden, jonka maksu määräytyy sen hetkisen luoton perusteella. Lyhennysvapaan kuukauden maksu täytyy suorittaa ennen varsinaisen laskun eräpäivää ja seuraava luoton lyhennys tulee suorittaa normaalisti eräpäivään menneessä.

Asiakas voi lyhentää luottoa joko tasaerin tai minimilyhennyksellä. Minimilyhennyksen summa on 13% käytetystä luotosta ja kuluista, mutta kuitenkin vähintään 200 euroa kuukaudessa. Jos velkasaldo on pienempi kuin 200 euroa niin minimilyhennys on velkasaldon summa.

Luoton peruutusoikeus

Kuluttajalla on oikeus peruuttaa tekemänsä sopimus LuottoRahan kanssa 14 päivän kuluessa sopimuksen tekemisestä. Peruutuksen voi tehdä sähköpostilla tai kirjeellä. Tässä tapauksessa luotto ja siihen kertyneet korot on maksettava takaisin täysimääräisesti 30 päivän sisällä sopimuksen peruutuksesta.

Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva laina täältä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?