Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Luotottaja

Luotottaja myöntää lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Lainan kustannukset

Lainasumma on 2000–6000 € ellei muuta ole sovittu. Nettisivuille laskettuun todelliseen vuosikorkoon sisältyy lainasumman nimelliskoron lisäksi avauspalkkio ja tilinhoitomaksu. Avauspalkkio vähennetään myönnetystä lainarahasta ennen sen siirtämistä lainanhakijan tilille. Lainan todellinen vuosikorko ja lyhennyserät määräytyvät kokonaislainapääoman mukaan. 2000 € lainalle 3 vuoden laina-ajalla todellinen vuosikorko on 55,8–64,64% ja lyhennyserän suuruus 102,31 €.

Muita mahdollisesti tulevia kustannuksia ovat eräpäivän siirto, maksumuistutus, lainanottajan muuttuneen yhteystiedon hankkiminen, postitettava korko- tai saldotodistus ja kirjallinen selvitystyö.

Takaisinmaksuerän suuruus

Kuukausierä koostuu koroista, kuluista ja lisäpalveluiden veloituksista sekä palkkioista ja maksuista. Kuukausierä kohdistetaan ensin muiden maksujen kuin lainapääoman lyhennykseen.

Takaisinmaksu aikaisemmin

Laina voidaan peruuttaa vielä 14 päivää lainapäätöksen jälkeen ilmoittamalla yritykselle lainan perumisesta ja maksamalla lainasumma kokonaan takaisin. Tältä 14 päivän ajalta peritään kuitenkin sopimuksen mukainen korko. Jos lainaa ei peru, hakijan katsotaan hyväksyneen lyhennysaikataulun ja kuukausierän. Yhtiöllä on oikeus periä korko myös perutun lainan osalta lainan voimassaoloajalta. Peruutusoikeus koskee vain luottolimiitin ensimmäistä osanostoa, ei myöhempiä. Luoton voi maksaa milloin tahansa kokonaisuudessaan tai osissa takaisin.

Lyhennysvapaat kuukaudet

Lainanottaja pystyy saamaan kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa, mikä tarkoittaa että kyseisistä eristä suoritetaan ainoastaan korot ja tilinhoitomaksu. Tässä tapauksessa laina ei lyhene ja takaisinmaksuaika pitenee. Koska lainan korko lasketaan jäljellä olevasta summasta, ei lainan takaisinmaksu etene, vaan lainan kokonaishinta tulee entistä kalliimmaksi. Lyhennysvapaa kuukausi kannattaa vain, jos rahatilanne on päässyt niin huonoksi ettei ole millään keinolla varaa maksaa tässä kuussa. Lyhennysvapaata on haettava ennen maksun eräpäivää.

Muuta

Lainanottajan on välittömästi ilmoitettava Luotottajalle nimen, postiosoitteen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron tai muun antamansa yhteystiedon muutoksista, mikäli nämä ovat tarpeellisia lainanhoidossa. Jos lainan maksuista ei suoriudu, viivästyskorko on vähintään 7 prosenttiyksikköä korkeampi kuin viitekorko.

Esimerkkilaina

  • Lainan määrä:2000 €
  • Takaisinmaksuaika: 3 vuotta
  • Todellinen vuosikorko: 55,77%
  • Kuukausierä: 102,31 €/kk
  • Kokonaiskustannukset: 3683,16€
Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?