Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Limiitti.fi

Limiitti.fi on osa vuonna 2006 perustettua suomalaista Tact Finance Oyj rahoitusyhtiötä. Limiitti.fi tarjoaa jatkuvaa lainaa 3 000 euroon asti, jota voi nostaa oman tarpeen mukaan, mutta Limiitti.fi asiakkaan ensimmäinen laina voi olla enimmillään 2 000 euroa. Lainan takaisinmaksuun voi käyttää maksimissaan 30 kuukautta. Limiitti.fi myöntää lainaa 20 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla on matkapuhelinliittymä, Suomessa vakituisesti toimivan pankin verkkopankkitunnukset ja pankkitili, vakituinen kotiosoite Suomessa ja Suomen kansallisuus. Hakijalla ei saa olla luottohäiriömerkintää ja aiemman rahankäytön pitää olla hoidettu moitteettomasti.

Voit vertailla muiden tarjoajien joustoluottoja ja pienlainoja täällä.

Lainan hakeminen

Limiitti.fi tarjoaa kuluttajalle lainaa ilman vakuutta tai takaajaa, ja tarkistaa asiakkaan henkilö- ja luottotietoja mm. Väestörekisterikeskukselta ja Suomen Asiakastieto Oy:ltä. Lainaa haetaan verkkopankkitunnuksilla tunnistautumalla ja verkkohakemuksella. Lainaa voi hakea ja saada 24 tuntia vuorokaudessa. Asiakas saa lainapäätöksen heti ja laina siirtyy reaaliajassa asiakkaan tilille, missä se näkyy yleensä 15 minuutin sisällä. Viivähdyksistä ilmoitetaan limiitti.fi verkkosivuilla ja tietyissä tapauksissa rahojen siirtoon saattaa kulua 1-3 pankkipäivää.

Asiakkuus

Jatkuvan lainan myöntämisen jälkeen, lainaa voi nostaa Limiitti.fi verkkopalvelusta, tekstiviestillä tai mobiilisovelluksella. Limiitti.fi tarjoaa ensimmäisen 100-500 euron lainannoston ilman kuluja, sen jälkeen nostopalkkio on 15% lainasummasta. Limiitti.fi lainaa pitää nostaa vähintään 50 euroa kerralla. Lainaa voi lyhentää kertamaksulla kokonaisuudessaan ilman korkoa ensimmäisen 45 päivän ajan tai erämaksulla, jolloin laina on koroton ensimmäiseen eräpäivään saakka. Limiitti.fi lainan erämaksut ovat tasahintaisia ja riippuvat lainan määräst ja maksuajasta. Lyhennys on kuitenkin vähintään 50 euroa kuukaudessa, ellei velkasaldo ole pienempi, jolloin erämaksu on lainasumma korkoineen ja kuluineen.

Limiitti.fi:ssä tilin avaaminen ja hoito on maksutonta, mutta kaikesta muusta paitsi lainan normaalilyhennyksestä laskutetaan erillisellä hinnastolla. Limiitti.fi tarjoaa lyhennysvapaita ja maksuvapaita kuukausia. Lyhennysvapaan kuukauden voi pyytää kolmen kuukauden välein ja maksuvapaan kuukauden puolen vuoden välein. Lisäksi kuukausierää voi pienentää kolmen kuukauden ajan, laskutustapaa voi muuttaa paperiseksi tai sähköiseksi ja laskun eräpäivää voidaan siirtää asiakkaalle sopivaksi. Lisäksi, Limiitti.fi tarjoaa Joustolasku-palveluna erillistä lainaa vain laskujen maksamiseen. Limiitti.fi lainan voi lyhentää pois kokonaisuudessan ennenaikaisesti ilman lisämaksuja.

Lainan peruutusoikeus

Limiitti.fi lainasopimuksen voi perua 14 vuorokauden kuluessa sopimuksen tekemisestä. Peruutus täytyy tehdä kirjallisesti, joko postitse tai sähköpostilla. Asiakkaalla on 30 päivää aikaa maksaa laina takaisin korkoineen.

Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva joustoluotto täältä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?