Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Lainatori

Lainatori on suomalaisen Top Finance Oy:n lainapalvelu, jonka kautta on mahdollista hakea vakuudetonta lainaa €2 000 ja €4 000 välillä. Laina-aika vaihtelee 6 kuukaudesta 24 kuukauteen. Lainan vuotuinen nimelliskorko on kiinteä 24%.

Voit vertailla myös muiden pankkien kulutusluottoja täällä.

Lainan kustannukset

24 % kiinteän vuotuisen nimellisen lainakoron lisäksi Lainatori veloittaa 299 euron järjestelypalkkion lainan avaamisesta. Lisäksi 15 euron tilinhoitomaksu veloitetaan kuukausittain. Maksuvapaa kuukausi maksaa 20 euroa, ja lainan maksuaikataulun muuttaminen siten, että laina-aika pitenee, maksaa 20-50 euroa.

Lainan hakuehdot

Kertaluotto voidaan myöntää oikeustoimikelpoiselle henkilölle, joka on täyttänyt 20-vuotta, jolla on suomalainen henkilötunnus ja osoite Suomessa, jolla ei ole maksuhäiriömerkintää, jolla on suomalainen pankkitili ja joka luotonantajan arvion mukaan kykenee täyttämään luotonantajan kertaluoton mukaiset velvoitteet.

Lainan hakeminen

Luotonantaja ilmoittaa kertaluottohakemuksen perusteella tehtävästä luottopäätöksestä luotonhakijalle sähköisesti/tekstiviestillä. Luotonantajan kertaluoton hyväksymä luottohakemus yhdessä näiden ehtojen ja vakiomuotoisten eurooppalaisten kuluttajaluottotietojen kanssa muodostavat luotonantajan ja luotonsaajan välille luottosopimuksen. Rahat siirtyvät luotonsaajan pankkitilille samana päivänä, mikäli luotonsaajalla on käytössään jokin seuraavien pankkien tileistä: Nordea, Osuuspankki, Aktia, Säästöpankki, Danske Bank, S-Pankki tai POP.

Lainan takaisinmaksu

Luotto maksetaan takaisin luottosopimuksen mukaisissa maksuerissä. Luotonantaja toimittaa lainanhakijalle tilisiirtolomakkeen, jolla maksuerä voidaan maksaa suoraan pankkiin. Lainanhakijalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus maksaa maksuerä ennen eräpäivää, sovittua maksuerää suurempi kertasuoritus tai koko jäljellä oleva velka ilman lisäkuluja. Lainatorin asiakaspalvelu palvelee maanantaista lauantaihin klo 8-23 sekä sunnuntaisin klo 12-18.

Luotonsaajalla on oikeus peruuttaa tekemänsä luottosopimus neljäntoista vuorokauden kuluttua sopimuksen syntymisestä tai siitä myöhäisemmästä ajankohdasta, jolloin luotonsaaja sai kaikki kuluttajansuojalain mukaiset ennakkotiedot. Peruuttamisilmoitus on tehtävä kirjallisesti.

Vertaile ja löydä sinulle edullisin laina täältä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?