Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Lainasto

Lainasto Oy on suomalainen kuluttajaluottoihin erikoistunut rahoitusyhtiö. Lainasto tarjoaa asiakkailleen lainoja 100 € ja 5 000 € välillä. Lainaston kulutusluottoa voi hakea 2 000€ ja 5 000€ välillä, takaisinmaksuaikaa lainalle saa 12-36kk. Voit vertailla muiden tarjoajien jousto- ja pienlainoja täällä.

Lainaston kulutusluoton nimelliskorko 41,16%. Lainan järjestelypalkkio on 10% lainasummasta ja kuukausittain perittävä luotonhoitomaksu on 9,9€. Laina maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä.

Mitkä ovat lainan hakuehdot?

Luotto voidaan myöntää 22 vuotta täyttäneelle ja oikeustoimikelpoiselle hakijalle, joka on hoitanut raha-asiansa hyvin, joka asuu vakituisesti Suomessa, joka on luottokelpoinen, jolla on käytössään matkapuhelinliittymä ja suomalainen pankkitili lainavarojen maksamista varten ja joka luotonantajan arvion mukaan kykenee täyttämään luottosopimuksen mukaiset velvoitteet.

Lainan hakeminen

Lainahakemuksen voi jättää mihin vuorokauden aikaan tahansa, viikon jokaisena päivänä. Kun olet täyttänyt lainahakemuksen loppuun saakka huolellisesti, saat lainapäätöksen viipymättä Lainaston asiakaspalvelun aukioloaikoina eli MA-PE 8-22 ja LA-SU 12–20. Myönteisen lainapäätöksen yhteydessä myös ensimmäinen nostosi lainalta maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille.

Ennen kuin Lainasto myöntää lainan, tulee lähettää vahvistus tulotiedoista. Vahvistuksen tarkoituksena on varmistaa, että laina myönnetään vastuullisesti maksukykyisille asiakkaille. Jos et ole käyttänyt Instantor-palvelua, tulotietojen vahvistus tapahtuu lähettämällä kuva tai kopio esim. viimeisimmästä palkkakuitistasi, eläkepäätöksestäsi tai tiliotteestasi.

Luotonantajan hyväksyttyä lainahakemuksen, siirtyvät rahat luotonsaajan pankkitilille samana päivänä, mikäli käytössä on Aktian, Nordean, Osuuspankin, POP-Pankin, S-Pankin, tai Säästöpankin pankkitili. Danske Bankin tileille rahat siirtyvät samana tai seuraavana pankkipäivänä. Muiden pankkiyhteyksien kohdalla rahojen siirtyminen luotonsaajan tilille kestää keskimäärin 1-2 pankkipäivää.

Lainan maksaminen

Jos olet maksanut laskusi ennen kuin laskutuskausi on päättynyt, lyhentää maksu avointa velkasaldoasi, mutta lasku pitää vielä maksaa. Lasku lähetetään aina 14 vuorokautta ennen eräpäivää, joten laskutuskausi päättyy ennen tätä. Laskutus- ja eräpäivän muutoksissa ota yhteyttä Lainaston asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu@lainasto.fi tai puhelimitse 0600 30 6000. Laskut on mahdollista saada myös sähköpostitse. Sähköisen laskutustavan valitsemisen jälkeen perinteistä paperilaskua ei lähetetä kotiin vaan lasku toimitetaan ainoastaan sähköisessä muodossa.

Vertaile ja löydä sinulle edullisin pikalaina täältä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?