Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Vertaile yli 20 pankin ja rahoituslaitoksen korot ilmaiseksi täyttämällä lainahakemus – voit saada yli 20 lainatarjousta 500-60 000€ lainoista

VertaaEnsin.fi on suomalainen lainanvertailupalvelu, joka toimii yhteistyössä yli 20 luotonmyöntäjän ja rahoituslaitoksen kanssa. Täyttämällä yhden hakemuksen voit saada lainatarjoukset kaikilta lainanmyöntäjiltämme – hakeminen on aina ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään.

Voit rauhassa käydä läpi saamasi tarjoukset ja päättää sen jälkeen, hyväksytkö jonkun niistä. Nopeimmillaan yhteistyökumppanimme maksavat lainan tilille heti, eli saat rahat käyttöösi vielä saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä.

Kuinka lainan hakeminen VertaaEnsin.fi palvelun kautta tapahtuu?

VertaaEnsin.fi kautta voit hakea lainoja, jotka ovat suuruudeltaan 500-60 000€. Tarkan summan määrittelet itse 100 euron tarkkuudella. Lainan takaisinmaksuajan voit itse valita 1-15 vuoden väliltä.

Hakemuksen täyttö kestää noin kolme minuuttia. Kun hakemus on täytetty, saat heti päätöksen siitä, voidaanko sinulle myöntää lainaa. Yhteistyökumppaneillamme on muutamia yleisiä ehtoja, jotka sinun on täytettävä.

Alla näet yleiset kriteerit lainanhakijoille:

  • Lainoja myönnetään vain 20-vuotiaille ja sitä vanhemmille henkilöille.
  • Lainanhakijan vuositulojen (ennen veroja) on ylitettävä 12000€.
  • Hakijalta vaaditaan säntillistä taustaa raha-asioiden hoidosta – julkisista maksuhäiriöistä ei saa löytyä merkintöjä.

Jos täytät kriteerit ja lainahakemuksesi hyväksytään, alat saada tarjouksia lainoista. Ensimmäiset lainatarjoukset tulevat usein jo minuutin sisällä. Lähetämme sinulle myös tiedon sähköpostitse sekä tekstiviestitse kun olet saanut uusia tarjouksia. Vertailuun pääset aina takaisin näistä viesteistä löytyvän linkin kautta.

Hyväksyessäsi jonkin lainatarjouksista, saat nopeimmillaan lainan tilillesi heti. Kannattaa kuitenkin varmistaa, että sinulla sekä lainanmyöntäjällä on tili samassa pankissa. Useimmilla luotonmyöntäjillä yhteydet toimivat nopeasti kaikkiin yleisimpiin pankkeihin, mutta tarkan tiedon saat aina luotonmyöntäjien verkkosivuilta.