Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Laina.fi

Laina.fi on suomalainen lainantarjoaja, joka on osa kansainvälistä DFC Nordic Oy –konsernia. Laina.fi tarjoaa joustavaa kulutusluottoa noudattaen Coalition for Responsible Creditin vastuullisen luotonannon kriteereitä. Luottoa myönnetään 20-75 vuotiaille Suomessa asuville henkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Laina.fi luoton saamiseksi ei tarvitse vakuuksia eikä takaajia.

Laina.fi luottoa voi hakea verkossa tai mobiililaitteella ja lainapäätös tehdään heti. Laina.fi tarkistaa asiakkaan luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:ltä ja vaatii tuloselvityksen, jolla selvitetään asiakkaan luoton takaisinmaksukyky. Tuloselvityksen voi tehdä kahdella tavalla; antamalla Instantor-palvelun tutkia tulo- ja meno tiedot verkkopankkitililtäsi, jolloin Laina.fi saa Instantor-palvelulta luottopäätöksen tai lähettämällä kopiot palkkakuiteista tai tiliotteista viimeisen kolmen kuukauden ajalta Laina.fi:lle sähköisesti, postilla tai faksilla. Laina.fi luottohakemusta varteen vaaditaan tunnistautuminen ja tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla. Lainarahat siirtyvät asiakkaan tilille asiakaspalvelun aukioloajan puitteissa ja laina.fi asiakaspalvelu on auki päivittäin.

Voit vertailla muiden tarjoajien lainoja täällä: pikavippi vertailu

Käyttölaina

Laina.fi Käyttölaina on joustava luotto, eli lainaa voi nostaa oman tarpeen mukaan. Käyttölainan luottorajaksi voit asettaa vähintään 2 100 euroa ja enintään 5 000 euroa. Lainaa voi nostaa haluamansa määrän kerralla niin usein kuin haluaa, kuitenkin vähintään 50 euroa kerralla ja jokaisesta nostosta velotetaan 12,5% palkkio.

Käyttölainaa voidaan nostaa tekstiviestillä tai kirjautumalla Laina.fi verkkopalveluun verkkopankkitunnuksilla tai Laina.fi tarjoamalla PIN-koodilla. Luoton takaisinmaksuajaksi voidaan määritellä 3-52 kuukautta, mutta luotto voidaan maksaa takaisin kokonaisuudessaan nopeammin tai kesken kauden ilman lisämaksuja. Käyttölainatili on maksuton ennen luoton nostamista ja luottoa täytyy lyhentää vähintään 10% kuussa, kuitenkin vähintään 50 euron summan edestä ja jos luoton saldo on pienempi, lyhennys on luoton summa kokonaisuudessaan.

Käyttölainan eräpäiväksi voidaan valita kuun 15. tai kuun viimeinen päivä eikä eräpäivää voi vaihtaa laina-aikana. Laskun voi tilata paperisena tai sähköisenä. Laina.fi asiakkaat voivat saada vain yhden Käyttöluoton kerrallaan.

Kertalaina

Laina.fi Kertalaina on kertaluontoinen luotto, joka maksetaan takaisin tasaerissä. Yhdella asiakkaalla voi olla useampi Kertalaina, tai Kertalaina ja Käyttölaina. Yksittäisen Kertalainan arvo on 600 – 5000 euroa ja takaisinmaksuaika 12-60 kuukautta. Kertalainan nostosta velotetaan 9,25% nostopalkkio. Kertalainan eräpäivä määräytyy lainanottopäivän mukaan ja laina lyhennetään tasaerissä määritellyn takaisinmaksusuunnitelman mukaisesti. Kertalainaan voi tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä ja laina voidaan maksaa pois kokonaisuudessaan milloin vaan ilman lisäkuluja.

Lainan peruminen

Laina.fi lainan voi perua 14 päivän kuluessa sopimuksen syntymisestä tai siitä myöhemmästä ajankohdasta kun asiakas on saanut sopimuksen itselleen. Peruutus on tehtävä kirjallisesti postin tai sähköpostin kautta. Otettu ja peruutettu laina on maksettava takaisin kokonaisuudessaan korkoineen 30 päivän kuluessa.

Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva pikavippi helposti.täältä.

Mikä laina on sinulle sopiva?
Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?