Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

LainaaVerkossa

LainaaVerkossa tarjoaa asiakkailleen 500 - 6 000 euron lainaa 1-5 vuoden maksuajalla. Lainahakemuksen voi jättää yrityksen verkkosivuilla. Lainan nimelliskorko on 26,40%. Todellinen vuosikorko kaikille lainasummille on 29,84%. Esimerkiksi 3 000 euron ja 5 vuoden lainan kuukausierä 91 euroa ja kokonaiskustannus on 5 432 euroa. Lainantarjoaja määrittää luotolle kulloinkin voimassa olevan korkokannan mukaisen koron. Korkokanta määritetään henkilökohtaisesti pankin luottoarvion mukaisesti.

Lainan hakuehdot

LainaaVerkossa.fi:ltä voi hakea lainaa, mikäli olet vähintään 22-vuotias Suomen kansalainen, ja sinulla on pankkitili suomalaisessa pankissa, ei maksuhäiriömerkintöjä, säännölliset palkka- tai eläketulot sekä vakituinen asuinpaikka Suomessa. Lainan hakemiseen netissä tarvitaan verkkopankkitunnukset.

Lainan kustannukset ja lainan nostaminen

Lainan nimelliskorko on 26,40 %. Todellinen vuosikorko kaikille lainasummille on 29,84 %. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen rahat siirtyvät asiakkaan tilille mahdollisimman pian. Rahansiirrot pankkien välillä voivat kestää 1-3 pankkipäivää. Kun olet hoitanut lyhennykset kunnollisesti neljän kuukauden ajan, voit pitää yhden maksuvapaan kuukauden. Yhteensä maksuvapaita kuukausia voi pitää korkeintaan 2 vuodessa. Näet laskustasi heti, kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen.

Lainan takaisinmaksu

LainaaVerkossa.fi:n lainan voi maksaa takaisin etuajassa ilman ylimääräisiä kustannuksia. Lainan takaisinmaksuaika on 1-5 vuotta. Voit myös halutetssasi keskeyttää lainan maksun korkeintaan 30 päiväksi kaksi kertaa vuodessa maksutta. Tällöin sinun ei tarvitse maksaa lainasta lyhennyksiä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?