Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Lainaamo

Lainaamo Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa vakuudetonta kulutusluottoa yksityishenkilöille väliaikaiseen rahoitustarpeeseen ratkaisua etsivälle. Lainaamo tarjoaa lainaa vapaa-ajan ja arjen menoihin luotettavasti ja nopeasti. Lainaamon kulutusluottoa voi hakea 500 - 20 000 euron väliltä, ja laina-aika on joustava jopa 10 vuoteen saakka. Lainan kuukausittainen takaisinmaksuerä vaihtelee riippuen lainasummasta ja laina-ajasta ja lainan voi aina maksaa ennenaikaisesti takaisin ilman ylimääräisiä kuluja. Voit vertailla myös muiden pankkien kulutusluottoja täällä.

Lainaamon valikoimasta löytyy useita erityyppisiä vakuudettomia lainoja: kulutusluotto, remonttilaina, matkalaina, joustoluotto, keittiöremonttilaina, reissuluotto, ostosraha, autolaina ja pikavippi. Lainaamon laina voi soveltua myös lainojen yhdistämiseen.

Lainan hakeminen Lainaamolta

Lainaamon lainan hakemiseksi et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Lainaa voi hakea vähintään 20-vuotias henkilö, joka asuu Suomessa. Lainan hakijalla tulee olla myös suomalainen pankkitili sekä verkkopankkitunnukset, jonka lisäksi hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainapäätös annetaan heti hakemuksen lähettämisen jälkeen, ja laina maksetaan hakijan tilille arkisin Lainaamon aukioloaikoina – normaalisti saman päivän kuluessa.

Lainan hakemiseksi tulee toimittaa tarvittavia liitteitä. Alle 2000€ lainoihin liitteeksi riittää kopio ansiotuloista. Yli 2000 euron lainahakemuksiin liitteeksi tulee toimittaa kopio ansiotuloista, kopio verotuspäätöksestä sekä kopio veroilmoituksen erittelyosasta. Lainanhakija vakuuttaa, että lainahakemuksen yhteydessä annetut tiedot ovat oikeita ja totuudenmukaisia. Lainanhakijan on viipymättä ilmoitettava osoitteen- ja nimenmuutoksensa Lainaamolle. Lainaamolla on oikeus laskuttaa lainanhakijalta virheellisten yhteystietojen selvittämisestä syntyneet kohtuulliset kulut.

Luottokelpoisuusarviosta riippuen lainaa voi saada 9–18 prosentin korolla. Korkoon voi vaikuttaa myös lainamäärä ja laina-aika. Määritellessään korkotasoa lainanantaja ottaa huomioon lainanhakijan antamat hakemustiedot ja lainanhakijan arvioidun takaisinmaksukyvyn. Lainaan voi hakea myös korotusta, kun edellistä lainaa on maksettu takaisin vähintään kolme maksuerää ja edellisen lainan nostamisesta on kulunut vähintään kaksi kuukautta.

Laskutus

Lainaamo lähettää laskut aina sähköpostiin valitsemaasi osoitteeseen. Laskun eräpäivää voi siirtää ja lyhennysvapaata voi hakea Lainaamon verkkopalvelussa. Verkkopalvelusta voi tarkastaa myös lainan tilanteen ja tiedot laskuista sekä muuttaa lainahakemustietoja.

Lainaamo käyttää laskutuksessaan aina kiinteää korkoa, jolloin koron määrä ei pääse yllättämään. Alhaisimmillaan kuukausierä voi olla vain 25 euroa. Jokaiselle asiakkaalle määritellään aina yksilöllinen lainatarjous, johon vaikuttaa muun muassa asiakkaan arvioitu maksukyky.

Lainaamolla on oikeus ilmoittaa luottorekisteriin tieto maksun laiminlyönnistä, joka on kestänyt yli 60 päivää ja on kulunut 3 viikkoa siitä, kun lainansaajalle on lähetetty maksukehotus, eikä laiminlyönti ole johtunut Lainaamolle todisteellisesti ilmoitetusta sairaudesta, työttömyydestä tai muusta vastaavasta syystä.

Lainaamolla on oikeus muuttaa lainan sopimusehtoja ilmoittamalla siitä etukäteen kirjallisesti, kun muutos ei lisää lainansaajan velvollisuuksia eikä vähennä hänen oikeuksiaan tai johtuu lain muutoksesta tai viranomaisen päätöksestä. Lainansaajalle ilmoitetaan muutoksesta vähintään kuukautta ennen muutoksen voimaantuloa. Lainaamolla on oikeus myös siirtää lainasopimus osittain tai kokonaan ja mahdollisesta siirrosta ilmoitetaan lainansaajalle. Lainansaajalla ei ole oikeutta siirtää lainasopimusta kolmannelle osapuolelle.

Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva kulutusluotto täältä.

Mikä laina on sinulle sopiva?
Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?