Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Lainaa 8000 euroa

Puhuttaessa summaltaan 500- 10000 euron lainasta, tarkoitetaan sillä yleensä kulutusluottoa. 8000 euron laina on siis kulutusluotto, jota voi hakea erilaisista syistä. Tarve 8000 euron lainalle voi tulla yllättäen esimerkiksi vahingon korjaamiseen. Usein sillä kuitenkin rahoitetaan jokin harkittu hankinta, kuten kulkuneuvo tai kodin uudistus. Remontti tai peruskorjaus ovat hyviä käyttökohteita tämän kokoiselle lainalle. Hakiessasi kulutusluottoa, et välttämättä tarvitse vakuuksia hakiessasi sitä netistä. Valmistaudu hakuprosessin kuitenkin etukäteen, sillä tietojesi, sekä maksusuunnitelman tulee olla kunnossa ennen lainatarjouksen hyväksymistä.

Mitä tietoja lainantarjoajat tarvitsevat luottopäätöksen tekemiseksi?

Kun kyseessä on 8000 euron kulutusluotto, saat luottopäätöksen netin kautta hetkessä. Hakuprosessia varten sinulla tulee olla ainakin suomalainen omissa nimissäsi oleva pankkitili, puhtaat luottotiedot, riittävät tulot lainasummaan nähden, riittävästi ikää lainantarjoajan asettamaan ikärajaan nähden ja mahdollisuus sähköiseen tunnistautumisen. Näiden lisäksi lainaa myöntävä yritys voi pyytää jotakin liitteitä, esimerkiksi dokumenttia jolla voit todistaa palkkatulosi.

Mistä saa lainaa 8000 euroa?

Suomessa lainaa myöntävät perinteisien pankkien lisäksy myös netissä toimivat yritykset. Tarjonta on nykyään Suomessa laaja ja lainojen lopullisissa kustannuksissa on huimia eroja. Kuluttajan saattaa olla vaikea yrittää hahmottaa, mikä on edullinen laina, sillä lainan hintaan vaikuttaa moni asia.

Nimelliskoron lisäksi lainan päälle saattaa tulla lisäkuluja, kuten tilinavaus- ja hoitomaksu. Suurien korko- ja kuluerojen takia onkin tärkeää, että kuluttaja on tietoinen rahoitustuotteiden laajasta tarjonnasta. VertaaEnsin.fi:n lainavertailusta löytää kätevästi ja nopeasti kaikki lainantarjoajat, joilta on mahdollista saada positiivinen luottopäätös.

Lainavertailun hyödyntäminen on kannattavaa, sillä on todella aikaa vievää lähteä etsimään tietoa ja hakemaan lainatarjouksia manuaalisesti. Lainantarjoajia useita kymmeniä ja lainatuotteita löytyy joka lähtöön.

Kuka voi hakea lainaa 8000 euroa?

8000 euron lainan hakemiseen palvelumme kautta pätevät samat säännöt kuin yleisesti palvelumme kautta myönnetyn lainan saamiseen. Nämä vaatimukset ovat:

  • Olet yli 20-vuotias
  • Olet hoitanut menneisyyden raha-asiat moitteettomasti
  • Asut Suomessa ja omistat suomalaisen henkilötunnuksen
  • Sinulta löytyy säännölliset eläke- tai työtulot

Mihin käytetään 8000 euron lainoja?

8000 euron lainoja välitetään VertaaEnsin.fi-palvelun kautta ennen kaikkea lainojen yhdistämiseen. Sillä tarkoitetaan vanhojen kalliiden lainojen pois maksamista yhdellä uudella lainalla, jonka kokonaiskulut ovat vähemmän kuin usean vanhemman lainan. Laskennallisesti lainojen yhdistäminen on hyvä vaihtoehto monille kuluttajille.

Tärkeää on tietää, että et tule tarvitsemaan lainan takaisinmaksuaikana lisää lainaa ja uuden lainan kulut ovat vähemmän kuin vanhojen lainojen kokonaiskustannukset. Yksi palveluntarjoaja, jonka myötä yksi ja ainoa eräpäivä helpottaa oman talouden seurantaa.

Muita käyttökohteita 8000 euron lainalle palvelumme kautta ovat esimerkiksi: laskujen maksaminen, remontti, lomamatka, auto, moottoripyörä, vene, kodinkoneet ja muu elektroniikka.

Jos pyrkii nostamaan omistusasunnon arvoa, lainalla maksettu remontti voi olla kannattava sijoitus. 7000 euron lainan käyttötarkoitusta tärkeämpää on hyvä maksusuunnitelma. Hae lainaa vasta silloin, kun olet varma, että lainan ottaminen sopii omaan taloudelliseen tilanteeseen.

Ennen lainan hakemista

Muista arvioida oma maksukykysi realistisesti ennen lainan hakemista. On erittäin tärkeää, että ei ota liian suurta lainaa. Mitä nopeammin lainan maksaa, sitä pienemmät lainan kustannukset ovat. Siksi maksuaikataulu kannattaa pitää aina mahdollisimman lyhyenä.

Mahdollisimman lyhyt tarkoittaa sitä, että et missään tapauksessa joudu ahtaalle oman taloutesi kanssa ja ajaudu ottamaan lisää lainaa. Vuoden pidennys maksuaikatauluun 8000 euron lainalle tarkoittaa tyypillisesti useiden satasten nousua kustannuksiin.

Älä missään nimessä hae lainaa alkoholia tai uhkapelejä varten. Ylipäätään on tärkeää olla itselleen rehellinen siitä tarvitseeko lainkaan lainarahaa tai uutta hankintaa.

Kulutusluottojen tarjoajat käyttävät usein riskiperusteista ja asiakaskohtaista hinnoittelua. Useimmiten lainan todelliset kustannukset selviävät vasta siinä vaiheessa, kun olet täyttänyt hakemuksen sivustollamme ja saanut lainantarjoajilta tarjoukset. Hakemuksen tekeminen palvelumme kautta ei sido kuluttajaa mihinkään.

Tilaa VertaaEnsin säästövinkit

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.