Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Tietoa 7000 euron lainoista

Jos etsit palveluntarjoajaa, jolta voit hakea lainaa 7000 euroa, vertailet käytännössä erilaisia kulutusluottoja, jotka ovat yleensä 1 000 euron ja 10 000 euron välillä. Sana kulutusluotto itsessään kattaa vakuudelliset ja vakuudettomat lainat, joiden käyttötarkoitus on nimensä mukaisesti kuluttaminen.

Vakuudellinen laina tarkoittaa, että asiakas käyttää omaa omaisuuttaan lainan vakuudeksi, kuten omistuskiinteistöä. Jos haet vastaavasti lainaa ilman vakuuksia, et tarvitse omaisuutta lainan vakuudeksi. 7000 euron laina on usein vakuudeton. Kyseisten lainojen laina-aika vaihtelee useimmiten 1 ja 15 vuoden välillä.

Mistä hakea lainaa 7000 euroa?

Edullisen lainan etsiminen voi joskus tuntua hankalalta. Lainojen vertailu on sitä tärkeämpää mitä suuremmasta lainasummasta on kyse. 7000 euron laina on suuri lainasumma ja sen vuoksi myös lainan kulut voivat kasvaa erittäin korkeiksi. 8% nimelliskorko kerryttää luonnollisesti 7000 euron lainan todellisia lainan kustannuksia huomattavasti enemmän kuin 500 euron lainan.

Nimelliskorko, eli pankin tai lainanantajan lainamarginaali, ei ole kuitenkaan läpinäkyvä mittari jos haluat edullisimman lainan. Todellinen vuosikorko sisältää nimelliskoron lisäksi lainan muut kustannukset, kuten palvelu- ja avausmaksut. Suomen kuluttajansuojalain 7 luvun 6 § ja EU-direktiivi 98/7/EY mukainen todellinen vuosikorko täytyy ilmoittaa kaikissa lainailmoituksissa. Joskus kuitenkin palveluntarjoajat esittävät todellisen vuosikoron ilman takaajan osuutta. Ilman takaajaa todellinen vuosikorko onkin enemmän kuin mitä on mainostettu.

Lainan hakeminen omasta pankista voi tuntua ainoalta oikealta ratkaisulta, mutta jos jätät vertailematta, maksat todennäköisesti tyhjästä. Suomessa perinteiset pankit myös jatkuvasti supistavat omaa konttoriverkostoa.

Suomessa on yli 60 eri rahoitusyhtiötä, jolta voi hakea 7000 euroa lainaa. Näiden läpikäynti on todella hidas ja aikaa vievä prosessi edullisimman lainan löytämiseksi. Jokainen lainantarjoaja myös luonnollisesti markkinoi olevansa paras vaihtoehto. Lue myös suurien mainostekstien lisäksi pienellä fontilla kirjoitetut tekstit lainanantajien verkkosivuilla. Pankeilla ja lainantarjoajilla on myös usein monta eri lainatuotetta, mikä tekee omatoimisesta vertailusta entistä työläämpää.

Kun etsit lainaa 7000 euroa, VertaaEnsin.fi lainavertailu auttaa sinua löytämään nopeasti ja helposti sinulle edullisimman vaihtoehdon. Palvelun käyttäminen ei sido kuluttajaa mihinkään.

Kuka voi hakea lainaa 7000 euroa?

7000 euron laina on suuri summa, jota ei kuulu ottaa herkin perustein. Lainavertailumme käyttäminen 7000 euron lainan hakuun vaatii seuraavien kohtien täyttymisen. Jotkut palveluntarjoajat tämän lisäksi vaativat puhelinnumeron lainan hakemista varten.

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Sinulla on suomalainen henkilötunnus ja asut Suomessa
  • Olet hoitanut kaikki raha-asiat aikaisemmin moitteettomasti
  • Sinulla on säännölliset työ- tai eläketulot

Mihin tarkoitukseen haetaan lainaa 7000 euroa?

7000 euron lainoja haetaan palvelumme kautta eniten lainojen yhdistämistä varten. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa käytännössä yhden uuden suuremman lainan ottamista, jolla maksetaan edelliset kalliimmat lainat pois. Lainan maksaminen uudella lainalla ei kuulosta kannattavalta, mutta kyse ei kuitenkaan ole ideologisesta päätöksestä. Laskennallisesti yhdistelylaina on oikea vaihtoehto monille ihmisille. Puollamme yhdistelylainaa ainoastaan jos tiedät, että et tarvitse uuden lainan takaisinmaksuaikana enempää lainaa ja vanhojen lainojen kokonaiskustannukset ovat korkeampia kuin uuden. Vain yksi muistettava eräpäivä myös selkeyttää omaa taloudenhallintaa. Muita yleisiä käyttötarkoituksia 7000 euron lainalle ovat:

  • Laskujen maksaminen
  • Kodinkoneet ja muu elektroniikka
  • Auto, vene tai moottoripyörä
  • Remontti
  • Lomamatka
Jos pyrkii nostamaan omistusasunnon arvoa, lainalla maksettu remontti voi olla kannattava sijoitus. 7000 euron lainan käyttötarkoitusta tärkeämpää on hyvä maksusuunnitelma. Hae lainaa vasta silloin, kun olet varma, että lainan ottaminen sopii omaan taloudelliseen tilanteeseen.

Hae Suomen edullisinta lainaa avullamme

Isot kulutusluotot voi myös saada nopeasti tilille, mutta pankki tai lanantarjoaja tarvitsee useimmiten asiakkaalta liitteitä lainaa varten. Näitä liitteitä ovat viimeisimmät palkkakuitit 3 - 6 kuukauden ajalta, tietoa nykyisistä lainoista, viimeisin veropäätöksen erittelyosa tai verotustodistus ja henkilöllisyystodistus tai vahva tunnistautuminen, kuten verkkopankin kautta.

Tilaa VertaaEnsin säästövinkit

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.