Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Tietoa 6000 euron lainoista

Lainaa 6000 euroa otetaan yleensä pienempiin hankintoihin tai arkiseen kulutukseen. Kuuden tuhannen euron laina on yleensä vakuudeton velka, eli kulutusluotto. Jos tarvitset isomman rahamäärän, esimerkiksi lainaa 50000 euroa, kannattaa silloin miettiä vakuudellista vaihtoehtoa. Yleisesti ottaen et tarvitse vakuuksia tai takaajia 6000€ lainaan.

6000 euron laina on jo sen verran iso, että kyseessä ei ole pikavippi, vaan isompi luotto. Näin ollen lainan korko on yleensä hieman matalampi, ja lainaehdot joustavammat. Kuitenkin koska kyseessä on vakuudeton luotto, eli laina ilman vakuuksia, lainaraha on kalliimpaa kuin isommissa veloissa. Kannattaa kiinnittää huomiota, mikä on kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko, koska todellisen vuosikoron perusteella on helppo vertailla eri vaihtoehtoja.

Mistä voi hakea lainaa 6000 euroa?

Useat pankit ja lainantarjoajat myöntävät kuuden tuhannen euron lainoja, joten valinnanvaraa on runsaasti. Perinteisesti lainaa on haettu oman pankin tiskiltä, mutta tämä ei ole ainoa vaihtoehto.

Kuuden tuhannen euron lainan hakeminen on kätevä tehdä vertailupalvelun kautta. Kun olet valinnut sopivan lainasumman, voit syöttää perustietosi vertailuun ja näet eri tarjoajat. Näin näet helposti koko markkinan tilanteen, ja osaa valita itsellesi sopivan vaihtoehdon. Vertailupalvelun kautta saat parhaat hinnat, ja VertaaEnsin.fi tarjoaa lähtökohtaisesti lainaa jokaiselle ja parhailla hinnoilla.

Voit myös hakea lainaa yksittäisten tarjoajien tai pankkien sivuilta, mutta tämä vaihtoehto on hieman työläämpi kuin edellä mainittu. Lainanhakuprosessia voisi verrata matkanvaraukseen, tai lentojen etsimiseen. Yleensä ihmiset etsivät tietoa, muiden näkemyksiä ja kokemuksia ennen varausprosessia. Tämän jälkeen on haastavaa nähdä kaikki vaihtoehdot samalla ruudulla, joten monet meistä kääntyvät varaustyökalun puoleen.

Mihin tarkoitukseen voi hakea lainaa 6000 euroa?

Kuten edellä mainittiin, lainaa 6000 euroa haetaan yleensä kulutukseen tai keskisuuriin hankintoihin. Tämänkokoinen luotto voi olla hyvä vaihtoehto esimerkiksi jos sinun tarvitsee yhdistää lainat.

Kuuden tuhannen euron laina on myös järkevä vaihtoehto esimerkiksi remonttia tai autonvaihtoa varten. Muista myös, että voit maksaa lainaa yhdessä esimerkiksi puolison kanssa. Jos tarvitsette rahaa yhteiseen hankintaan, hae lainaa yhteishakijan kanssa

Miksi 6000 euron laina on hyvä lainojen yhdistämiseen? Peukalosääntönä voidaan sanoa, että on suositeltavaa yhdistää kaikki lainat, jos tämä vähentää velan kuukausi- tai kokonaiskustannuksia. Ottamalla uuden lainan voit siis maksaa korkeampikuluiset lainat välittömästi. Näin säästät rahaa lainan maksuihin.

Miten voi hakea lainaa 6000 euroa?

Lainan hakeminen vertailupalvelun avulla on helppoa ja vaivatonta. Täytä ensin perustiedot sivun yläosassa olevaan laskuriin, ja voit vertailla eri lainasummia. Tämän jälkeen paina jatka, ja lisää muutamia lisätietoja itsestäsi ja lainan käyttötarkoituksesta.

Kun olet lisännyt perustiedot, näet kaikki lainavaihtoehdot listassa. Tämän jälkeen voit valita itsellesi sopivan 6000 euron lainan, ja pääset jatka-painiketta painamalla suoraan lainanmyöntäjän nettisivuille. Siellä voit tutustua tarkemmin lainatuotteeseen ja tehdä hakemuksen loppuun. Saat lainapäätöksen usein välittömästi, ja rahat tilille muutaman päivän kuluessa. Näin voit saada 6000 euroa lainaa heti tilille.

Mitä liitteitä tarvitsen kun haen lainaa 6000 euroa?

Useimmat pankit ja lainantarjoajat vaativat seuraavia asioita hakijalta:

  • Säännölliset tulot
  • Positiiviset luottotiedot
  • Vakituinen osoite Suomessa
  • Puhelinnumero, joka on omissa niissä
  • Pankkitili suomalaisessa pankissa
  • Verkkopankkitunnukset tai muu vahva tunnistautuminen

Tarkista siis ylläolevat seikat, kun tarvitset lainaa. Jos sinulla on valmiina kaikki liitteet ja perustiedot, saat lainaa usein paljon nopeammin.

Lainaa 6000 euroa kokemuksia

Useilla ihmisillä on positiivisia kokemuksia kuuden tuhannen euron lainoista. Laina ei ole liian iso, joten kuukausikustannukset ja takaisinmaksettava summa pysyvät maltillisella tasolla. Kuitenkin laina on sen kokoinen, että useat lainanmyöntäjät antavat siihen matalamman koron.

Voidaankin sanoa, että kokemukset kertovat, että 6000 euron laina on erittäin sopiva moniin tarpeisiin, ja lisäksi lainan nimelliskorko ja lainan kuukausierä jäävät kohtuullisen kokoisiksi.

Kun haet lainaa 6000 euroa kokemuksia, kannattaa tutustua eri vaihtoehtoihin, mutta tehdä hakemus vertailupalvelun kautta. Näin saat parhaan kokemuksen käyttäjänä, ja valitset varmasti toimivamman vaihtoehdon itsellesi.

Tilaa VertaaEnsin säästövinkit

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.