Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Yhteistyössä muun muassa seuraavien kumppaneiden kanssa

Mikä on 50000 euron laina

Lainaa 50000 euroa otetaan yleensä kulutukseen tai hankintoihin. Lainattu raha voi olla vakuudellista tai vakuudetonta. Jos sinulla on vakuuksia, esimerkiksi asunto-osake, loma-asunto tai osakkeita, niin voit asettaa nämä lainan vakuudeksi. Usein näin tehtäessä lainan nimelliskorko tai todellinen vuosikorko on matalampi.

Lainaa 50000 ilman vakuuksia

Jos taas tarvitset vakuudetonta lainaa , voit hakea sitä eri pankeilta tai rahoituslaitoksilta. Tässä tapauksessa lainan korko voi olla korkeampi, mutta yleensä rahat saa käyttöönsä nopeammin. Kulutusluottojen lainasummat vaihtelevat 1000 € - 50000 € välillä, joten voit siis saada luottoa jopa 50 000 euroa helposti ilman vakuuksia tai takaajia. Yleensä tässä tapauksessa riittää, että sinulla on luottotiedot kunnossa ja vakituiset tulot.

Miksi ottaa lainaa 50000 heti?

Mutta onko 50000 euron laina liian iso käyttöösi? Ei välttämättä. Usein isompaan lainaan saa pienemmän koron, ja järkevämmät kulut. On todettu tosiasia, että pienissä lainoissa todellinen vuosikorko on usein todella suuri. Myös lainan muut kulut suhteessa otettuun lainamäärän voivat olla kohtuuttoman suuret. Yksi tärkeä syy ottaa isompi luotto, on lainojen yhdistäminen. Jos sinulla on useita eri lainoja, 50000 euron yhdistelylaina voi olla todella hyvä vaihtoehto. Kun tarvitset 50000 euroa lainaa, kannattaa päätös aina harkita tarkkaan.

Voinko saada 50000 lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä voit. Useat pankit myöntävät kulutusluottoja jopa 50 000 euroon asti, ja näin laina voi olla vakuudeton. Varaudu siihen, että rahoittaja tarkistaa luottotietosi, ja voi pyytää esittämään esimerkiksi viimeisimmät palkkatietosi. Voit kuitenkin saada lainaa aina 50 000 euroon asti jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla

Mitä liitteitä tarvitsee jos haet 50000 lainaa?

Isotkin kuluttajaluotot voi saada pikaisesti käyttöön. Lainanantajat tarvitsevat kuitenkin liitteitä rahan myöntämiseksi. Jos tarvitset lainaa ilman liitteitä, käy katsomassa tiedot blogistamme. Jos haet esimerkiksi viidenkymmenen tuhannen euron lainaa, tarvitset yleensä seuraavat liitteet

  • Henkilöllisyystodistus, tai vahva tunnistautuminen esimerkiksi verkkopankin kautta
  • Viimeisimmät palkkakuitit, yleensä 3-6 kuukauden ajalta
  • Viimeisin verotustodistus tai verotuspäätöksen erittelyosa
  • Tietoja nykyisistä luotoista

Mistä lainaa 50000 euroa?

Isoja lainoja saa useasta paikasta. Perinteiset kivijalkapankit kuten OP, Danske Bank, ja Nordea myöntävät erilaisia kulutusluottoja. Myös muut rahoittajat, Esimerkiksi voit saada 50000 lainaa nopeasti Bank Norwegian -pankilta, Komplett Bankista tai Instabankilta. Näillä rahoittajilla ei yleensä ole kivijalkakonttoria, vaan ne toimivat täysin netissä ja puhelimitse. Kannattaa muistaa, että laina-aika, todellinen vuosikorko ja rahoitustuotteiden muut kulut vaihtelevat lainantarjoajien välillä paljonkin. Siksi kannattaa verrata lainat huolellisesti. Esimerkiksi laina-ajan kasvattaminen tarkoittaa että lainan korkokustannukset kasvavat. Lähtökohtaisesti kannattaakin maksaa laina takaisin mahdollisimman nopeasti.

Muista vertailu

Kuten aikaisemmin mainittiin, lainantarjoajia on useita, ja jokaisen ehdot vaihtelevat. Tämän vuoksi vertailu on äärimmäisen tärkeää. Kun laina on otettu, on enää vaikea muuttaa sopimuksen ehtoja, mutta etukäteen voit määrittää omat rajat lainasummille, kuukausimaksulle ja myös muille lainan reunaehdoille. Kun valitset esimerkiksi 50 000 euron lainaa, kiinnitä huomiota nimelliskorkoon, mutta myös kokonaiskustannuksiin. Eri luotoissa voi olla muun muassa avausmaksuja, muutosmaksuja, nostomaksuja tai muita kuluja. Nämä kaikki kannattaa laskea yhteen, ja miettiä mitä joudut maksamaan jos et esimerkiksi pysty maksamaan jotain kuukausierää tai haluat lyhennysvapaan kuukauden. Tee siis tarkka vertailu ennen lainapäätöstä.

Lainaesimerkki: 50000 laina seitsemän vuoden maksuajalla

Kuten huomataan, vertailu todellakin kannattaa! Eroa kalleimman ja halvimman lainan välillä on yli 22 tuhatta euroa! Tässä esimerkissä lainan takaisinmaksuaika on sama, seitsemän vuotta, mutta takaisinmaksettava summa on toisessa vaihtoehdossa huomattavasti suurempi. Kun siis haet lainaa, kiinnitä huomiota muihinkin lainan ehtoihin todellisen vuosikoron lisäksi. Hae lainaa vasta kun olet selvittänyt tarkasti mitä kuluja joudut maksamaan. Alle on laskettu auki kaksi eri lainavaihtoehtoa.

Lainaa 50 000

Lainan tarjoajat Todellinen vuosikorko Kokonaiskustannukset
Kulutusluotto 1 4,9% 18 317,88 €
Kulutusluotto 2 33,90% 40 908,84 €

Hae Suomen edullisinta lainaa avullamme

50000 euron laina on suuruudeltaan sellainen, että lainan käyttökohde saattaa olla esimerkiksi uuden auton osto tai asunnon remontti. Olipa lainan käyttökohde mikä hyvänsä, 50000 euron laina on käytännössä aina kulutusluotto. Kulutusluottojen tarjoajia on Suomen lainamarkkinoilla runsaasti, ja sitä myötä lainaehdoissa ja -kustannuksissa voi olla suuriakin eroja. Kulutusluottoja on sekä vakuudellisia että vakuudettomia. Vakuudettomien kulutusluottojen korot saattavat olla hieman suurempia kuin vakuudellisten, koska vakuus toimii lainantarjoajalle ikään kuin varmistuksena lainan takaisinmaksusta. Lainan ottoa harkitessa kannattaa huomioida, että lainasta koituu aina lisäkuluja, kuten esimerkiksi korko, tilinhoitomaksut. Useimmiten lainasta täytyy myös maksaa avausmaksu. Lainasumman suuruuden takia 50000 euron lainan korkokulut voivat olla helposti varsin suuret, joten jo ennen lainanottoa kannattaa miettiä, riittääkö oma maksukyky kattamaan lainasumman lisäksi sen päälle maksettavat lisäkustannukset.

Tilaa VertaaEnsin säästövinkit

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.