Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

30000 euron laina

30000 euron laina on lähes poikkeuksetta suurempi kulutusluotto. Tämän suuruisen kulutusluoton käyttökohde on yleensä jokin kertahankinta, johon tarvitaan ulkopuolista rahoitusta. Käyttötarkoitus voi olla esimerkiksi kulkuneuvon, kuten auton, veneen tai moottoripyörän hankinta. Lainan saaminen voi helpottua jos lainahakemuksen tekee yhdessä puolison kanssa, varsinkin kun kyseessä on suurempi laina. Tämä johtuu siitä, että tulosi tulosi tulee riittää kattamaan menosi, sekä kuukausittaisen lainanlyhennyksen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että mitä enemmän sinulla, tai yhdessä kanssahakijan kanssa on tuloja, sitä suurempaa lainaa voi hakea.

Mistä voi hakea 3000 euron lainaa

Suomessa lainantarjoajia on runsaasti ja määrä kasvaa koko ajan netissä toimivien rahalaitosten myötä. 30000 euron lainaa voi hakea joko pankista, tai kätevämmin netistä, kunhan tietosi ovat kunnossa. Koska tarjontaa on paljon, kuluttajan on hyvä tiedostaa vaihtoehdot hyvin. VertaaEnsin.fi lainavertailusta löydät lainantarjoajat, jotka myöntävät 30000 euron laina. Kilpailuttamalla lainatarjoukset palvelumme avulla sinun ei tarvitse kuluttaa aikaa pankeissa, tai etsiä itse netistä parasta ratkaisua.

Mitä huomioida ennen kuin hakee lainaa 30000 euroa

Kun aikeissa on hakea lainaa, kannattaa tutustua valikoimaan etukäteen mahdollisimman hyvin, oli summa mikä tahansa. Käyttämällä VertaaEnsin.fi:n lainavertailua saat kaikki sinulle mahdolliset lainatarjoukset tarkasteltavaksi ja voit valita niistä itsellesi sopivimman ja edullisimman. Tutustu lainojen korkoihin ja kiinnitä huomiota, etenkin todelliseen vuosikorkoon. Tämä toimii tarkempana indikaattorina lainan todellisesta lopullisesta hinnasta, kuin nimelliskorko. Muista myös selvittää, mitä lisäkuluja lainantarjoaja laskuttaa. Kuinka paljon maksaa esimerkiksi tilin perustaminen ja maksatko tilinhoitomaksua? Ennen kuin suunnittelet lainanottoa turhan pitkälle, varmista, että täytät lainantarjoajien asettamat ehdot lainan saamiselle. Yleensä ainakin seuraavat asiat vaikuttavat lainan myöntämiseen:
  • Lainantarjoajat vaativat aina vähintään 18-vuoden ikää, joillain tarjoajilla ikäraja on korkeampi
  • Jos lainanhakijalla on maksuhäiriömerkintöjä, estää tämä pääsääntöisesti lainan saamisen ainakin netistä.
  • Hakijan tulojen tulee olla riittävät ja säännölliset
  • Hakijalla täytyy olla Suomen kansalaisuus

30000 euron laina ilman vakuuksia

Kulutusluotto voi olla vakuudellinen tai vakuudeton laina. Vakuudetonta lainaa voit hakea suoraan netistä ja sen käsittely käy nopeammin. Palvelumme avulla näet parhaat vakuudettomat lainatarjoukset, joita voit hakea. Vakuudellinen laina tulee korkojen osalta yleensä edullisemmaksi. Tämä johtuu siitä, että lainaa myöntävä yritys voi näin varmistaa takaisinmaksun ja riski on yrityksen osalta pienempi, mikäli lainan ottanut henkilö osoittautuu maksukyvyttömäksi. Vakuutena toimii jokin lainahakijan hallussa oleva omaisuus, kuten kesämökki, auto tai asunto. Vakuuden arvo vaikuttaa siihen, kuinka paljon edullisemmaksi laina tulee.

Hae Suomen edullisinta lainaa avullamme

30000 euron lainaa voi tarvita jonkin suuren yksittäisen hankinnan rahoittamiseen. Tällaisen lainasumman käyttötarkoitus voi olla myös lainojen yhdistäminen, jolloin tavoitteena on helpottaa omaa taloudenhallintaa, sekä vähentää lainoista kertyviä kuluja. Yhdistämällä useat aikaisemmat lainat ja luotot yhdeksi suuremmaksi lainaksi, saa korkoprosentin yleensä pienemmäksi ja lainaa tarvitsee maksaa enää yhteen paikkaan.

Tilaa VertaaEnsin säästövinkit

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.