Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Lainaa 3000 euroa

Tarve 3000 euron lainalle saattaa joissain tilanteissa tulla yllättäen. Säästöjä ei välttämättä löydy juuri sillä hetkellä kattamaan kaikkia kuluja, tai lainan ottaminen voi yksinkertaisesti olla kannattavampaa, kuin pitkäjänteinen säästäminen. Etenkin niissä tapauksissa, kun lainan käyttökohde on hyvin suunniteltu, mutta kiireellinen.

3000 euron lainaa voi tarvita esimerkiksi eläinlääkärikuluihin, lomamatkaan, auton korjaamiseen tai vaikkapa häiden rahoitukseen. Käyttötarve tai kiireellisyys ei muuta taustatyön tarvetta. Oma budjetti ja takaisinmaksusuunnitelma on hyvä hioa kuntoon.

Kun on kiire saada 3000 euron luotto yllättävien menojen takia, on mahdollista hakea lainaa heti ja parhaassa tapauksessa saat rahat tilille tuntien kuluessa. Lainaa maksetaan takaisin kuukausittaisissa erissä ja lainan kuukausierä määräytyy henkilökohtaisen korkosi ja lainan päälle tulevien kulujen mukaan.

Lainoja on tärkeä vertailla varsinkin jos haluat löytää edullisen lainan. Suomen markkinoilla on kymmeniä eri lainantarjoajia ja kaikilla erilaiset ehdot lainatuotteilleen.

Lainojen korot ja kulut vaihtelevat huomattavasti, vaikka kyse olisikin pienemmästä lainasta, kuten 3000 eurosta. Kun aiot hakea lainaa, lue huolella lainatarjouksesi, jotta lopullinen takaisinmaksettava summa ei tule yllätyksenä.

Huomaa, että nimelliskorolla ja todellisella vuosikorolla on yleensä huomattava ero. Todellinen vuosikorko on näistä kahdesta se, johon tulee kiinnittää tarkemmin huomiota, sillä tämä kattaa lainan kokonaiskustannukset. Muista myös, että vaikka pidemällä maksuajalla saat pienennettyä kuukausieriä, niin jokainen ylimääräinen takaisinmaksukuukausi lisää lainan kuluja.

Mistä voi hakea 3000 euron lainaa?Suomen markkinoilla on noin 60 lainantarjoajaa ja kaikilta löytyy omat lainatuotteensa. Lainoja tarjoavat pankkien lisäksi netistä löytyvät rahoituslaitokset. Käyttämällä ilmaista lainavertailuamme, löydät näiden joukosta sinulle edullisimman lainatarjouksen. Kiinnitä huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon, sekä mahdollisiin lisäkuluihin, kuten tilinavausmaksuun.

Lainatarjoukset ovat VertaaEnsin.fi:n sivustolla täysin saman hintaisia, kuin jos ottaisin lainan sen tarjoajan kautta. Vertailupalvelu toimii tässä tapauksessa vain välikätenä, jotta kuluttaja voi läpinäkyvästi tutustua eri lainatarjouksiin ennen lainapäätöksen tekoa.

Vertailu toimii syöttämällä haluamasi lainan yksityiskohdat, sekä antamalla omat henkilötietosi ja näin saat esille sinulle sopivat lainatarjoukset. Löydettyäsi vertailusta sinulle sopivimman tarjouksen siirryt jatkamaan lainanhakuprosessia valitsemasi tarjoajan kanssa.

Kenelle 3000 euron laina voidaan myöntää?Sinulta pyydetään aina lainaprosessin alussa henkilötiedot, sillä yksi ensimmäisistä asioista, jotka rahoituslaitokset tarkastavat, ovat luottotietosi. Maksuhäiriöiselle ei pääsääntöisesti myönnetä lainaa, tai lainan saamiseksi joutuu näkemään enemmän vaivaa.

Lainantarjoajat haluavat myös varmistua takaisinmaksukyvystäsi. Tästä syystä on olemassa vakuudellisia lainoja, mutta lainaa saa myös ilman vakuuksia, jolloin korko on yleensä hieman korkeampi.

Lainanhakijalta vaaditaan myös vähintään 18 vuoden ikää ja suomen kansalaisuutta. Joillain tarjoajilla ikäraja on jopa korkeampi.

Lainaa 3000 euroa kokemuksia3000 euron lainasta saa positiivisen kokemuksen, jos seuraavat asiat pitävät paikkansa:

  1. Tarvitset lainaa hyvin suunniteltuun, tai välttämättömään hankintaan
  2. Lainasumma on huolella mietitty kattamaan koko rahoitustarpeen, jotta ei tarvitse ottaa toista lainaa poismaksettavaksi
  3. Omien menojen ja tulojen jälkeen jää varmasti rahaa lainan takaisinmaksuun
  4. Ylimääräisten kulujen välttämiseksi lainan pystyy maksamaan takaisin mahdollisimman nopealla aikataululla


Nyrkkisääntönä lainan ottamiselle toimii siis hyvät perusteet lainan tarpeelle, sekä hyvin suunniteltu takaisinmaksuaikataulu.

Hae Suomen edullisinta lainaa avullamme

3000 euron laina on yleensä pienlaina, joka maksetaan nopealla aikataululla takaisin. Pienen lainan saa helpoiten netistä ja rahat voi saada tilille jo muutamassa tunnissa. Kun on kyse 3000 eurosta, on kyseessä pääsääntöisesti kulutusluotto.

Kulutusluotolla tarkoitetaan yleensä vakuudellista tai vakuudetonta 1000 - 50000 euron suuruista lainaa, joka käytetään nimenomaan kulutustarpeeseen. Vakuudeton kulutusluotto tulee kuluttajalle hieman edullisemmaksi ja vakuutena toimii jokin omaisuus, kuten esimerkiksi mökki.

Tilaa VertaaEnsin säästövinkit

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.