Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Lainaa 20000 euroaKun on kyseessä 20000 euron laina, on sen käyttötarkoitus yleensä joko remontti, auton ostaminen, vene tai edellisten lainojen yhdistäminen kulujen pienentämiseksi. Mihin tarkoitukseen lainaa tarvitseekaan, kannattaa lainantarjoajia ja näiden tarjouksia vertailla aina huolella. Summana 20000 on kuitenkin suuri raha ja sitä ei yleensä makseta heti seuraavasta palkasta takaisin, joten korot ja kulut kannattaa ottaa kunnolla huomioon.

Mistä ottaa lainaa 20000 euroa?Suomesta löytyy monia lainantarjoajia, jotka antavat lainatarjouksia 20000 euron lainoille. Omalta pankilta saatu lainatarjous ei ole välttämättä kaikkein edullisin, kun kyse on hieman suuremmasta summasta. Lainatarjouksia voi vertailla helposti netissä. Tähän tarkoitukseen VertaaEnsin.fi:n ilmainen lainavertailu on hyödyllinen apuväline. Lainojen koroissa ja kustannuksissa on suuria eroja, joiltain tarjoajilta saa lainaa ilman vakuuksia ja myös tarjottava laina aika vaihtelee tarjoajasta riippuen. Kiinnitä aina myös huomiota siihen, mikä tulee olemaan lainan todellinen vuosikorko. Rahoitustuotteet ovat saman hintaisia, kuin jos ottaisit lainan suoraan lainantarjoajan sivustolta. Kun syötät lainavertailuumme haluamasi lainasumman ja toivotun maksuajan ja omat tietosi, pääset kätevästi vertailemaan juuri sinulle sopivimpia lainatarjouksia. Valittuasi sinulle parhaan tarjouksen, pääset jatkamaan lainaprosessia valitsemasi pankin kanssa. Laina kannattaa ottaa siis sinulle parhaan tarjouksen antavalta lainantarjoajalta.

Kuka voi saada lainaa 20000 euroa?Lainatarjoukset perustuvat aina kuluttajan henkilökohtaisiin tietoihin. Hakiessasi 20 000 euroa lainaa, lainantarjoajat kiinnittävät eniten huomiota takaisinmaksukykyysi. Takaisinmaksukyvyn arviointi perustuu yleensä henkilötietojesi kautta haettaviin luottotietoihin, lainan kokoon suhteessa tuloihisi ja menoihisi, sekä mahdolliseen lainavakuuteen.

Kokemuksia 20000 euron lainasta20000 euron lainasta voi saada parhaan hyödyn silloin, kun seuraavat kohdat ovat täyttyneet:
  • Lainan käyttötarkoitus on tarkkaan harkittu.
  • Lainasumma on suunniteltu kattamaan koko käyttötarpeen. Valitsemalla esimerkiksi joustoluoton voi itse päättää kuinka paljon myönnetystä lainasta maksaa ja maksaa kulut sen mukaan.
  • Takaisinmaksusuunnitelma on suhteutettu järkevästi omiin tuloihin ja menoihin.
  • Takaisinmaksu suoritetaan mahdollisimman nopeasti, jolloin korkoa ei ehdi kertyä turhan pitkään.
Lainan hakemiseen tulee siis olla hyvä peruste ja sen käyttö, sekä takaisinmaksu on suunniteltu huolella, ennen kuin allekirjoitat lainatarjouksen ja saat rahat tilillesi.

Hae Suomen edullisinta lainaa avullamme

Yleensä 20000 euron laina tarkoittaa kulutusluottoa, sillä lainasumma on niin sanottua pikaluottoa suurempi. Laina otetaan yleensä harkittua suurempaa hankintaa varten, kuten remonttilainaksi tai uuden auton hankintaa varten. Mitä tulee korkoihin ja kuluihin, 20000 euron lainoissa on huomattavia eroja ja siksi vertailu on tärkeää.

Hintaan vaikuttaa myös, onko kulutusluotto vakuudeton vai vakuudellinen, sillä vakuudettoman kulutusluoton korko on yleensä jonkin verran korkeampi, kuin vakuudellisen luoton. Tämä johtuu siitä, että lainantarjoajalle vakuus toimii myös varmenteena siitä, että laina tulee maksettua kokonaisuudessaan takaisin.

Tilaa VertaaEnsin säästövinkit

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.