Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Komplett Bank

Komplett Bank on norjalainen pankki, joka tarjoaa Suomen markkinoilla vakuudetonta kulutusluottoa 1000 eurosta jopa 50 000 euroon asti. Pankki tuli Suomen markkinoille alkuvuodesta 2017. Pankki tarjoaa vakuudettomien kulutusluottojen lisäksi myös luottokorttia ja säästötiliä Norjassa. Suomessa pankki tarjoaa vakuudetonta lainaa nimeltä Joustoluotto.

Komplett Bank joustoluotto ja kustannukset

Joustoluottoa saa 1000 eurosta aina 50 000 euroon asti. Luotto on aina käytettävissä, siihen asti kunnes asiakas irtisanoo sopimuksen. Nimelliskorko vaihtelee 4,9%-19,9% välillä (sidottu 3 kuukauden euribor-korkoon). Lainassa on myös avausmaksu, joka vaihtelee välillä 0-49 euroa ja riippuu lainasummasta. Tämän lisäksi Komplett Bank veloittaa asiakkaaltaan kuukausittaisen tilinhoitopalkkion, joka vaihtelee kolmen ja kahdeksan euron välillä. Tämä vaikuttaa todelliseen vuosikorkoon, joka Komplett Bankin osalla on usein 14,9%. Lainan nimelliskorko on yleensä 4,,9 - 19,9%, ja vaihtelee asiakkaan mukaan. Maksumuistutuksesta veloitetaan viisi euroa, ja olemassaolevan lainan muutospalkkio on 45 euroa.

Voit vertailla Komplett Bankin joustoluottoa muiden tarjoajien lainoihin täällä.

Lainassa ei ole kiinteää kuukausilyhennystä: vain korot ja muut kulut tulee maksaa kuukausittain, eli lyhennystahti on itse päätettävissä lainapääoman osalta. Komplett joustoluottoon kuuluu myös valinnainen lainaturvavakuutus (tarjoaa BNP Paribas Cardif). Lasku tulee sähköpostitse, paperilasku maksaa 5 euroa. Komplett tarjoaa myös ns. uplift-mahdollisuuden, eli mahdollisuuden nostaa lisää lainaa lainan takaisinmaksun jälkeen alunperin myönnettyyn lainarajaan asti .

Lainan hakeminen ja asiointi

Lainan hakemiseen paras työkalu on kattava lainalaskuri. Lainan hakeminen on helppoa, 2500 euron tai pienempään lainaan tarvitset hakemuksen liitteeksi vain viimeisimmän palkkakuittisi, ja hakemuksen allekirjoittaminen onnistuu sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. Komplett Bankin asiakkaat voivat seurata tilitapahtumia omilla sivuillaan ja hallinnoida maksuja, ja dokumentit hakemuksiin voi ladata liitteiksi kätevästi netissä. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostitse sekä puhelimitse. Yli 2500 euron lainoihin pankki vaatii liitteeksi palkkakuitin lisäksi myös veroilmoituksen sekä sen erittelyosan. Lainatarjous on voimassa kunnes asiakas irtisanoo sopimuksen.

Komplett bank kokemuksia

Useilla asiakkailla on kokemuksia Komplett Bank -pankista. Kokemukset ovat lähtökohtaisesti positiivisia, ja erityisesti tämän palveluntarjoajan todellinen vuosikorko ja vaihtoehtona otettava lainaturva saavat kiitosta. Useat asiakkaat ovat yllättyneitä kuinka nopeasti lainapäätös tulee.

Komplett bank lainan korotus onnistuu myös helposti ja yhtiön omat sivut ovat helppokäyttöiset. Sivujen kautta onnistuu muun muassa joustoluoton siirto omalle tilille tai luottorajan korotus tai muutos. Lainan käsittelyaika on kohtuullisen nopea ja lyhennys jää järkevälle tasolle jos laina on mitoitettu omien tulojen mukaan.

Pankki muutti lainojen ja joustoluottojen kohdalla hintojaan syyskuussa 2019, kun lakimuutos astui voimaan. Tämän jälkeen esimerkiksi Komplett Bankin avausmaksu on nyt asetettu välille 0-49€. Tätä rahoituslaitosta pidetäänkin hyvin joustavana, ja järkevänä vaihtoehtoja ja tämän vuoksi monet asiakkaat ovat saaneet positiivisia Komplett Bank kokemuksia.

Lainojen yhdistäminen Komplett Bank

Komplett Bankin kautta onnistuu myös lainojen yhdistäminen. Nykyisen lainan kilpailuttaminen tai eri lainojen yhdistäminen on järkevää, koska näin kulut voivat tippua huomattavastikin. Jos yhdistät lainat, muista kilpailuttaa kaikki vaihtoehdot etukäteen huolellisesti. Näin säästyt isolta vaivalta, ja saat varmasti parhaan tarjouksen joka sopii sinun tilanteeseesi. Tällöin myös lainan korko on varmasti kohtuullinen, ja lainan kuluihin ei mene liikaa ylimääräistä rahaa. Suomen lainamarkkinoilla on useita toimijoita, joten kilpailuttaminen kannattaa aina.

Mikä laina on sinulle sopiva?
Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?