Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Kaarna

Kaarna tarjoaa asiakkailleen vakuudettomia lainoja 1 000 euron ja 40 000 euron välillä. Lainapäätös tehdään nopeasti, yleensä parin vuorokauden sisällä. Kaarna-lainaa voi hakea kätevästi verkossa täytettävällä lainahakemuksella. Kaarna-laina ei vaadi vakuuksia eikä takaajia ja lainan takaisinmaksuaika vaihtelee kahdesta vuodesta 15 vuoteen.

Voit vertailla myös muiden tarjoajien kulutusluottoja täällä.

Lainan hakuehdot

Kaarna-lainaa voi hakea vähintään 24-vuotiaat, Suomessa asuvat henkilöt jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Lainanhakijalla tulee olla vähintään 1 500 € kuukausibruttotulot.

Lainan kustannukset

Kaarna-lainan hinnoittelu on henkilökohtaisesti räätälöity. Mikäli lainaan määrä on yli 20 000 € niin lainaan sisältyy lisäksi perustamismaksu 149 €, sekä kuukausittainen tilinhoitomaksu 8€.

Kuluttajansuojalaki antaa kuluttajalle oikeuden perua etämyynnin kautta tehty lainasopimus 14 vuorokauden kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Etämyynnillä laissa tarkoitetaan mm verkkohakemuksen tai puhelinmyynnin välityksellä tehtyjä lainasopimuksia. Kuluttajansuojalain mukaan asiakkaan tulee kuitenkin maksaa luotonantajalle korvauksena lainan todellisen vuosikoron mukainen korko ajalta jona laina on ollut kuluttajan käytössä. Palkkiomaksuja (tilinhoitomaksut, järjestelypalkkio) ei kuitenkaan saa periä kuluttajalta.

Lainan hakeminen ja takaisinmaksu

Kaarna käsittelee hakemukset toimistoaikana. Lainapäätöksen saa parin päivän aikana. Lainahakemus käsitellään nopeasti ja luottamuksellisesti. Lainan voi myös maksaa aina suunniteltua nopeammin takaisin, ja tämä ei aiheuta minkäänlaisia lisäkuluja. Mikäli haluat siirtää eräpäivää ota yhteyttä Kaarnan asiakaspalveluun.

Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva kulutusluotto täältä.

Esimerkkilaina

  • Lainasumma 2 000 €
  • Kuukausierä 106,18 €
  • Laina-aika 2 vuotta
  • Korko 9,66 %
  • Perustamismaksu 149 €
  • Tilinhoitomaksu 8 €/kk
  • Todellinen vuosikorko 27,38 %
  • Lainakustannukset yht. 548,43
  • Maksettava kokonaismäärä 2 546,43
Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?