Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Instabank - lainat, kulutusluotot ja säästötilit

Instabank on norjalainen pankki, joka toimii Norjan lisäksi Suomessa. Instabank myöntää lainaa 500 ja 25 000 € väliltä. Takaisinmaksuaika on 3–15 vuotta, ja lainassa voi valita maksavansa kiinteää tai joustavaa kuukausierää. Voit vertailla Instabankin lainoja ja niiden korkoja muiden lainantaroajien lainoihin vertailussamme.

Vertaile lainat ilmaiseksi
Instabank
Instabankiin voi ottaa yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@instabank.fi tai puhelimitse +358 75 3266 170. Asiakaspalvelun aukioloajat ovat Instabankilla arkisin klo 10–16 välisenä aikana.

Perustietoa Instabankista

Instabank perustettiin vuonna 2016, ja jo samana syksynä se sai ensimmäisen asiakkaansa. Instabankin konttori sijaitsee Oslossa, Norjassa. Pankki tarjoaa kahdentyyppistä lainaa, joista toisessa voi valita kiinteän kuukausierän ja toisessa maksuaikataulu on joustava, ja sen voi itse päättää.Voit vertailla Instabankin lainatarjouksia muiden lainantarjoajien lainoihin, kulutusluottoihin ja niiden kuluihin kätevästi lainavertailussamme.

Instabankin lainan nimelliskorko on 7,99 prosentin ja 19,99 prosentin välillä. Tällä hetkellä lainoihin sovelletaan kuitenkin lakisäädöstä, joten 31.12.2020 asti lainan korko ei saa ylittää 10 prosenttia. 31.12.2020 jälkeen Instabankin lainan korot muuttuvat annettujen tarjousten mukaisesti.

Korkojen lisäksi lainan muut kulut ovat Instabankilla avausmaksu, joka on tällä hetkellä 90 euroa, sekä tilinhoitomaksu, joka on tällä hetkellä 5 euroa.

Instabank laina

Tältä sivulta löydät ajankohtaista tietoa Instabankin tarjoamista lainoista, sekä niiden ominaisuuksista. Löydät myös tarvittaessa tietoa muiden pankkien ja rahoituslaitoksien tuotteista ja voit vertailla niitä Instabankin tarjoamiin rahoitustuotteisiin. Pääset myös tarvittaessa hakemaan lainaa suoraan lainavertailumme kautta päätöksen tehtyäsi.

instabank laina
["provider_hero_section","provider_product_introduction","topic_introduction","cta_sticky_banner_provider","faq_refresh","articles","newsletter_subscription"] Vertaile lainat vaivattomasti ja ilmaiseksi Näet kaikki tulokset listassa

Kuka voi hakea lainaa Instabankilta?

Instabank-lainaa voivat hakea vähintään 23-vuotiaat henkilöt, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Vuotuisten bruttotulojen täytyy ylittää 25 000 €, ja lainanhakijan iän ja lainan takaisinmaksuajan yhteenlaskettu pituus ei saa ylittää 80 vuotta.

Lainaa voi hakea rinnakkaishakijan kanssa, mikä tarkoittaa että molemmat hakijat ovat yhtä lailla vastuussa lainan maksamisesta riippumatta siitä, kumpi lainarahaa käyttää.

Instabank lainan takaisinmaksu

Takaisinmaksuerän suuruus riippuu siitä, oletko valinnut Instabank tasaerälainan vai joustavan lainan.

Jos maksat tasaerälainaa, on yksittäinen erä sitä suurempi, mitä lyhyemmässä ajassa lainan maksat. Pidempi maksuaika pienentää kuukausierää, mutta on kokonaisuutena kalliimpi. Maksuerän suuruuteen vaikuttavat myös lainasumma, henkilökohtainen taloustilanne ja sen hetkinen korkotilanne. Instabank laina on sidottu 3 kk Euribor 360 -korkoon, joka tarkistetaan tammi,- huhti,- heinä,- ja lokakuussa.

Instabank joustava laina tarkoittaa, että myönnettyä lainasummaa on mahdollisuus käyttää myönnetyn lainakehyksen puitteissa. Lainan puitteet koostuvat myönnetystä lainasummasta ja avausmaksusta. Lainasumma on siis aina lainanhakijan käytössä ilman erillistä hyväksyntää Instabankilta. Korkoa maksetaan vain siitä summasta, mikä on kulloinkin lainattuna. Lainalla ei ole erityistä takaisinmaksuerää, tai ennalta määrättyä maksuaikataulua. Kannattaa kuitenkin muistaa, että lainan korot juoksevat koko sen ajan kun lainaa on jäljellä, ja laina on maksettava aina pois.

Voiko lainan perua?

Lainanottajalla on kuluttajansuojalain mukaan oikeus peruuttaa etämyyntilaina 14 kalenteripäivän sisällä siitä, kun lainasopimus on tehty tai laina maksettu asiakkaalle. Ilmoitus lähetetään kirjallisena, ja lainasumma sekä 14 päivän ajalta kertyneet nimelliskorot täytyy palauttaa 30 kalenteripäivän kuluttua peruutusilmoituksen lähettämisestä.

Lainanantaja voi vaatia lainanottajaa maksamaan myös peruuttamattomat viranomaiskulut, esim. Rekisteröintimaksu. Lainanottajalla on milloin tahansa oikeus maksaa koko laina pois kokonaan tai osittain. Maksut, korot ja kulut on maksettava siihen asti, että pankki saa tiedon ennenaikaisesta maksusta.

Miten hakea lainaa Instabankilta?

Näin haet lainaa Instabankilta

Lainahakemuksen voi tehdä kokonaan verkossa. Siirry vertailuumme, täytä tietosi ja lähetä tarjoushakemus. Tiedoillasi varmistetaan että, saat maksukykysi kanssa yhteensopivia lainatarjouksia. Saat sinulle sopivat lainatarjoukset heti näkyviin ja jos Instabank on valmis myöntämään sinulle lainaa, näkyy se tulossivulla yhtenä vaihtoehtona.

Valittuasi Instabankin tarjouksen, Instabank lähettää sinulle alustavan lainapäätöksen. Toimi ohjeiden mukaisesti ja saat lainan pian tilillesi.

Instabank kokemuksia

VertaaEnsin.fi tekee yhteistyötä luotettavien lainantarjoajien kanssa ja Instabank on yksi yhteistyökumppaneistamme.

Lainan ottaminen Instabankilta voi olla hyvä vaihtoehto sinulle, esimerkiksi jos haluat yhdistää lainat ja maksaa korkoja ainoastaan yhdestä lainasta.

Kun tarvitset lainaa, parhaan asiakaskokemuksen saat vertailemalla lainoja ensin huolellisesti, jotta löydät edullisimman vaihtoehdon. Lue myös aina lainan ehdot huolella läpi ja varmista, että maksusuunnitelma sopii budjettiisi.

Artikkelit

LAINA laina

Lue lisää lainoista täällä

Lainatyypit vaihtelevat tarkoituksen mukaan. Lue lisää lainoista täällä ja tee ilmainen hakemus

AUTOLAINA Autorahoitus

Autorahoitus

Vertaile autolainat ja voit löytää parhaan vaihtoehdon. Voit myös hakea autolainaa muutamasa minuutissa sitoumuksetta.

OPAS Lainaehdot

Yleiset lainaehdot

Lue lisää yleisistä lainaehdoista

LAINOJEN YHDISTÄMINEN lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on järkevää jos sinulla on useita eri lainoja. Yhdistä lainat täällä.

Lainaa heti lainaa heti

Laina heti tilille

Jos tarvitset lainaa heti tilille, voit tehdä vertailun muutamassa minuutissa ja saada rahat jopa saman päivän aikana.

AUTOLAINA Autorahoitus

Autorahoitus

Vertaile autolainat ja voit löytää parhaan vaihtoehdon. Voit myös hakea autolainaa muutamasa minuutissa sitoumuksetta.

LAINOJEN YHDISTÄMINEN lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on järkevää jos sinulla on useita eri lainoja. Yhdistä lainat täällä.

LAINA laina

Lue lisää lainoista täällä

Lainatyypit vaihtelevat tarkoituksen mukaan. Lue lisää lainoista täällä ja tee ilmainen hakemus

OPAS Lainaehdot

Yleiset lainaehdot

Lue lisää yleisistä lainaehdoista

Lainaa heti lainaa heti

Laina heti tilille

Jos tarvitset lainaa heti tilille, voit tehdä vertailun muutamassa minuutissa ja saada rahat jopa saman päivän aikana.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.