Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Hae Suomen edullisinta lainaa avullamme

Suuremman hankinnan, kuten kodinkoneen tai kalliin elektroniikan rahoittamista varten monella voi tulla tarve hakea hieman lisärahoitusta ja saada myös lisää maksuaikaa hankintaa varten. Useat kodinkoneet ja elektroniikka kuten tietokoneet, televisiot, äänentoistojärjstelmät, kamerat, pesukone ja keittiön kodinkoneet kuten astianpesukone ja jääkaappi ovat kalliita hankintoja, varsinkin jos tarvitsee ostaa useampi yhtä aikaa. Esimerkiksi käyttöluotto sopii tällaiseen tarkoitukseen.

Suurempia hankintoja on hyvä suunnitella etukäteen ja säästää rahaa, niin aina ei tarvitse turvautua lainarahaan. Kuitenkin joskus saattaa sattua vahinko tai onnettomuus, ja uusi pesukone tai muu kodinkone on pakko hankkia nopealla aikataululla. Kodinkonelaina on usein usean satasen muutaman tuhannen euron suuruinen. Kodinkonelainaa tarjoaa moni pankki ja rahoituslaitos vakuudettomana. Lisäksi kodinkoneita myyvät kaupat tarjoavat usein erilaisia rahoitusvaihtoehtoja, kuten osamaksua tai tietyn luottokortin hankkimista jolla rahoittaa ostos.

Luottokortti voi myös olla joissain tapauksissa fiksu tapa maksaa kodinkone, sillä useaan luottokorttiin sisältyy osto- tai tuoteturva, joka korvaa esimerkiksi viallisen hankinnan. Jos sinulla ei ole vielä tuoteturvan sisältävää luottokorttia, voit vertailla niitä täällä helposti ja löytää sinulle sopivimman.

Jos olet hankkimassa suurempaa kodinkonetta tai elektroniikkaa, jonka maksamiseen tarvitset ulkopuolista rahoitusta, kannattaa vertailla huolella eri rahoitusvaihtoehdot. Eri lainantarjoajien rahoitusvaihtoehdoissa ja kuluissa on suuria eroja, joten myös kodinkone- tai elektroniikkalaina kannattaa kilpailuttaa. Vaikka summa ei olisikaan niin suuri, jo muutaman euron ero kuukaudessa voi säästää jopa satasen vuodessa. Voit vertailla kodinkonelainoja kätevästi ja nopeasti sivuillamme. Lainalaskuri selvittää puolestasi parhaat vaihtoehdot haluamallesi lainasummalle ja laina-ajalle. Ilmoita laskuriin myös työsuhteesi muoto (tai oletko esimerkiksi sekä opiskelija tai eläkeläinen), asumismuoto ja bruttopalkkasi kuukaudessa, niin saat sinulle kustomoidut vaihtoehdot. Vaihtoehdoista voit valita itsellesi sopivimman. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että lainanmyöntäjän todelliset hinnat voivat joskus poiketa esitetyistä luvuista.

Monet kaupat tarjoavat myös osamaksua elektroniikan tai muiden kodinkoneiden hankintaa varten. Lue blogistamme kannattaako elektorniikkaa ostaa aina osamaksulla. Osamaksujen ehdot saattavat näyttää edullisilta, ja niissä on usein nollakorko mutta korkeat muut kulut. Ole siis tarkkana ja selvitä kokonaiskustannukset ennen kuin sitoudut 12-24 kuukauden sopimukseen.

Kun olet vertaillut tarpeeksi useita eri lainavaihtoehto-tuloksia sivuillamme ja uskot löytäneesi itsellesi sopivimman lainavaihtoehdon vertailustamme, voit hakea lainaa klikkaamalla “jatka” -nappia sivuillamme. Tätä kautta pääset lainanmyöntäjän sivuille tai lainahakemukseen, minkä voit täyttää rauhassa perehdyttyäsi siihen ensin. Muista, ettei lainatarjouksen pyytäminen vielä sido sinua mihinkään. Tässä vaiheessa et mahdollisesti edes vielä tiedä saatko hakemaasi lainaa, ja mitkä olisivat lainan lopulliset kokonaiskustannukset. Lainantarjoajat nimittäin määrittävät usein luottokelpoisuutesi hakemuksen perusteella ja korkoon vaikuttaa esimerkiksi palkkasi sekä työsuhteesi muoto (määräaikainen vai vakituinen).

Älä kuitenkaan hae liian suurta lainasumma tai aseta lainalle liian tiukkaa maksuaikataulua, jotta saat maksettua lainan takaisin suunnitelman mukaisesti. Ota huomioon, että aina tulee joitakin odottomattomia kuluja mitä on vaikea budjetoida. Jos asetat budjettisi liian tiukille ja sinulle tuleekin yllättävä meno, et ehkä pysty maksamaan kuukausittaista lainanlyhennystä, jos summa on kovin suuri.