Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Handelsbanken

Handelsbanken on kansainvälinen pankki, jolla on toimintaa yli 20 maassa. Suomessa Handelsbanken on toiminut vuodesta 1985 asti ja tällä hetkellä he palvelevat asiakkaita yli 40 konttorissa ympäri Suomea.

Handelsbanken TosiKätevä -laina

Handelsbankenilla on kattava tarjonta erilaisia lainavaihtoehtoja, joita he tarjoavat asiakkailleen. Handelsbankenin lainatarjonnasta löytyy TosiVakaa asuntolaina, ASP-laina, Lainaturva, Rakennuslaina, opintolaina sekä TosiKätevä -joustoluotto.

Vakuudettoman TosiKätevä -joustoluoton luottoraja voi olla 2 000 – 20 000 euroa, kuitenkin siten, että se on enintään kolme kertaa hakijan bruttokuukausitulojen verran. TosiKätevä -joustoluotto on jatkuvasti voimassa oleva luotto, jota voi nostaa omien tarpeiden mukaan joko erissä tai koko lainasumman voi nostaa kerralla.

Vertaa Handelsbanken lainaa muiden pankkien lainoihin täällä.

Handelsbanken TosiKätevä -lainan hakeminen ja myöntäminen

Handelsbanken TosiKätevä -luottoa voivat hakea täysi-ikäiset henkilöt, jotka ovat olleet pankin asiakkaina vähintään 6 kuukautta ja joiden tilille tulee säännöllisiä palkka- tai eläketuloja. Lainanhakijan luottotiedot tarkistetaan asianmukaisesta rekisteristä ja luottotiedoissa ei saa olla merkintää maksuhäiriöstä. Tosikätevä -lainaa voi hakea kätevästi netissä verkkopankissa tai konttorissa vierailemalla.

Handelsbanken tekee luottopäätöksen parin päivän kuluessa lainan hakemisesta. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen rahat maksetaan asiakkaan tilille.

Lainan takaisinmaksu

TosiKätevä-laina maksetaan takaisin tasasuurissa erissä. Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukaan oikeus maksaa luotto kokonaan pois ennen lainan erääntymistä tai lyhentää lainaa sovittua isommalla summalla. Jos luoton tai sen osa maksetaan ennenaikaisesti, on jäljellä olevasta lainasaatavasta vähennettävä se osa kustannuksista, joka kohdistuu käyttämättä jäävään luottoaikaan. Luotonantaja voi vaatia korvausta ennenaikaisesta maksamisesta, jos laina maksetaan takaisin ennenaikaisesti jaksolla, jonka ajalle on sovittu kiinteä lainakorko.

Lainan peruuttamisoikeus ja irtisanominen

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tekemänsä luottosopimus 14 vuorokauden kuluttua luottosopimuksen syntymisestä tai siitä myöhemmästä ajankohdasta, jolloin asiakas on saanut kuluttajasuojalain edellyttämät tiedot sisältävän kappaleen luottosopimuksesta sähköisesti tai kirjallisesti. Peruuttamisilmoitus tulee tehdä kirjallisesti ja siinä tulee olla vähintään: asiakkaan nimi ja henkilötunnus, ilmoitus peruuttamisesta, luoton määrä, paikka, päiväys sekä omakätinen allekirjoitus. Asiakas voi milloin tahansa irtisanoa luottosopimuksen heti päättyväksi, mikäli sopimuksessa ei ole määrätty irtisanomisaikaa. Irtisanomisaika voi kuitenkin enintään olla kuukausi.

Voit vertailla myös muiden pankkien lainoja täällä.

Mikä laina on sinulle sopiva?
Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?