Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

GF Money

GF Laina on monipuolinen, moniin eri rahoitustarpeisiin mukautuva laina. Lainaa myönnetään 2-6 vuoden takaisinmaksuajalla ja lainaa voi saada 2 000 - 10 000 euroa. GF Laina on vakuudeton kulutusluotto, joten lainan saa antamatta vakuutta rahoitusyhtiölle.

GF Lainan hakeminen

GF Lainaa myönnetään 22 vuotta täyttäneille Suomessa vakituisesti asuville henkilöille.Lainan myöntämisen edellytyksenä ovat vakituiset tulot ja hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää. GF Money myös myöntää luottoja alle 22-vuotiaille: 20-vuotias voi hakea Lainaston (nyk. GF Money) joustoluottoa ja 18-vuotiaat pikalainaa. Pikalainaa myönnetään nimensä mukaisesti vähemmän kuin esimerkiksi GF Lainaa.

Lainan hakeminen on helppoa GF Moneyn sivuilla. Kun olet päättänyt, että GF Laina on juuri sinulle sopivin vaihtoehto, voit GF Moneyn verkkosivuilla aloittaa lainahakemuksen tekemisen tunnistautumalla verkkopankkitunnuksillasi. Jos olet jo aiemmin hakenut GF Moneylta lainaa, voi myös kirjautua palveluun henkilötunnuksillasi ja PIN-koodillasi. Jos et muista PIN-koodiasi, voit tilata uuden koodin GF Moneylta. Koodi lähetetään tekstiviestillä puhelinnumeroosi.

Uutena asiakkaan voit tunnistautumisen jälkeen täyttää lainahakemuksen verkkosivuilla. Lainahakemuksessa pyydetään henkilö- ja tulotietoja. Saatat tarvita todistuksen tuloistasi, joten pidä esimerkiksi viimeisin palkkakuittisi saatavilla hakemusta täytettäessä. Kun hakemuksesi on hyväksytty, voit saada rahat tilillesi parhaimmassa tapauksessa jopa minuuteissa.

GF Lainan kulut

GF Moneyn lainasta ei peritä tilinavaus- tai hoitomaksua, joka näkyy nimelliskorossa. GF Lainan nimelliskorko on nimittäin 41,16% ja se on kiinteä korko eli kaikille asiakkaille sama. Koska ainoa kulu on nimelliskorko, joka on aina samassa suhteessa lainasummaan on lainan todellinen vuosikorko aina 49,90%.

GF Lainassa on joustava takaisinmaksuaika, joka voi olla monelle hyödyksi. Mitä pidempi maksuaika, sitä pienempi kuukausierä on maksettavana. Huomioi kuitenkin, että pitkä maksuaika myös kasvattaa lainan kustannuksia. Jos valitsee pienet maksuerät ja pitkän laina-ajan, tulee laina kalliimmaksi kuin jos valitsisi suuremmat maksuerät ja lyhyemmän laina-ajan.

Esimerkkilaina

  • Lainasumma: 7 000 euroa
  • Takaisinmaksuaika: 6 vuotta
  • Lainan avausmaksu: 0 euroa
  • Tilinhoitomaksu: 0 euroa
  • Nimellinen korko: 41,16%
  • Todellinen vuosikorko: 49,88%
  • Kuukausierä: 263,32 euroa
  • Takaisinmaksettava summa kokonaisuudessaan: 18 959, 04 euroa
Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?