Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Get Capital

Get Capital on suomalainen pienlainoihin erikoistunut rahoitusyhtiö, joka on perustettu vuonna 2008. Yhtiön kotipaikka sijaitsee Jyväskylässä.

Get Capital Joustoluotto

Get Capital myöntää joustoluottoa 2100 luottolimiitillä, jonka puitteissa asiakas voi tehdä nostoja. Nostoja voi tehdä oman tarpeen mukaan erissä tai koko lainasumman voi nostaa kerralla. Nostoista veloitetaan 15 % nostopalkkio ja tämän lisäksi luotosta peritään 117 % vuotuista nimellistä korkoa.

Voit vertailla Get Capitalin joustoluottoa muiden tarjoajien vaihtoehtoihin helposti ja nopeasti täällä.

Get Capital Kertalaina

Get Capital myöntää 1000-5000 € kertalainaa jopa 60 kuukauden maksuajalla. Lainasummaan lisätään nostopalkkiokulu 9,25% ja lainan vuotuinen nimelliskorko on 24,5-29,5%. Lainan todellinen vuosikorko on korkeintaan 49,80%. Kertalainaa voivat hakea yli 21-vuotiaat, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti, luottotiedot ovat kunnossa ja takaisinmaksukyky on riittävä. Takaisinmaksu tapahtuu tasaerissä.

Get Capital -joustoluoton hakeminen

Get Capital joustoluottoa voivat hakea 21-69-vuotiaat henkilöt, joilla on suomalainen osoite sekä pankkitili. Hakijan henkilö- ja luottotiedot tarkistetaan asianmukaisista rekistereistä. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää luottotiedoissa. Luottohakemuksia voi tehdä ympäri vuorokauden, mutta aukioloajan ulkopuolella tulleet hakemukset käsitellään palvelun aukioloaikoina saapumisjärjestyksessä (ma-pe 8-16).

Luotto- ja henkilötietojen lisäksi Get Capital voi tehdä muita tarvittavia tarkastuksia, joilla varmistetaan hakijan luottokelpoisuus. Täyttämällä luottohakemuksen luotonhakija antaa luvan lainanantajalle tarkistaa tarvittavat tiedot. Tähän voi sisältyä esimerkiksi hakijan tulojen määrän ja perusteen tarkistaminen sekä menojen, velkojen, takausvastuiden ja varojen tarkistaminen. Näiden lisäksi Get Capital voi tarkistaa työ- ja virkasuhteen laadun sekä muita seikkoja, jotka voivat todennäköisesti johtaa menojen merkittävään kasvuun.

Joustoluottoa voi hakea kätevästi verkkohakemuksella tai muulla lainanantajan hyväksymällä ja esittämällä tavalla. Ennen ensimmäisen Joustoluoton hakemista hakijan on rekisteröitymisen yhteydessä tunnistauduttava verkkopankkitunnuksilla verkkopankissa (Danske Bank, Nordea, Osuuspankki, Aktia, Tapiola, Ålandsbanken tai Handelsbanken). Rekisteröityessä luotonhakija määrittää itselleen henkilökohtaisen salasanan mahdollista seuraavaa asiointia varten.

Lainan myöntäminen

Joustoluottohakemuksen perusteella tehtävästä luottopäätöksestä ilmoitetaan hakijalle sähköisesti, mutta lainanantaja ei kuitenkaan ole velvollinen perustelemaan tehtyjä luottopäätöksiä. Myönnetyn luottopäätöksen jälkeen rahat maksetaan asiakkaan tilille aukioloaikoina (ma-pe 8.00-16.00). Rahat saapuvat asiakkaan tilille saman päivän aikana, mikäli hänellä on Nordean, Danske Bankin, Osuuspankin, Säästöpankin tai S-pankin tili. Aktian, Handelsbankenin ja Paikallisosuuspankkeihin siirto kestää 1-2 päivää.

Lainan nostaminen

Joustoluottoa voi nostaa enintään joustoluottosopimuksessa sovitun määrän kerrallaan. Kunkin nostettavan erän määrästä veloitetaan 15 % nostopalkkiota. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen rahaa voi nostaa tilille myös tekstiviestin avulla.

Lainanantaja voi estää luoton nostamisen, mikäli on syytä epäillä, että luottoa käytetään oikeudettomasti tai vilpillisesti. Luoton nostaminen voidaan myös estää, mikäli:

  • On epäilys siitä, että asiakas ei kykene täyttämään maksuvelvoitettaan
  • Erääntynyt maksuerä on kokonaan tai osittain vähintään 3 päivää myöhässä
  • Luotonantajan kanssa samaan konserniin kuuluvan yhtiön saatava asiakkaalta on erääntynyt ja on vähintään 5 päivää myöhässä
  • Asiakas laiminlyö luottosopimuksen noudattamisen

Get Capital ilmoittaa luotonkäytön estämisestä ja sen syistä asiakkaalle etukäteen sähköpostitse.

Lainan takaisinmaksu

Joustoluotto on toistaiseksi voimassa oleva luotto, jonka laina-aika alkaa, kun Joustoluotto on myönnetty. Asiakkaan on maksettava kunkin laskutuskauden päättyessä luoton pääoman ja kulujen määrästä 100-300 euroa, kuitenkin vähintään 100 €. Mikäli lainasumma on 0-599 €, niin lainaa tulee lyhentää 100 eurolla, 600-1099 € lainasummalle lyhennystä tulee taas tehdä 200 eurolla ja yli 1100 € lainasta lyhennystä tulee maksaa 300 € kuukaudessa. Lyhennys kohdistetaan ensin avoimille koroille ja nostopalkkioille, jonka jälkeen avoinna olevalle pääomalle.

Kuukausierä on maksettava viimeistään eräpäivänä. Mikäli eräpäivä ei ole pankkipäivä niin siirtyy maksupäivä seuraavaan pankkipäivään, mutta maksupäivän siirtyessä seuraavaan pankkipäivään Get Capitalilla on oikeus periä kulloinkin voimassaolevan koronmääräytymisjakson mukainen luottokorko.

Asiakkaalla on oikeus lyhentää lainaa ennenaikaisesti kuukausierää suuremmalla summalla tai koko Joustoluoton verran. Tavanomaisen kuukausierän ylittävä osa lyhentää luotonsaajan velkapääomaa, eikä se vapauta tulevien kuukausierien suorittamisesta.

Lainan peruuttamisoikeus

Hakijalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 vuorokauden sisällä sopimuksen syntymisestä tai siitä myöhemmästä ajankohdasta, jolloin hakija on saanut kaikki luottoa koskevat kuluttajasuojalain mukaiset ennakkotiedot. Tarvittavat tiedot on tullut toimittaa hakijalle pysyvällä tavalla.

Peruuttamisilmoitus on tehtävä kirjallisesti ja siinä tulee olla vähintään: asiakkaan nimi ja henkilötunnus, ilmoitus peruuttamisesta, luoton määrä, paikka, päiväys sekä omakätinen allekirjoitus. Asiakas on velvollinen maksamaan Get Capitalille korvauksena luoton koron ajalta, jonka joustoluotto on ollut asiakkaan käytössä.

Vertaile ja löydä sinulle edullisin pikalaina täältä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?