Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Olet kirjautunut ulos.

Lähetämme sinulle sähköpostitse ohjeet kuinka nollaat salasanan.

Tietoa palveluntarjoajasta

Fleksiluotto

Fleksiluoton tuote on 2 100 euron luottorajan joustoluotto. Joustoluotto tarkoittaa, että lainaa vapautuu takaisin käyttöösi, aina kun lyhennät lainaasi. Luottoa ei myöskään tarvitse nostaa kokonaisuudessaan yhdellä kertaa, vaan lainaa voi nostaa oman tarpeen mukaan. Fleksiluoton ensimmäinen lainannosto on ilmainen, sen jälkeen jokaisesta nostosta veloitetaan 11 % provisio. Kun luotto myönnetty, sitä voi nostaa 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä verkkopalvelusta. Verkkopalvelusta voi myös tarkistaa luottosaldon ja tarkistaa omat maksutiedot. Voit vertailla Fleksiluottoa muihin lainoihin täällä.

Lainan hakeminen

Fleksiluottoa voi hakea Suomen kansalaiset, jotka ovat vähintään 20-vuotiaita, joilla on Suomessa rekisteröity osoite ja Tupas- eli verkkopankkitunnukset sekä suomalainen pankkitili. Käytännössä Fleksiluoton lainanhakuprosessi etenee niin, että luot Fleksiluottotilin täyttämällä henkilötiedot, yhteystiedot ja pankkitilinumerosi verkkolomakkeeseen. Seuraavaksi tunnistaudut verkkopankkitunnuksilla, jonka kautta saadaan luottokelpoisuusarvio ja luottohakemus joko hyväksytään tai hylätään. Valitettavasti tunnistautuminen ei ole mahdollista POP-pankin ja Ålandsbankenin verkkopankkitunnuksilla. Käytännössä lainaa myönnetään aina vähintään 2 100 euroa. Myönnetä lainasummaa ei kuitenkaan tarvitse nostaa kokonaisuudessaan.

Kustannukset

Fleksiluottoa myönnetään 2 100 euroa, jota voi nostaa omaan käyttöön yhdessä tai monessa erässä. Fleksiluoton asiakkaille ensimmäinen nosto on ilmainen ja sen jälkeen jokaisesta nostosta peritään 11 % nostoprovisio. Fleksiluottotilin avaaminen on ilmaista ja jos tilillä ei ole yhtään avointa lainaa, ei tilin olemassaolo maksa mitään. Jos lainaa on nostettu, on lainan vuosikorko 102 %. Fleksiluoton vuosikorko on korkea, koska lainaan ei kuulu muita lainakuluja kuin korko ja ensimmäisen noston jälkeen voimaan astuva nostoprovisio. Eli avoimesta lainasta ei peritä muita kuluja kuten tilinhoitomaksuja. Lainanlyhennyksen liikasuoritukset kohdistetaan avoimelle pääomalle ja jos avointa pääomaa ole, liikasuorituksista tehtävistä palautuksista peritään 10 euron palvelumaksu. Eli 10 euron suuruisia tai pienempiä liikasuorituksia ei palauteta.

Takaisinmaksu

Fleksiluoton takaisinmaksusuunnitelmaan voi vaikuttaa itse. Lainan lyhennysten minimimäärä on 5% avoimesta lainasta, rahana kuitenkin vähintään 20 euroa. Lainaa on mahdollista lyhentää enemmän kuin minimierän verran ilman lisämaksuja. Kuukausittaisesta lyhennyksestä lähetetään muistutus tekstiviestillä ja sähköpostilla laskun lisäksi. Jos lainanlyhennyksen eräpäivä ei osu pankkipäivälle, eräpäivä siirtyy seuraavaan pankkipäivään.

PL product short description (kopioi lyhyehkö osa edellisestä)

Fleksiluoton tuote on 2 100 euron luottorajan joustoluotto. Joustoluotto tarkoittaa, että lainaa vapautuu takaisin käyttöösi, aina kun lyhennät lainaasi. Luottoa ei myöskään tarvitse nostaa kokonaisuudessaan yhdellä kertaa, vaan lainaa voi nostaa oman tarpeen mukaan. Fleksiluoton ensimmäinen lainannosto on ilmainen, sen jälkeen jokaisesta nostosta veloitetaan 11 % provisio. Kun luotto myönnetty, sitä voi nostaa 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä verkkopalvelusta.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?