Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Ferratum

Ferratum on suomalainen vakuudettomia luottoja tarjoava rahoitusyhtiö. Ferratum Finland Oy on osa Ferratum Oyj -konsernia, joka on Frankfurtin päälistalla listattu julkinen yhtiö. Suomesta lähtöisin oleva Ferratum on laajentanut toimintaansa Suomen lisäksi 21 eri maahan.

Voit vertailla myös muiden pankkien pienlainoja täällä.

Joustoluotto

Ferratum Joustoluotto on vakuudeton luotto, jonka saamiseksi ei vaadita takaajia tai vakuuksia. Ferratum Joustoluotto on 2 000 euron jatkuva luottolimiitti, jonka asiakas voi nostaa joko kerralla tai omien tarpeiden mukaan osissa. Luottolimiitti määritellään asiakaskohtaisesti, mutta se on aina vähintään 2 000 euroa ja enimmillään luottolimiitti voi olla 2 500 euroa.

Joustoluoton hakeminen

Ferratum Joustoluottoa voivat hakea Suomessa asuvat 21-vuotiaat henkilöt, joilla on suomalainen henkilötunnus ja jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Hakijalla tulee myös olla toimiva sähköpostiosoite ja suomalainen pankkitili.

Ferratum Joustoluottoa voi hakea kätevästi ja nopeasti nettihakemuksella. Ennen luoton myöntämistä tai luottolimiitin korottamista Ferratum arvioi asiakkaan luottokelpoisuuden asiakkaan tulojen ja muiden taloudellisten olosuhteiden pohjalta. Asiakkaan luotto- ja henkilötiedot tarkistetaan asianmukaisista rekistereistä ennen lainan myöntämistä. Lisäksi Ferratum voi vaatia asiakasta toimittamaan muita dokumentteja hakijan taloudellisesta tilanteesta, kuten esimerkiksi kopion palkkalaskelmasta, tiliotteesta, veroilmoituksesta tai tietoja asiakkaan muista luotoista. Asiakkaan suostumuksella Ferratum voi myös hankkia mainittuja tietoja muista lähteistä tai muita palveluntarjoajia käyttäen.

Lainan myöntäminen ja nostaminen

Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen laina siirretään hakijan tilille saman pankkipäivän aikana, mikäli hakijalla on Nordean, Danske Bankin, Osuuspankin, Aktian, S-pankin, Handelsbankenin, Säästöpankin tai Paikallisosuuspankin tili. Ålandsbankenin tileille siirto kestää 1-2 pankkipäivää.

Asiakkaan tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella asioidessaan ensimmäistä kertaa. Tämän jälkeen asiakas saa käyttöön henkilökohtaisen tunnusluvun jonka avulla hän voi tehdä nostoja myönnetyn luottolimiitin rajoissa sekä hoitaa muuta asiointia verkossa. Tunnuslukua tulee säilyttää huolellisesti eikä sitä saa kertoa eteenpäin kolmannelle osapuolelle. Asiakas vastaa luoton käytöstä tai muusta asioinnista, joka on tehty hänen tunnusluvullaan.

Lainan nostoja voi tehdä Ferratumin verkkosivuilla tai lähettämällä tekstiviestin, jossa on merkitty nostosumma sekä asiakkaan aiemmin asettama henkilökohtainen tunnusluku.

Lainan takaisinmaksaminen, eräpäivän siirto ja maksuvapaat kuukaudet

Ferratum Joustava-luotto uusille asiakkaille on jatkuva luotto, jossa lainasumma on 1 - 2000 euroa. Lainan nimellinen vuosikorko on 20% ja todellinen vuosikorko 21,94%. Nostokuluja kampanjassa ei ole. Kuukausittainen minimilyhennys on 3% lainan kokonaissaldosta, mutta lyhennyksen täytyy olla kuitenkin vähintään 20 euroa.

Asiakas voi hakea maksuvapaata kuukautta kahdesti vuodessa, mutta ne eivät kuitenkaan saa olla peräkkäisiä kuukausia tai luoton ensimmäinen lyhennyserä. Maksuvapaa kuukausi tarkoittaa, että asiakas ei maksa lyhennystä eikä korkoa. Kuluneen kuukauden aikana kertynyt korko erääntyy maksettavaksi seuraavassa laskussa. Hakemus maksuvapaasta kuukaudesta tulee tehdä viimeistään 16 päivää ennen halutun maksuvapaan eräpäivää.

Lainan peruuttamisoikeus ja irtisanominen

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tekemänsä luottosopimus 14 vuorokauden kuluttua luottosopimuksen syntymisestä tai siitä myöhemmästä ajankohdasta, jolloin asiakas on saanut kuluttajasuojalain edellyttämät tiedot sisältävän kappaleen luottosopimuksesta sähköisesti tai kirjallisesti. Peruuttamisoikeus koskee luottosopimusta, mutta ei luottosopimuksen nojalla tehtyjä yksittäisiä nostoja. Kirjallisessa tai muutoin pysyvällä tavalla tehtävässä peruuttamisilmoituksessa tulee olla vähintään asiakkaan nimi ja henkilötunnus, ilmoitus peruuttamisesta, paikka ja päiväys sekä asiakkaan omakätinen allekirjoitus.

Asiakas voi milloin tahansa irtisanoa luottosopimuksen päättymään yhden kuukauden irtisanomisajalla. Avoin lainasaldo tulee olla maksettu kokonaisuudessaan takaisin. Ferratumilla on oikeus irtisanoa luottosopimus päättymään kahden kuukauden irtisanomisajalla. Irtisanomisilmoitus on tehtävä kirjallisesti ja allekirjoitettuna joko sähköpostitse tai postitse.

Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva pienlaina täältä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?