Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Fellow Finance

Fellow Finance on suomalainen ja Pohjoismaiden suurin joukkorahoituspalvelu, jonka kautta voi kuluttajat voivat hakea lainaa 500 eurosta 15 000 euroon asti. Laina-aika on 2-7 vuotta, mutta lainan voi ilman kuluja maksaa milloin tahansa takaisin. Palvelua käyttää yli 150 000 asiakasta 43 eri maasta.

Voit vertailla myös muiden pankkien kulutusluottoja täällä.

Fellow Financen kautta voi hakea vakuudetonta vertaislainaa 500 eurosta aina 15 000 euroon asti 2-7-vuoden maksuajalla. Lainan korko on kiinteä koko laina-ajan ja se määräytyy lainanhakijan ja -antajan tekemän sopimuksen perusteella. Lainasta peritään välityspalkkio myönnetystä pääomasta, kuitenkin enintään 350 €. Tämän lisäksi lainasta tulee maksaa kuukausittaista tilinhoitomaksua 10 €/kk.

Fellow Finance yrityslaina

Fellow Financen kautta on myös mahdollista hakea yrityslainaa 5 000 eurosta 1 000 000 euroon asti 12-84 kuukauden maksuajalla. Yrityslainoissa korot alkavat 6 prosentista ylöspäin. Fellow Finance tarjoaa myös yrityksille laskurahoitusta, joka nopeutta rahan kiertoa ja parantaa maksuvalmiutta.

Fellow Finance -vertaislainan hakeminen

Fellow Financen vertaislainoja voivat hakea vakituisesti Suomessa asuvat 20-75-vuotiaat henkilöt, joilla on suomalainen pankkitili ja puhtaat luottotiedot. Fellow Finance vertaislainaa voi hakea helposti netin kautta tehtävällä ilmaisella hakemuksella. Lainan hakemiseen ei tarvita vakuutuksia tai takaajia.

Täyttämällä lainahakemuksen lainanhakija antaa Fellow Financelle oikeuden tarkistaa henkilö- ja luottotietonsa asianmukaisista rekistereistä. Tämän lisäksi Fellow Finance suorittaa luottokelpoisuusarvion, jonka mukaan he arvioivat, että onko hakija kykenevä täyttämään kaikki lainasopimuksen mukaiset velvoitteet. Luottokelpoisuuden määrittelemiseksi Fellow Finance voi muun muassa tarkistaa lainanhakijan tulot ja tulojen perusteet, menot, velat ja varat, lainanhakijan mahdolliset takausvastuut sekä tarkistaa työ- tai virkasuhteen laadun. Näiden lisäksi Fellow Finance voi tarkistaa seikat, jotka voivat todennäköisesti johtaa menojen merkittävään kasvuun. Tarvittavat liitetiedot voi toimittaa Fellow Financelle sähköpostitse, puhelimitse kuvana, postitse tai ladata ne suoraan lainahakemuksen liitteeksi.

Lainahakemuksen hyväksyminen/hylkääminen ilmoitetaan hakijalle heti hakemuksen täyttämisen jälkeen, lisäksi varmistus asiasta tulee sähköpostitse.

Lainan myöntäminen ja nostaminen

Tarjouksen hyväksymisen ja tulojen varmentamisen jälkeen rahat maksetaan hakijan tilille Fellow Financen aukioloaikoina arkipäivisin (ma-pe 9-17).

Lainan takaisinmaksaminen, eräpäivän siirto ja maksuvapaat kuukaudet

Laina maksetaan takaisin lyhennysohjelman mukaisissa kuukausierissä. Mikäli lyhennysohjelmaan muutokset maksavat 15 euroa. Asiakas voi myös hakea lyhennysvapaata kuukautta, jolloin tavanomaiselta kuukausierän maksamiselta välttyy. Kuluneen kuukauden aikana kertynyt korko erääntyy maksettavaksi seuraavassa laskussa. Lyhennysvapaasta kuukaudesta peritään 10 euron lisämaksu. Laskun eräpäivää tai lyhennysvapaata voi hakea kirjautumalla Fellow Financen verkkopalveluun tai soittamalla asiakaspalveluun. Lainan voi maksaa ennenaikaisesti takaisin ilman lisäkuluja.

Lainan irtisanominen

Lainasopimus on toistaiseksi voimassaoleva. Fellow Finance voi irtisanoa sopimuksen yhden kuukauden irtisanomisajalla. Sopimuksen irtisanominen ei vaikuta lainanhakijan velvollisuuksiin tai lainanantajien oikeuksiin vertaislainapalvelussa tehtyjen lainasopimuksien nojalla.

Vertaile ja löydä sinulle edullisin laina täältä.

Mikä laina on sinulle sopiva?
Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?