Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Everyday.fi

Everyday.fi lainapalvelun tarjoaa OPR-Vakuus Oy, joka on vuonna 2005 perustettu suomalainen yhtiö. OPR-Vakuus tarjoaa yritys- ja kuluttajaluottopalveluita sekä osamaksu- ja laskuratkaisua verkkokaupoille. Yrityksen tuotteita ovat Everyday.fi:n lisäksi muun muassa Ostoraha.fi ja Yritysluotto.fi sekä ulkomailla toimiva EverydayPlus. Yrityksen toimistot sijaitsevat Tukholmassa, Helsingissä ja Prahassa.

Everyday.fi Joustoluotto

Everyday.fi Joustoluotto tarjoaa asiakkaan käyttöön 2 000 euron luottolimiitin, jonka voi nostaa omien tarpeiden mukaan joko kerralla tai pienemmissä osissa. Joustoluoton saa ilman kiinteää vuosimaksua – vain luoton käytöstä tulee maksaa. Luoton käytöstä tulee maksaa 15 % nostoprovisio ja 5 % kuukausikorko (eräpäivän jälkeen avoimelle saldolle).

Voit vertailla myös muiden tarjoajien kulutusluottoja täällä.

Lainan hakeminen

Lainaa voivat hakea 21-75 -vuotiaat henkilöt, joilla on puhtaat luottotiedot sekä käytössä suomalainen matkapuhelinliittymä ja suomalainen pankkitili. Lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa – hakemuksen voi täyttää verkossa milloin tahansa ja luottopäätöksen saa jopa 15 minuutissa. Lainahakemuksia käsitellään päivittäin klo 8-22 välisenä aikana.

Lainan nostaminen

Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen lainaa voi nostaa osissa tekstiviestillä tai Everyday joustoluotto -mobiilisovelluksen kautta. Lainaa voi myös nostaa verkossa OPR-Online -palvelussa.

Lainan miniminosto on 20 euroa. Tämän summan jälkeen nostoja voi suorittaa yhden euron tarkkuudella. Asiakkaalla on oikeus nostaa luottoa tililleen sovitun luottoraja puitteissa, joka voi olla enintään 2 000 €.

Lainan takaisinmaksu

Luotto maksetaan takaisin kuukausierissä. Lainan minimilyhennys on 1/5 laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20 € eli mikäli laskun summa on 100 € tai vähemmän, minimilyhennys on 20 €. Minilyhennyksen jälkeen avoimeksi jäävästä saldosta laskutetaan 5 % kuukausikorko, joka veloitetaan seuraavassa laskussa. Asiakkaalla on myös oikeus maksaa kerralla pois tai lyhentää lainaa laskun lyhennyserää suuremmalla summalla.

Lainan peruuttamisoikeus ja irtisanominen

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tekemänsä lainasopimus 14 vuorokauden kuluessa sopimuksen syntymisestä tai sitä myöhemmästä ajankohdasta, jolloin hakija on saanut pysyvällä tavalla luottoa koskevat sopimusehdot ja ennakkotiedot. Peruuttamisilmoitus tulee tehdä kirjallisesti ja siinä tulee olla vähintään luotonsaajan nimi ja henkilötunnus, ilmoitus peruuttamisesta, paikka ja päiväys sekä luotonsaajan omakätinen allekirjoitus. Ilmoitus tulee toimittaa luotonantajalle kirjeitse tai faksilla. Luotonsaaja on velvollinen maksamaan luotonantajalle korvauksena koron ajalta, jolloin luotto on ollut asiakkaan käytössä ja mikäli kysymyksessä on alle 200 euron luotto, on luotonantajalla oikeus periä luoton todellinen vuosikorko ajalta, jonka luotto on ollut asiakkaan käytettävissä.

Lainasopimus voidaan irtisanoa yhden kuukauden varoitusajalla molempien osapuolien toimesta. Sopimuksen irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti kirjeenä tai sähköpostilla. Sopimuksen irtisanomistapauksessa jäljellä oleva velka maksetaan loppuun sopimusehtojen mukaisesti.

Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva laina täältä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?