Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Euroloan

Mash Finance Oyj on suomalainen vakuudettomia luottoja yksityishenkilöille tarjoava rahoitusyhtiö. Euroloan tarjoaa luottoa 100€ ja 10 000€ välillä. Euroloan luottotili on joustoluotto mikä tarkoittaa, että asiakas voi hänelle myönnetyn luottorajan puitteissa tehdä nostoja omalle pankkitilille aina luottoa tarvittaessa. Luottoraja ja korko määritellään hakijakohtaisesti.

Voit vertailla myös muiden lainantarjoajien kulutusluottoja täällä.

Lainan kustannukset

Euroloan käyttää riskiperusteista hinnoittelua, jolloin lainan korko vaihtelee 4,80–12,00 % välillä, riippuen hakijan luottoluokituksesta. Lainaan kuuluu myös tilinhoitomaksu lainakuukausilta. Lisäksi Euroloanin lainaan kuuluu nostokulu.

Euroloanin lisäpalvelut

Nostoja voi tehdä kätevästi tekstiviestillä. Palveluun lähetetään viestillä haluttu nostosumma, jonka jälkeen Euroloan lähettää asiakkaallensa vahvistuksen. Tämän jälkeen rahasumma siirtyy rekisteröidylle tilille. Nordean, Osuuspankin ja Danske Bankin tileille summa siirtyy välittömästi. Aktin ja Säästöpankin tilille siirto tulee noin 30 minuutin viiveellä arkisin klo 8–18.30 välisenä aikana. Muulloin rahat siirtyvät tilillesi seuraavana arkipäivänä. Muilla pankeilla suumman siirtoon kestään 1-2 arkipäivää.

Asiakas voi valita, haluaako hän maksaa Euroloanin lainan osamaksulla vai laskulla. Laskulla asiakas saa 14 päivää korotonta maksuaikaa, johon kuuluu laskutuslisä. Laskun voi muuttaa helposti osamaksuksi, jolloin asiakas valitsee haluamansa osamaksuerän. Tällöin laskutusluotto muuttuu osamaksuluotoksi. Osamaksun maksuajaksi voi valita 3, 6, 12 tai 24 kuukautta. Asiakkaan tulee maksaa osamaksuluoton avoimelle saldolle luottosopimuksessa sovittu korko.

Lainan lasku-ja-osamaksuehdot

Jos luotonhakija maksaa luoton laskulla, veloitetaan suorituksesta vain laskutuslisä. Osamaksuluoton perustamisen yhteydessä asiakkaalta peritään perustamiskulumaksu ja kuukausittain tilinhoitomaksu, jotka sisältyvät osamaksueriin. Luotonhakijalle lähetetään kuukausittain lasku osamaksueristä.

Luotonhakijalla on oikeus maksaa sopimuksen mukaista kuukausierää suurempi kuukausierä tai koko luotto takaisin ilman ennenaikaisesta takaisinmaksusta aiheutuvia kuluja.

Koko jäljellä oleva osamaksuluotto erääntyy asiakkaan maksettavaksi, mikäli luotonhakija laiminlyö jonkin maksuvelvoitteista, pääomasta, korosta tai muista maksuista ja maksu on viivästynyt vähintään kuukauden ja on edelleen suorittamatta.

Euroloan voi eräännyttää edellä mainitut maksuvelvoitteet maksettavaksi neljän viikon tai, jos asiakkaalle on aiemmin huomautettu luoton takaisinmaksun viivästymisestä, kahden viikon kuluttua siitä, kun erääntymisilmoitus on lähetetty asiakkaalle, jos viivästynyt määrä on tuolloin vielä maksamatta.

Lisäksi Euroloan voi eräännyttää luoton maksettavaksi, mikäli luotonhakija on antanut Euroloanille harhaanjohtavia tietoja, jotka ovat voineet vaikuttaa luoton myöntämiseen tai sen ehtoihin taikka luotonhakija on syyllistynyt muuhun olennaiseen sopimusrikkomukseen. Euroloanilla on oikeus eräännyttää koko jäljellä oleva luotto korkoineen ja muine maksuineen luotonhakijalle maksettavaksi neljän viikon tai, jos sopimusrikkomuksesta on aiemmin huomautettu luotonhakijalle, kahden viikon kuluttua siitä, kun erääntymisilmoitus on lähetetty luotonhakijalle, mikäli sopimuksenvastaista menettelyä ei ole siihen mennessä korjattu.

Koko jäljellä oleva luotto erääntyy luotonhakijalle maksettavaksi, mikäli luotonhakija laiminlyö jonkin maksuvelvoitteensa ja maksu on viivästynyt vähintään kuusi kuukautta ja se on olennaisissa määrin edelleen suorittamatta.

Vertaa kaikkien tarjoajien kulutusluottoja täällä.

Mikä laina on sinulle sopiva?
Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?