Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Eurolimiitti

Eurolimiitti on J.W.-Yhtiöt Oy:n tavaramerkki. Yritys on vuodesta 2006 toiminut suomalaisomisteinen rahoitusyritys.

Eurolimiitti-luottotili

Eurolimiitti on pikavippi, jossa asiakas saa käyttöönsä joustavan tililuoton. Eurolimiitissä asiakas saa käyttöönsä 3000 euron luottotilin eli joustolimiitin, jolta on mahdollista nostaa pienempiä summia haluamissaan erissä. Eurolimiitti mahdollistaa luoton nostamisen omien tarpeidesi mukaisesti.

Nostoja voi tehdä henkilökohtaisen luottorajan puitteissa joka päivä. Minimilaina-aika on yksi kuukausi ja maksimilaina-aika on 56 kuukautta. Yksittäisen noston miniminostoraja on 10 euroa. Jokaisesta nostosta peritään nostoprovisiota 15 %. Eurolimiitti tarjoaa korotonta maksuaikaa ensimmäiseen eräpäivään saakka.

Eurolimiitti-tililuotossa ei ole kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua. Luotonsaaja maksaa luottoa käyttäessään nostoprovision, joka on 15 % kulloinkin nostettavasta summasta. Uuden asiakkaan ensimmäisestä nostosta ei veloiteta nostoprovisiota, kun noston summa on 10–500 €.

Luoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä. Luoton minimilyhennys on 10 % laskutushetkellä avoinna olevasta saldosta, kuitenkin aina vähintään 50 euroa. Avoimen saldon ollessa alle 50 euroa, tulee lyhennyksen kattaa summa kokonaisuudessaan. Luoton nostoon liittyvistä sivukuluista, kuten matkapuhelimen käytöstä aiheutuneista maksuista, vastaa luotonsaaja.

Voit vertailla myös muiden tarjoajien joustoluottoja täällä.

Luottotilin ehdot

Luotonantaja voi myöntää luoton 21–70-vuotiaalle, raha-asiansa hyvin hoitaneelle ja luottokelpoiselle Suomen kansalaiselle, jolla on toimiva julkinen matkapuhelinliittymä sekä Suomessa oleva postiosoite ja kiinteä asuinpaikka. Luotonantaja tarkistaa luotonhakijan henkilötiedot väestötietojärjestelmästä ja luottotiedot Bisnode Finland Oy:ltä. Luotonantajalla on oikeus hylätä luottohakemus syytä ilmoittamatta.

Luotonsaajan taloudellisen tilanteen todentamiseksi luotonantaja voi vaatia luotonsaajaa toimittamaan kopion palkkatodistuksesta tai tiliotteesta.

Luotonsaaja antaa luotonantajalle suostumuksensa kerätä ja käsitellä muilta luotonantajilta saatavia tietoja. Luotonantaja luovuttaa luotonsaajaa koskevia tietoja Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämään kyselyjärjestelmään kuuluville muille luotonantajille.

Luottotilin avaaminen ja käyttö

Luottosopimus syntyy, kun luotonsaaja toimittaa luotonantajalle vahvistamansa luottohakemuksen, jonka luotonantaja hyväksyy ja myöntää luoton. Sopimuskokonaisuus muodostuu luottohakemuksesta liitteineen, luottosopimuksesta sekä yleisistä sopimusehdoista. Luottosopimuksen synnyttyä luotonsaaja voi tarkastella luottonsa tilannetta Eurolimiitin tarjoamassa verkkopalvelussa.

Luotonsaaja ilmoittaa luottohakemuksessa suomalaisen pankkitilin, jolle tapahtuvat nostot ohjataan sekä suomalaisen matkapuhelinnumeron, jonka avulla nostoja voi suorittaa. Edellä mainittuja tietoja koskevat muutokset on mahdollista tehdä ainoastaan luotonantajan verkkopalvelun kautta. Mikäli luotonsaaja on laiminlyönyt maksunsa suorittamisen tai ei ole muuten noudattanut tililuoton ehtoja, on Eurolimiitillä oikeus estää uusien nostojen suorittaminen.

Luotonantaja ja luotonsaaja määrittävät keskinäisellä sopimuksella Eurolimiitti-tililuoton kokonaisluottolimiitin, joka on 3000 euroa. Luotonsaaja on oikeutettu tekemään vapaasti nostoja tililleen määritellyn luottolimiitin puitteissa. Tehdyt nostot vähennetään käytössä olevasta luottolimiitistä.

Luoton peruutus

Luotonsaajalla on oikeus peruuttaa tekemänsä lainasopimus neljäntoista vuorokauden kuluessa sopimuksen syntymisestä tai siitä myöhäisemmästä ajankohdasta, jolloin luotonsaaja sai kaikki kuluttajansuojalain mukaiset ennakkotiedot. Peruuttamisilmoitus on tehtävä kirjallisesti ja siinä tulee olla vähintään seuraavat tiedot:

  • Luotonsaajan nimi ja henkilötunnus
  • Ilmoitus peruuttamisesta
  • Paikka ja päiväys
  • Luotonsaajan omakätinen allekirjoitus

Vertaile nyt lainoja ja löydä sinulle edullisin pienlaina täältä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?