Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Euro24.fi

Euro24.fi on lainantarjoaja, jonka luoton tarjoaa 100% suomalainen Euro24 Finance Oy. Euro24.fi tarjoaa jatkuvaa luottoa 2000 euroon saakka. Eli luottoa voi nostaa erissä vain sen verran mitä tarvitsee. Euro24.fi luotto voi hakea ilmaisella hakemuksella ja hakijan täytyy olla vähintään 21-vuotias Suomen kansalainen, jolla ei ole luottohäiriömerkintää ja joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Euro24.fi kuitenkin tekee päätöksen jokaisesta luottohakemuksesta yksilöllisesti. Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva pienlaina täältä.

Euro24.fi luoton hakeminen

Euro24.fi luoton hakeminen on ilmaista. Euro24.fi luottoa voidaan hakea ympäri vuorokauden ja rahat siirtyvät asiakkaan tilille Euro24.fi asiakaspalvelun aukioloaikoina. Euro24.fi asiakaspalvelu palvelee asiakkaita päivittäin. Rahat siirtyvät asiakkaan pankkitilille keskimäärin viidessä minuutissa, kun asiakkaalla on Danske Bankin, OP:n, Nordean, Säästöpankin, POP Pankin, Aktian ja S-pankin pankkitili. Pyhäpäivinä ja viikonloppuina rahojen siirtoon voi mennä 1-2 pankkipäivää.

­­

Euro24.fi luoton hakeminen tapahtuu tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla tai Elisan mobiilivarmenteella Euro24.fi verkkosivuilla. Lähettäessään luottohakemuksen, asiakas antaa Euro24.fi:lle oikeuden tarkistaa tietonsa. Hakemuksen lähettämisen jälkeen, asiakas saa PIN-koodin, joka helpottaa jatkuvan luoton osanostojen tekemistä tulevaisuudessa. Osanostoja voi jatkossa tehdä verkossa tai tekstiviestillä.

Euro24.fi asiakkuus

Euro24.fi luotossa on 9.9% korko ja ensimmäinen lasku lähetetään 30 vuorokauden päästä ensimmäisestä nostosta. Sen jälkeen, laskutus tapahtuu kuukausittain. Jos maksu viivästyy, Euro24.fi veloittaa maksumuistutuksesta 5 euron maksun. Luottoa täytyy lyhentää vähintään 20% lainasummasta, kuitenkin rahasummana vähintään 100 euroa, ja jos luoton ja koron saldo on pienempi, täytyy luotto maksaa pois kokonaisuudessaan. Euro24.fi luottotilin avaus ja laskutus on maksutonta, mutta jokaisesta kertanostosta veloitetaan 14,9% provisio. Euro24.fi luoton voi myös lyhentää kokonaisuudessaan ennenaikaisesti ilman lisäkuluja. Tässä tapauksessa Euro24.fi:llä on oikeus periä kaikki siihen asti kerääntyneet korot sekä luoton perustamiseen liittyvät kustannukset.

Euro24.fi luoton peruutus

Euro24.fi luoton voi peruuttaa 14 vuorokauden kuluessa sopimuksen tekemisestä. Luottosopimus muodostuu asiakkaan ja Euro24.fi luoton välille luottohakemuksen lähettämisen ja hakemuksen hyväksymisen jälkeen. Peruutus on tehtävä kirjallisesti Euro24.fi postiosoitteeseen ja peruutuksessa on oltava luotonottajan nimi ja henkilötunnus, ilmoitus luoton peruuttamisesta, sekä paikka ja päivämäärä. Luotonottaja on tällöin velvollinen maksamaan luotonantajalle korvauksena luoton todellisen vuosikoron verran ajalta, jolloin laina on ollut luotonhakijan käytössä.

Voit halutessasi vertailla Euro24.fi -lainaa muiden tarjoajien pikalainoihin täällä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?