Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Ellos

Ellos Yksityislaina tarjoaa 100-3000 euron suuruisia vakuudettomia kulutusluottoja. Takaisinmaksuaika vaihtelee yhden ja viiden vuoden välillä, mutta lainan voi halutessaan maksaa takaisin aikaisemminkin ilman erillisiä maksuja. Lainojen korko on kiinteä 28 % plus kolmen kuukauden Euribor, eikä lainaan kuulu avaus- tai tilinhoitomaksuja

Vaatimukset lainanhakijalle

Ellos Yksityislainaa voi hakea luottotiedollinen, 25-79 -vuotias henkilö, jolla on säännölliset työ- tai eläketulot. Tulojen täytyy olla vähintään 800 €/kk ennen veroja.

Lainan takaisinmaksuerän suuruus

Lainan takaisinmaksuerä vaihtelee lainan suuruuden ja takaisinmaksuajan mukaan. Kalleimmillaan, eli 3000 euron lainassa yhden vuoden maksuajalla, takaisinmaksuerä on 289€/kk.

Lainan takaisinmaksu aikaisemmin

Ellos Yksityislainan voi halutessaan ja pystyessään maksaa etuajassa takaisin. Ennenaikaisesta takaisinmaksusta ei veloiteta lisäkuluja. Halutessaan lainaa voi myös lyhentää sovittua suuremmalla kuukausierällä.

Lainan muut kulut

Ellos Yksityislainaan ei kuulu avausmaksuja, eikä lainanhoitomaksuja.

Maksuvapaat kuukaudet lainassa

Ellos Yksityislainaan voi saada kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa, kunhan on ensin maksanut neljä lyhennyserää takaisin ajallaan.

Lisälainan haku

Kun yksityislainasta on maksettu 10 % niin, että vähintään 6 lyhennystä on hoidettu ajallaan, voi lainaan hakea korotusta enintään 2500 euron verran. Korotuksen jälkeen uusi takaisinmaksuaika koskee koko lainamäärää.

Esimerkkilaina

  • Lainan määrä: 1600 €
  • Takaisinmaksuaika: 5 vuotta
  • Vuosikorko: 28%
  • Todellinen vuosikorko: 31,46%
  • Kuukausierä: 50,35 €/kk
  • Kokonaiskustannukset: 3018,83 €
Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?