Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Ekstraluotto

Ekstraluotto on suomalainen lainantarjoaja, jonka luoton tarjoaa J.W.-Yhtiöt Oy. Ekstraluotto myöntää luottoa 21-70-vuotiaille luottokelpoisille Suomessa asuville henkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Ekstraluottoa myönnetään enintään 2 100 euroa ja luottoa voidaan nostaa pankkitilille omien tarpeiden mukaan. Nostettu summa vähennetään käytettävissä olevasta luottorajasta. Luottoa täytyy nostaa vähintään 10 euroa kerralla ja jokaisesta nostosta peritään 19% provisio. Luotto myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia.Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva joustoluotto täältä.

Ekstraluoton hakeminen

Ekstraluoton luottoa voi hakea ympäri vuorokauden ja hakemukset käsitellään Ekstraluoton asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa. Ekstraluoton asiakaspalvelu on auki päivittäin. Hakijalla täytyy olla matkapuhelinliittymä, suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset sekä kiinteä asuinpaikka ja osoite Suomessa. Luottohakemuksen käsittelyyn menee yleensä vain muutama minuutti, jonka jälkeen rahat siirtyvät välittömästi minuuteissa Nordean, OP:n, Danske Bankin, Aktian, POP Pankin ja Säästöpankkien asiakkaiden tileille.

Tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla, jonka jälkeen luottoa voi nostaa haluamansa määrän. Ekstraluotto tarkistaa asiakkaan luottotiedot Väestörekisterikeskukselta ja Bisnode Finland Oy:ltä. Lisäksi, Ekstraluotto saattaa vaatia palkkatodistusta tai tiliotetta hakijalta. Ensitunnistautumisen ja hakemuksen hyväksymisen jälkeen luottoa voi nostaa PIN-koodin avulla tekstiviestillä tai kirjautumalla Ekstraluoton verkkopalveluun.

Ekstraluotto asiakkuus

Ekstraluotto tarjoaa luottoa ilman kiinteää kuukausi- tai vuosimaksua. Luotolla on keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa, jonka jälkeen luoton korko on 8.9%. Luottoa täytyy lyhentää vähintään 10%, rahasummana vähintään 50 euroa kuussa. Jos luoton, korkojen ja kulujen summa on pienempi kuin 50e, täytyy luotto lyhentää kokonaisuudessaan. Luoton minimilyhennysaika on yksi kuukausi ja enimmillään 101 kuukautta, jos laina nostetaan kokonaisuudessaan yhdellä kertaa. Ekstraluotto laskee kuukauden pituudeksi kuukauden todelliset päivät ja lähettää laskun sähköpostilla. Laskun voi myös saada postitse halutessaan. Ekstraluoton asiakas voi tehdä muutoksia asiakastiliinsä Ekstraluoton verkkopalvelussa.

Ekstraluoton voi maksaa pois ennenaikaisesti kokonaisuudessaan ilman lisäkuluja. Lisäksi, luoton voi irtisanoa ennenaikaisesti kirjallisesti – sähköpostilla tai kirjeellä – jonka jälkeen luotto tulee maksaa loppuun sopimusehtojen mukaisesti. Irtisanomisaika on yksi kuukausi.

Ekstraluoton peruuttaminen

Ekstraluoton voi perua 14 päivän kuluessa sopimuksen saamisesta itselleen. Peruutus täytyy tehdä kirjallisesti lähettämällä kirje Ekstraluoton asiakaspalveluun. Asiakkaan täytyy maksaa luotto takaisin korkoineen 30 päivän kuluessa sopimuksen peruutuksesta. Alle 200 euron luotoissa Ekstraluotto perii todellisen vuosikoron ajalta, jonka luotto on ollut käytettävissä.

Voit halutessasi vertailla Ekstraluotto -lainaa muiden tarjoajien pikalainoihin täällä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?