Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Ege

Ege Finance Oy:n lainavalikoima on selkeä: Ege tarjoaa vakuudettomia pienlainoja nimillä pikavippi, pikalaina, vippi ja pikaluotto. Lainaa myönnetään enimmillään 2 800 euroa, jonka takaisinmaksuaika on yksi vuosi. Pienin mahdollinen myönnetty laina on 100 euroa ja sen takaisinmaksuaika on myös lyhin mahdollinen 2 kuukautta.

Ege-lainan hakemisen edellytykset

Hakijalle voidaan myöntää laina, jos olet 20–70 vuotias, luottokelpoinen ja raha-asiansa hyvin hoitanut henkilö. Lainanhakijalla tulee olla säännölliset tulot kuten palkka tai eläke ja hakijalta voidaan suurempaa summia hakiessa pyytää kolmen kuukauden pankkitiliotetta nähtäville.

Lainahakemuksen täyttäminen tapahtuu verkossa, joten kuluttajalla tulee olla verkkopankkitunnukset, jotta hakemusta pääsee täyttämään Egen verkkosivuilla. Hakemuksen yhteydessä hakijan tulee vastata muutamaan kysymykseen omaan talouteen liittyen. Yleensä lainahakemuksen yhteydessä pyydetään tietoja muun muassa omista tuloista tai muista lainoista. Oma taloudellinen tilanne tietenkin aina vaikuttaa lainan saamisen todennäköisyyteen.

Yhdellä kuluttajalla voi olla samanaikaisesti monta avointa lainaa Egellä. Useamman lainan saaminen edellyttää edellisten lainan tai lainojen moitteetonta hoitamista. Lisäksi lainoja voidaan myöntää enimmillään kuluttajan oman Egen määrittelemän henkilökohtaisen limiitin puitteissa.

Pienlainan saaminen

Vaikka Ege-lainaa voi hakea ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, lainan siirto hakijan tilille tapahtuu asiakaspalvelun aukioloaikana. Asiakaspalvelu on auki arkipäivisin virka-aikaan, joten viikonloppuna ei voi saada lainarahoja tilille.

Lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen rahat siirretään lainanottajan tilille kahden työpäivän kuluessa. Jos rahaa tarvitsee nopeammin, hakija voi tilata Ekspress-palvelun verkossa tai tekstiviestillä, jolloin rahat siirtyvät tilille 30 minuutin kuluessa.

Pienlainan takaisinmaksu ja kulut

Lainan takaisinmaksuun tarvittava lasku lähetetään sähköpostitse lainanottajalle. Lisäksi laskun voi nähdä Ege verkkopalvelussa.

Egen lainan nimellinen vuosikorko on 0 % kaikille lainasummille. Kuluja lainasta kertyy ainoastaan aloitusmaksun muodossa ja lainan aloitusmaksu kasvaa sen mukaan, mitä suurempi lainasumma on kyseessä. Sadan euron lainalle aloitusmaksu on noin viisi euroa, joka on noin 5 % lainasummasta, kun taas 2 800 euron lainalle aloitusmaksu on noin 650 euroa, joka on hieman yli 20 % lainasummasta.

Egen verkkosivuilta voi löytää eri hinnaston, josta näkee jokaisen erikokoisen lainasumman aloitusmaksun sekä kuukausierän suuruuden. Tämä helpottaa kuluttajia hahmottamaan, kuinka paljon laina tulee kustantamaan joka kuukausi. Egen kanta-asiakkaat voivat saada joustoa maksusuunnitelmaansa varsinkin pyhien aikoihin, mutta oman talouden hyvinvoinnin kannalta kuluttajan kannattaa suunnitella oma budjetti niin, että lainaa pystyy lyhentämään joka kuukausi.

Lainan ennenaikainen lyhennys

Kuten kaikissa verkossa haettavissa lainoissa, kuluttajalla on oikeus perua etämyyntilaina 14 kalenteripäivän sisällä siitä, kun lainasopimus on tehty tai laina on maksettu asiakkaalle. Jos lainan haluaa perua, se tulee tehdä kirjallisesti. Lainasta voi silti koitua kuluja siltä ajalta, mitä laina on ollut käytössä ennen peruutusilmoituksen lähettämistä. Lisäksi, jos Ege-lainan haluaa lyhentää osittain tai kokonaan ennenaikaisesti, se onnistuu ilman lisäkuluja. Ennen lainan ennenaikaista lyhennystä on aina hyvä olla yhteydessä lainantarjoajaan ja selvittää kuinka paljon lainaa on loppujen lopuksi maksettavana ja sopia maksupäivä.

Esimerkkilaina

  • Lainasumma 1 000 €
  • Maksuaika 12 kuukautta
  • Nimellinen korko 0 %
  • Tilinhoitomaksu 0 €
  • Todellinen vuosikorko 49,98 %
  • Nostokulu 233,60 €
  • Kuukausierä 102,80 €
  • Kokonaiskustannus 1 233,60 €
Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?