Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Danske Bank – lainat ja luottokortit

Danske Bank on Suomessa toimiva liikepankki. Suomen pankki on tanskalaisen Danske Bank -konsernin sivuliike. Suomen lisäksi vuonna 2019 Danske Bank -konserni toimi 16 maassa. Danske Bankilla on Suomessa noin miljoona henkilöasiakasta. Voit vertailla pankin luottokortteja ja lainoja muiden tarjoajien rahoitustuotteisiin vertailuissamme.

Vertaile lainat ilmaiseksi
Danske
Danske Bankin asiakaspalvelunumero on 0200 2580 (pvm/mpm). Ulkomailta soitettaessa numero on​​ +358 200 2580. Asiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 8-20 ja la klo 10-16. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä myös verkkosivujen chat-palvelun kautta. Pankin asiakkaat voi lisäksi sopia verkkotapaamisia pankkialan asiantuntijoiden kanssa.

Perustietoa Danske Bankista

Danske Bank tarjoaa kattavia pankkipalveluita henkilö-, yritys-, ja yhteisöasiakkaille 16 maassa. Suomessa sillä on noin miljoona henkilöasiakasta ja 90 000 yritys- ja yhteisöasiakasta. Danske Bank tarjoaa laajan valikoiman lainoja ja luottokortteja kuluttajille. Pankki tarjoaa yhteistyössä Finnairin ja K-Plussan kanssa yhdistelmäluottokortteja, joissa on erilaisia kanta-asiakasetuja, kuten maksutapaetuja tai bonuksia. Monissa Danske Bankin luottokorteissa on ulkomaan matkavakuutus sekä ostoturvavakuutus. Danske Bankilla on laaja valikoima lainoja sekä vakuudellisina että vakuudettomina. Voit vertailla pankin luottokortteja ja lainoja muiden tarjoajien rahoitustuotteisiin vertailuissamme.

Danske Bank perustettiin vuonna 1871 Tanskassa ja se on toiminut pitkään Tanskan suurimpana pankkina. 1990-luvulta lähtien pankki on laajentanut toimintaansa myös muihin Pohjoismaihin. Suomeen Danske Bank saapui ostamalla Sampo Pankin vuonna 2006 Sampo-konsernilta. Vuonna 2012 Danske Bank –nimi otettiin käyttöön kaikissa konserniin kuuluvissa toimipaikoissa. Danske Bank – konsernilla on toimintaa 16 eri maassa; Suomessa, muun muassa Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Latviassa, Virossa, Liettuassa, Iso-Britanniassa, Irlannissa, Pohjois-Irlannissa, Puolassa, Saksassa, Venäjällä ja Luxemburgissa. Konsernilla on noin 3,8 miljoonaa henkilöasiakasta ja 19 000 pankkialan ammattilaista palkkalistoillaan.

Danske Bank laina

Tältä sivulta löydät tietoa Danske Bankin lainoista ja muista rahoitustuotteista sekä ohjeet kuinka voit vertailla eri luottotuotteita myös muilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Danske Bank tarjoaa laajan valikoiman erilaisia lainatuotteita, joista löydät tietoa alta.

VertaaEnsin tarjoaa sinulle mahdollisuuden vertailla yli 20 pankin laina- ja rahoitustuotteet. Näin näet helposti millainen luottoratkaisu sopii sinulle. Voit verrata esimerkiksi Danske Bankin joustoluottoa ja näet selkeästi vertailun luottojen välillä. Danske Bankin rahoitustuotteisiin kuuluu myös osakesäästötili . Voit verrata Dansken osakesäästötiliä muihin markkinoilla oleviin tileihin ilmaisella osakesäästötilien vertailutyökalulla.

Danske Bank laina
["provider_hero_section","provider_product_introduction","topic_introduction","cta_sticky_banner_provider","faq_refresh","articles","newsletter_subscription"] Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta Näet kaikki tulokset listassa

Danske Bankin lainatuotteet

Danskella on ison pankin tapaan tarjolla useita eri lainatuotteita. Osaan lainoista pankki vaatii vakuudeton, osa on vakuudettomia lainoja. Danske Bankin tarjoamia vakuudettomia kulutusluottoja ovat esimerkiksi käyttölaina ja haavelaina. Vakuudellinen laina on esimerkiksi kertalaina, joka voidaan ottaa jos asiakkaalla on tarjota vakuudeksi vaikkapa asunto-omaisuutta.

Kuka voi hakea Danske Bankilta lainaa?

Vakuutonta lainaa voi hakea Danske Bankin asiakkaat, joilla on säännölliset tulot. Tämän lisäksi pankki tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot ja edellytyksenä on usein myös säännöllisen palkkatulo Danske Bankin tilille. Tämän lisäksi Danske Bank kertoo tarkastelevansa luottoa myöntäessään pankin luotonhakijasta asiakassuhteen perusteella tallentamia asiakastietoja (esim. maksuliiketietoja).

Kun lainaa haetaan, käytännössä ainakin seuraavien kriteerien tulee täyttyä lainaa hakiessa:

  • Täysi-ikäisyys
  • Suomalainen henkilötunnus
  • Säännölliset tulot
  • Ei luottohäiriöitä

Lainan hakeminen on ilmaista eikä velvoita lainaottamiseen. VertaaEnsin vertailee puolestasi jopa yli 20 pankin lainatuotteet. Tee vertailu ennen kuin haet lainaa, niin löydät itsellesi parhaan tarjouksen

Danske käyttää tämän lisäksi lainanhakukriteereinä omaa kanta-asiakaspalveluaan, joissa on erilaisia etutasoja. Etutasot vaihtelevat asiakkaan käytön mukaan, ja etutaso on sitä korkeampi mitä enemmän pankin palveluja käyttää. Korkeammilla etutasoilla lainan hinta ja edut voivat olla halvempia. Jo myönnetyn laina ehdot ja edut eivät muutu etutason vaihtuessa lainasopimuksen voimassaoloaikana. Danske Bank toimii lisäksi yhteistyössä joidenkin ammattiliittojen kanssa. Esimerkiksi Akavan jäsenet saavat Danskelta hyviä etuja, joten nämä kannattaa huomioida.

Danske Bank haavelaina

Haavelaina on vakuudeton laina, jota voi käyttää omiin rahoitustarpeisiin. Haavelaina sopii henkilölle, joka ei halua antaa lainalle vakuutta ja tarvitsee maksimissaan 10 000 euron rahoituksen. Haavelainan minimisumma on yleensä 5000 euroa.

-Haavelaina on normaali kulutusluotto, jota voi käyttää esimerkiksi kodin remonttiin, matkustamiseen, auton vaihtoon tai normaaliin kulutukseen. Haavelainaa voi hakea yksin tai yhdessä kanssahakijan kanssa. Jos hakijoita on kaksi, haavelainan maksimilainamäärä on 20 000 euroa.

Haavelaina nostetaan kerralla tilille, ja sen voi käyttää haluamallaan tavalla. Lainan eräpäivän saa valita itse, se voi siis olla mikä tahansa kuukauden päivä. Haavelainan ehdot sovitaan aina henkilökohtaisesti. Danske Bank ei kerro paljon tietoa etukäteen haavelainan koroista ja ehdoista, joten lisätietoja saadakseen tulee pankille tehdä lainahakemus.

Danske Bank käyttölaina

Käyttölaina on jatkuvasti voimassa olevaa luotto, johon ei vaadita vakuuksia. Maksat luottoa pois kerran kuukaudessa haluamassasi tahdissa ja se on uudelleen käytettävissäsi.

Käyttölaina Danske Bankissa toimii samoin kuin perinteiset joustoluotot.

Käyttölainassa on luottoraja jonka puitteissa lainaa voi käyttää kuten luottokorttia. Kyseessä on siis limiittilaina, jota myönnetään tietty summa ja asiakas saa käyttää luottoa tämän rajan puitteissa.

Etutasojen 2-4 asiakkaat voivat saada luottorajan 10 000€ asti, etutason 1 asiakkaille luottoraja on korkeintaan 5 000€. Luotto on jatkuvasti käytössä ja sitä voi nostaa tarpeen mukaan. Laina-aika vaihtelee 3 kuukaudesta jopa 6 vuoteen.

Etutaso määräytyy asioinnin määrän mukaan. Etutason 1 asiakkaiden asiointi on alle 10 000 euroa, etutason 4 asiakkaiden asiointi ylittää 150 00 euroa. Puolison kanssa voi liittyä yhdessä ja näin päästä korkeammalle asiakkuustasolle.

-Käyttölainaan voi liittää myös lyhennysvapaan kaksi kertaa vuodessa.

Danske Bank kertalaina

Kertalaina on vakuudellinen laina. Näin ollen pankki vaatii laina takuuksia vakuuksia, esimerkiksi asunto-omaisuutta. Kertalaina sopii siis henkilöille, joilla on omaisuutta jota voi pantata.

Kertalainan minimimäärä on 5000 euroa, ja sen voi hakea erikseen Dansken lainaneuvottelussa. Kertalainalle ei ole määritelty erikseen maksimäärää joten tällä lainalla voi rahoittaa isommankin hankkeen.

Kertalainalla on mahdollisuus maksaa esimerkiksi auto tai vene välittömästi, jolloin omistajuus siirtyy heti sinulle. Kertalainaa voi käyttää myös sijoittamiseen tai isomman remontin tekemiseen.

Lainojen yhdistäminen Danske Bankissa

Jos lainanhakijalla on useita pieniä lainoja, voi lainan yhdistäminen olla järkevä vaihtoehto. Lainoja yhdistämällä lainojen korkoa on yleensä mahdollista madaltaa. Lainojen yhdistämiseen Danske Bankin kautta voi sopia useakin lainatuote.

Sen sijaan että pyytäisi vain yhden tarjouksen lainojen yhdistämisestä, on fiksumpaa kilpailuttaa useiden eri pankkien lainat VertaaEnsin.fi -laskurin kautta. Yhdistä lainasi niin sinun ei tarvitse olla yhteydessä jokaiseen pankkiin erikseen, vaan saat kerralla jopa 20 eri lainatarjousta valittavaksi. Näet siis helposti mikä pankki on sinulle kannattavin kun haluat yhdistää lainat.

Danske Bank kokemuksia

Danske Bank on monipuolinen pankki sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Yleisesti ottaen pankin palvelut toimivat hyvin ja monet asiakkaat ovat tyytyväisiä Danskeen kokonaisuutena. Jotkin asiakkaat ovat saaneet negatiivisia Danske Bank kokemuksia pankin asiakaspalvelusta ja korotetuista palvelumaksuista. Jos kuitenkin kuulut pankin etuohjelmaan, kokemukset voivat olla hyvinkin positiiviset. Pankit ja muut rahoitustuotteet kannattaakin siis vertailla tarkkaan ennen valintaa.

Artikkelit

LAINA laina

Lue lisää lainoista täällä

Lainatyypit vaihtelevat tarkoituksen mukaan. Lue lisää lainoista täällä ja tee ilmainen hakemus

AUTOLAINA Autorahoitus

Autorahoitus

Vertaile autolainat ja voit löytää parhaan vaihtoehdon. Voit myös hakea autolainaa muutamasa minuutissa sitoumuksetta.

OPAS Lainaehdot

Yleiset lainaehdot

Lue lisää yleisistä lainaehdoista

LAINOJEN YHDISTÄMINEN lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on järkevää jos sinulla on useita eri lainoja. Yhdistä lainat täällä.

Lainaa heti lainaa heti

Laina heti tilille

Jos tarvitset lainaa heti tilille, voit tehdä vertailun muutamassa minuutissa ja saada rahat jopa saman päivän aikana.

AUTOLAINA Autorahoitus

Autorahoitus

Vertaile autolainat ja voit löytää parhaan vaihtoehdon. Voit myös hakea autolainaa muutamasa minuutissa sitoumuksetta.

LAINOJEN YHDISTÄMINEN lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on järkevää jos sinulla on useita eri lainoja. Yhdistä lainat täällä.

LAINA laina

Lue lisää lainoista täällä

Lainatyypit vaihtelevat tarkoituksen mukaan. Lue lisää lainoista täällä ja tee ilmainen hakemus

OPAS Lainaehdot

Yleiset lainaehdot

Lue lisää yleisistä lainaehdoista

Lainaa heti lainaa heti

Laina heti tilille

Jos tarvitset lainaa heti tilille, voit tehdä vertailun muutamassa minuutissa ja saada rahat jopa saman päivän aikana.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.