Menu
Soita
Soita 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Olet kirjautunut ulos.

Lähetämme sinulle sähköpostitse ohjeet kuinka nollaat salasanan.

Tietoa palveluntarjoajasta

Danske Bank

Danske Bankilla on laaja valikoima lainoja sekä vakuudellisina että vakuudettomina. Danske Bankin Käyttölaina on jatkuvasti voimassa olevaa luotto, johon ei vaadita vakuuksia. Maksat luottoa pois kerran kuukaudessa haluamassasi tahdissa ja se on uudelleen käytettävissäsi.

Käyttölaina

Etutasojen 2-4 asiakkaat voivat saada luottorajan 10 000€ asti, etutason 1 asiakkaille luottoraja on korkeintaan 5 000€. Luotto on jatkuvasti käytössä ja sitä voi nostaa tarpeen mukaan. Laina-aika vaihtelee 3 kuukaudesta jopa 6 vuoteen.

Etutaso määräytyy asioinnin määrän mukaan. Etutason 1 asiakkaiden asiointi on alle 10 000 euroa, etutason 4 asiakkaiden asiointi ylittää 150 00 euroa. Puolison kanssa voi liittyä yhdessä ja näin päästä korkeammalle asiakkuustasolle.

Voit vertailla myös muiden pankkien lainoja täällä.

Käyttölainan takaisinmaksu

Lainanhakijalla on mahdollisuus kahteen ei peräkkäiseen, maksuvapaaseen kuukauteen vuodessa pankin kanssa erikseen sovittuna aikana ja erikseen ilmoittamasta ajankohdasta lukien. Maksuvapaan kuukauden korko ja mahdolliset palkkiot sisältyvät seuraavan kuukauden kuukausierään. Lainan eräpäivän saa valita itse, se voi siis olla mikä tahansa kuukauden päivä.

Kuka voi hakea DanskeBankin käyttölainaa?

Käyttölainaa voi hakea Danske Bankin asiakkaat, joilla on säännölliset tulot. Etutason 4-2 mukaisen käyttölainan edellytyksenä on säännöllinen palkkatulo Danske Bankissa, muutoin käyttölaina on Etutason 1 mukainen. Käyttölainan edut eivät muutu etutason vaihtuessa käyttölainasopimuksen voimassaoloaikana.Danske Bankin asiakkaat voivat hakea lainaa verkkopankista.

Mitkä ovat lainan kustannukset?

Käyttölainan korko on sidottu 3 kuukauden Euribor 365 –viitekorkoon ja siihen lisätään 6, 8 tai 12 prosenttiyksikköä. Käyttölainan korko riippuu asiakastasosta ja on siis alhaisimmillaan vain 5,7 %, mutta korkeimmillaan 11,70 %, euriborin ollessa negatiivinen. Viitekoron arvo käyttölainalla määräytyy joka maalis-, kesä-, syys- ja joulukuun ensimmäisen pankkipäivän noteerauksen mukaan.​

Perustamismaksu vaihtelee 0 eurosta jopa 100 euroon riippuen asiakastasosta. Vuosimaksu vaihtelee myös 0,5%-2% välillä, ja se lasketaan luottorajan mukaan. Käyttölainan nostoprovisio on 2% ja käsittelykulut ovat 3,5 euroa kuukaudessa.

Vertaa kaikkien pankkien lainoja täällä.

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?