Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Danske Bank

Danske Bankilla on laaja valikoima lainoja sekä vakuudellisina että vakuudettomina. Danske Bankin Käyttölaina on jatkuvasti voimassa olevaa luotto, johon ei vaadita vakuuksia. Maksat luottoa pois kerran kuukaudessa haluamassasi tahdissa ja se on uudelleen käytettävissäsi.

Käyttölaina

Etutasojen 2-4 asiakkaat voivat saada luottorajan 10 000€ asti, etutason 1 asiakkaille luottoraja on korkeintaan 5 000€. Luotto on jatkuvasti käytössä ja sitä voi nostaa tarpeen mukaan. Laina-aika vaihtelee 3 kuukaudesta jopa 6 vuoteen.

Etutaso määräytyy asioinnin määrän mukaan. Etutason 1 asiakkaiden asiointi on alle 10 000 euroa, etutason 4 asiakkaiden asiointi ylittää 150 00 euroa. Puolison kanssa voi liittyä yhdessä ja näin päästä korkeammalle asiakkuustasolle.

Voit vertailla myös muiden pankkien lainoja täällä.

Käyttölainan takaisinmaksu

Lainanhakijalla on mahdollisuus kahteen ei peräkkäiseen, maksuvapaaseen kuukauteen vuodessa pankin kanssa erikseen sovittuna aikana ja erikseen ilmoittamasta ajankohdasta lukien. Maksuvapaan kuukauden korko ja mahdolliset palkkiot sisältyvät seuraavan kuukauden kuukausierään. Lainan eräpäivän saa valita itse, se voi siis olla mikä tahansa kuukauden päivä.

Kuka voi hakea DanskeBankin käyttölainaa?

Käyttölainaa voi hakea Danske Bankin asiakkaat, joilla on säännölliset tulot. Etutason 4-2 mukaisen käyttölainan edellytyksenä on säännöllinen palkkatulo Danske Bankissa, muutoin käyttölaina on Etutason 1 mukainen. Käyttölainan edut eivät muutu etutason vaihtuessa käyttölainasopimuksen voimassaoloaikana.Danske Bankin asiakkaat voivat hakea lainaa verkkopankista.

Vertaa kaikkien pankkien lainoja täällä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?