Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

CreditStar

Creditstar tarjoaa asiakkailleen vakuudetonta, 2000 euron luottotiliä. Henkilökohtainen luottotili on kuin virtuaalinen luottokortti, jota voi käyttää luoton määrän puitteissa tarvittaessa sen verran kuin haluaa. Tilin luonti ja säilytys ilman käytössä olevaa luottoa on ilmaista, eikä siihen liity mitään hallintokuluja. Creditstarin luottotili on siis joustoluotto. Luottotilin käytettävissä oleva saldo muuttuu aina sitä mukaa kun teet lyhennyksiä tilille. Voit siis lyhentää lainaasi jo ennakkoon, ja niin saat lisää luottoa käyttöösi tarvittaessa. Lisäksi maksat sitä vähemmän korkokuluja, mitä vähemmän sinulla on avointa luottoa tililläsi. Voit vertailla myös muiden tarjoajien kulutusluottoja täällä.

Lainan hakuehdot

Creditstarin lainaa voivat hakea suomalaiset henkilöt, tai henkilöt joilla on oleskelulupa Suomessa. Lainanhakijan on oltava täysi-ikäinen. Hakijalla tulee olla myös säännölliset tulot ja hakijan on läpäistävä luottotieto- ja vilppitarkastukset. Tämän takia tilin luonnin yhteydessä on erittäin tärkeää, että hakija antaa tarkat ja oikeat tiedot itsestään.

Luottotilin kustannukset ja luoton nostaminen

Luottotilin nimellinen vuosikorko on 68%. Lainasta peritään aina nostokulu, joka on 6% nostettavasta lainasummasta. Luottomäärän nostopyynnön vähimmäismäärä on 50 €. Jos luottotilin käytettävissä oleva saldo on alle 50 €, lisäluoton hakeminen ei valitettavasti ole mahdollista. Creditstarilla on tili suurimmissa Suomalaisissa pankeissa: Danske Bankissa, Nordeassa, Aktiassa, Handelsbankenissa ja OP:ssa, joten luoton siirto näiden pankkien tileille onnistuu käytännössä hetkessä. Käyttöönottohakemuksen hyväksymisen jälkeen rahat siirtyvät asiakkaan tilille siis pankin sisäisenä siirtona, mikä vie yleensä noin 15 minuuttia. Jos tilisi on toisessa pankissa, vie siirto silloin muutaman pankkipäivän. Creditstarin kulutusluottoa voi vertailla muihin markkinan luottoihin kulutusluottovertailussamme.

Lainan takaisinmaksu

Kuukausilyhennykset voidaan maksaa ennen jokaista maksua halutessa. Yritys lähettää sähköpostitse kuukausittain saldonäkymän ja maksutiedot. toinen vaihtoehto on maksaa suoraan Creditstarin sivuilla kirjautumalla omilla tunnuksilla omalle asiakastililleen. Asiakkaat voivat myös hakea 5–30 päivän mittaista lyhennysvapaata. Lyhennysvapaan myötä seuraavan sekä kaikkien tulevien maksujen eräpäiviä siirretään eteenpäin. Hakemuksen vahvistamiseksi tosin on maksettava lyhennysvapaan käsittelymaksu. Jos pystyt maksamaan käytössä olevan luoton lyhennyssuunnitelmaa nopeammassa tahdissa, luottokustannuksesi pienenevät. Maksat luottokustannukset siis vain niiltä päiviltä, joina luottotilin luottoa on käytössäsi. Ilmoita asiakaspalveluun, jos haluat maksaa luottoa takaisin ennenaikaisesti, niin voit saat ohjeet kuinka suorittaa maksu.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?