Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Credit24

Credit24 lainapalvelun tarjoava IPF Digital Finland Oy on yksityishenkilöiden kuluttajaluototukseen keskittynyt rahoitusyhtiö. Credit24 lainapalvelu on osa kansainvälistä International Personal Finance- lainapalvelukonsernia. Credit24 tarjoaa lainoja 100 ja 4 000 euron välillä. Maksimi takaisinmaksuaika lainoille on 3 vuotta. Credit24 laina on joustoluotto, eli lainaa voi nostaa osissa aina luottorajan sallimissa rajoissa. Laina ei vaadi vakuuksia eikä takaajia, ja laina-aika vaihtelee 1 kuukaudesta 36 kuukauteen.

Voit vertailla muiden tarjoajien joustoluottoja täällä.

Mitkä ovat lainan kustannukset?

Credit24 lainassa on kiinteä 40,80 % nimelliskorko vuodessa. Lisäksi 6,95 % nostopalkkio laskutetaan 2. nostosta lähtien. Joustolimiittisopimuksen mukainen tilinhoitomaksu laskutetaan kuukausittain, kun sinulla on avoinna olevaa velkasaldoa luottorajassasi. Mikäli et ole tehnyt nostoja luottorajastasi tai olet maksanut luottosi takaisin kokonaisuudessaan, ei tilinhoitomaksua peritä.

Tarjous: ei nostopalkkiota

Credit24 tarjoaa uusille asiakkaille sekä luottorajaansa korottaneille asiakkaille lainan ensimmäisen noston ilman nostopalkkiota.

Mitkä ovat joustolimiitin hakuehdot?

Credit24 Joustolimiittiä voi hakea 19 vuotta täyttänyt, raha-asiansa hyvin hoitanut yksityishenkilö (ei maksuhäiriömerkintöjä), jolla on henkilökohtainen matkapuhelinliittymä. Lainahakemuksen tekeminen on mahdollista ympäri vuorokauden, siirretään rahat tilillesi klo 8.00–22.00 välisenä aikana. Joustolimiittisopimus on aina henkilökohtainen.

Joustolimiitin hakeminen

Joustolimiittihakemuksen voit tehdä ilmaisen internet-hakemuksen kautta. Asiakkaan matkapuhelimeen lähetetään hakemuksen täyttämisen yhteydessä veloitukseton PIN-koodi. Tunnistaudu palveluun henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Hyväksyttyäsi lainaehdot voit joko nostaa rahaa tilillesi tai jatkaa nostamatta rahaa tässä vaiheessa. Tämän jälkeen saat alustavan Joustolimiittipäätöksen välittömästi. Joissakin tapauksissa Credit24 saattaa pyytää asiakkaita lähettämään tarvittavia liitteitä kuten palkkatositteen tietojen oikeellisuuden varmistamiseksi, ennen kuin tilisiirrot ovat mahdollisia. Näistä saat tarkemman tiedon lainahakemuksen päätteeksi.

Joustolimiitin takaisinmaksu ja eräpäivä

Voit valita sinulle sopivan laskun eräpäivän luottohakemuksen yhteydessä tai myöhemmin lainalle Credit24 Online-sivuilla. Eräpäivän muutos maksaa 5 €, joka lisätään laskusi minimikuukausierään. Eräpäivän tai laskutuspäivän osuessa viikonlopulle tai pyhäpäivälle, siirtyy se seuraavalle pankkipäivälle.

Joustolimiitti-maksupalvelu mobiilissa

Joustolimiitti-mobiilipalvelu on käytössäsi, mikäli sinulla on voimassa oleva Joustolimiittisopimus. Pääset kirjautumaan Joustolimiitti-mobiilipalveluun osoitteessa m.credit24.fi asiakasnumerollasi ja salasanallasi. Nordean asiakkaat voivat kirjautua palveluun käyttämällä pankkitunnistautumista. Mobiilipalvelussa voit tehdä rahanostoja, tarkistaa lasku-, asiakas – tai Joustolimiittitietojasi sekä ottaa käyttöön Joustolimiittilisäpalveluita.

Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva joustoluotto täältä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?