Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Credigo

Credigo on vakuudettomia kulutusluottoja tarjoava rahoitusyhtiö. Credigo tarjoaa lainoja 100 ja 2 500 euron välillä, eikä lainassa ole avaus- tai tilinhoitomaksuja. Credigon pikavipin todellinen vuosikorko ei ylitä tai kierrä 15.3.2013 asetettua korkokattoa, joka koskee 2000 euroa pienempiä lainoja. Laina ei vaadi vakuuksia eikä takaajia, ja laina-aika vaihtelee vuodesta viiteen vuoteen. Lainassa ei ole myöskään avaus- eikä tilinhoitomaksuja. Credigo tarjoaa joustoluottoa, joita yritys kutsuu tietynlaiseksi “vararahastoksi, jotka toimivat kuten pankkien myöntämä luottokortti tai kulutusluotto".

Voit vertailla muiden tarjoajien pikalainoja täällä.

Lainan kustannukset

Lainassa on kiinteä vuotuinen nimelliskorko 39%. Credigo lainan hinnoittelu on erittäin selkeää, sillä ainoa lainakustannus on lainan korko eikä lainassa ole siis avaus- eikä tilinhoitmaksuja, mitkä usein nostavat lainojen ja pikavippien todellista vuosikorkoa. Credigo lainan todellinen vuosikorko on aina alle 50,5%.

Lainan hakuehdot

Edellytyksenä lainan saamiselle ovat 20 vuoden ikä ja säännölliset palkka- tai etuustulot. Lainapäätös tehdään hakemuksessa ilmoittamien tietojen perusteella ja lainapäätöksen saa välittömästi. Credigo noudattaa vastuullista luotonantotapaa, joten lainaa ei myönnetä lainaa luottotiedottomalle. Saadaksesi lainaa, sinulla tulee olla riittävästi etuus- tai palkkatuloja. Lainapäätöksessä huomioidaan kaikki hakemuksen yhteydessä ilmoitetut tulot. Esimerkiksi hakiessasi 100 - 400 euroa lainaa, vähimmäistulojesi tulee olla 400 euroa kuukaudessa. Jos haet lainaa 500 - 2500 euroa, kuukausitulojesi tulee olla vähintään 600 euroa.

Lainan hakeminen

Lainahakemuksen yhteydessä sinun täytyy tunnistautua luotettavasti pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Koska lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti, sinun ei tarvitse lähettää erillisiä lomakkeita, vältyt pitkältä odotukselta ja saat lainaa nopeasti. Lähetettyäsi lainahakemuksen saat tekstiviestivahvistuksen, kun laina maksetaan tilillesi. Laina maksetaan 15 minuutin kuluessa hakemuksen jättämisestä. Credigo käsittelee lainoja asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa arkisin 9.00-20.00 ja lauantaisin 10.00-18.00.

Credigon hintatakuu

Hintatakuu on voimassa 30 vuorokautta lainasopimuksen allekirjoituksesta alkaen. Jos löydät tässä ajassa paremman tarjouksen Credigo lainasta, Credigo hyvittää erotuksen lahjakortilla. Tässä tapauksessa sinun tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse, ja ilmoittaa lainasi sopimusnumero sekä todiste mistä ilmenee ettäCredigo tarjoaa samaa lainaa edullisemmalla hinnalla. Hintatakuu ei koske toisten lainayhtiöiden, luottokorttiyhtiöiden, vertaislainojen tai vakuudellisten lainojen hintoja.

Lainan maksaminen

Lasku lähetetään hyvissä ajoin ennen eräpäivää, ja laskun eräpäivä on aina kuukauden 28. päivä. Maksusuorituksen näkyminen kestää yleensä muutaman pankkipäivän. Saat aina sähköpostiin vahvistuksen kun maksu on kirjautunut Credigolle. Voit halutessasi maksaa lainan takaisin suuremmissa erissä, tai kokonaisuudessaan sovittua maksuaikataulua aikaisemmin.

Vertaile ja löydä sinulle edullisin pikalaina täältä.

Mikä laina on sinulle sopiva?
Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?