Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Credento

Credento on ruotsalaisen TF Bankin lainapalvelu. Suomessa se on toiminut jo vuodesta 1999 asti. TF Bank tarjoaa kulutusluottoja läpinäkyvästi sekä kilpailukykyisellä korolla. Se palvelee noin miljoonaa asiakasta 5 eri tuotemerkillä 8 eri maassa. Credento tarjoaa lainaa 1 500 ja 10 000 euron välillä. Credento-laina on vakuudetonta, ja sen voi saada jopa kahdeksan vuoden maksuajalla. Laina-aika vaihtelee kahdesta vuodesta 8 vuoteen.

Voit vertailla muiden tarjoajien pienlainoja täällä.

Kuka voi hakea Credentolta lainaa?

Hakijan tulee olla täysi-ikäinen eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Luotonantaja pidättää itsellään oikeuden rajoittaa lainamäärää tai hylätä hakemus syytä ilmoittamatta. Luotto on maksettava takaisin ennen kuin luotonsaaja täyttää 75 vuotta.

Lainan kustannukset

Credento lainan nostopalkkio on 159 € ja tilinhoitomaksu 6,99 €/kk. Koron tarkistuksen yhteydessä maksuaika muuttuu, mutta kuukausierä pysyy aina samana.

Lainan hakeminen ja takaisinmaksu

Täytä hakemus ja saat alustavan lainapäätöksen välittömästi netissä. Jos Credenton asiakaspalvelu käsittelee hakemuksesi, saat vastauksen lainasta kirjeitse. Mikäli hakemuksesi hyväksyttiin voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Rahat maksetaan, kun lainankäsittelijä on tehnyt lopulliset tarkistukset. Kun hakemuksesi on lopullisesti hyväksytty ja lainasopimus allekirjoitettu, rahat siirtyvät tilillesi. Pankistasi riippuen saat rahat 1-3 pankkipäivän kuluessa. Jos olet hoitanut maksusi lainaehtojen mukaisella tavalla, voit korottaa lainaasi aina 10 000 € saakka. Korotettua lainaa voi kuitenkin saada aikaisintaan kuusi kuukautta viimeisimmän noston jälkeen.

Lasku tulee sinulle suurinpiirtein kunkin kuukauden 15. päivä. Eräpäivä on kunkin kuukauden 28. päivä. Halutessa voit maksaa lainasi pois sovittua aikaisemmin, joko kokonaan tai osittain, ilman lisäkuluja.

Neljän hyvin hoidetun laskun jälkeen Credento tarjoaa mahdollisuuden maksuvapaaseen kuukauteen. Voit pitää vuodessa kaksi maksuvapaata kuukautta. Maksuvapaan kuukauden korot ja kulut lisätään lainapääomaan ja lainan takaisinmaksuaika pitenee vastaavasti.

Mikä on Credenton lainaturva

Credento tarjoaa mahdollisuuden turvata maksukykysi odottamattomien elämäntilanteiden varalta Credenton Lainaturvalla. Joskus kohdalle voi tulla ikäviä yllätyksiä kuten työttömyys, työkyvyttömyys tai esimerkiksi vakava sairaus. Kuukausittainen vakuutusmaksu on 0,45% avoinna olevasta lainasaldostasi mutta vähintään 3 euroa. Vakuutusmaksu laskutetaan kuukausittain yhdessä lainasi kanssa.

Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva pikalaina täältä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?