Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Collector

Collector tarjoaa joustolainaa, jota voi hakea 2 000 ja 25 000 euron välillä. Laina ei vaadi vakuuksia eikä takaajia. Laina-aika vaihtelee vuodesta jopa 15 vuoteen asti. Lainan korko riippuu lainanhakijan luottoluokituksesta ja vaihtelee 9,90-19,90% välillä.

Voit vertailla myös muiden pankkien kulutusluottoja täällä.

Joustolainan hakuehdot

Lainan hakijan tulee olla vähintään 20 vuotias ja vuositulojen vähintään 15 000€. Hakijan tulee olla lisäksi asunut Suomessa vähintään 24 kuukautta, eikä hakijalla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainanottajalla täytyy myös olla vakituinen osoite Suomessa sekä vakituinen työpaikka tai eläke. Lainaa ei myönnetä opiskelijoille eikä työttömille, ellei kyseisellä lainan hakijalla ole vakituisia tuloja (palkkatulo tai eläke).

Mikäli maksu on yli 14 päivää myöhässä, lähetetään lainanottajalle maksumuistutus, josta veloitetaan 3 euroa seuraavassa laskussa. Collector Bank AB pidättää oikeuden korottaa muistutusmaksun suuruutta sopimuskauden aikana, mikäli lainsäädännön muutokset sen mahdollistavat. Collector-laina on annuiteettiluotto, jonka jokainen maksuerä on yhtä suuri sisältäen luoton lyhennyksen, kulut ja koron.

Lainan hakeminen ja maksaminen

Lainaa voi hakea kätevästi netissä hakemuksella. Hakemuksen voi allekirjoittaa sähköisesti pankkitunnuksilla. Hakemuksen tulee liittää pakollisina liitteinä kopio uusimmasta palkkalaskelmasta/eläkepäätöksestä ja verotuspäätöksen erittelyosasta sekä kuvallisesta suomalaisesta henkilöllisyystodistuksesta (passi, henkilökortti tai ajokortti). Mikäli laina myönnetään, maksu suoritetaan palkkalaskelmassa/eläkepäätöksessä näkyvälle tilille Nordea-pankin kautta.

Koko jäljellä olevan lainan voi maksaa pois milloin tahansa. Collector Bank AB ei peri ylimääräisiä maksuja ennenaikaisen takaisinmaksun takia. Lainan mahdollisen ennenaikaisen takaisin maksamisen yhteydessä lainanottajan on otettava yhteyttä Collector Bank AB:hen. Lainanottajan tulee suorittaa lainan lyhennykset ohjeiden mukaisesti joka kuukauden viimeiseen päivään mennessä. Suoritukset kohdistetaan ensisijaisesti korolle ja kuluille.

Lainan peruuttaminen

Lainanottajana sinulla on oikeus perua laina. Voit käyttää tätä oikeutta ilmoittamalla meille 14 päivän kuluessa päivämäärästä jolloin olet allekirjoittanut velkakirjan tai päivämäärästä kun olet vastaanottanut lainaehdot ja muut tarvittavat tiedot. Sinun ei tarvitse kertoa syytä peruutukselle.

Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva kulutusluotto täältä.

Mikä laina on sinulle sopiva?
Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?