Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Cashbuddy

Cashbuddy on lainoja yksityishenkilöille tarjoava rahoitusyhtiö, joka tarjoaa lainoja 1 000 ja 3 000 euron välillä. Cashbuddy on panostanut puhelimella lainahakemisen helppouteen, joten pikalainan hakeminen on nopeaa ja helppoa. Cashbuddyn laina on joustava, sillä maksuaikaa saa jopa viisi vuotta. Lainan korko vaihtelee 19.9% - 24.9% välillä riippuen lainasummasta ja laina-ajasta. Laina on vakuudetonta eikä vaadi takajia. Löydä sinulle edullisin pienlaina täältä.

Lainaehdot

Cashbuddylta voi hakea lainaa jos olet täyttänyt 20 vuotta, sinulla on säännölliset tulot eikä maksuhäiriömerkintöjä. Työsuhteesi saa olla vakituinen, määräaikainen, koeajalla tai osa-aikainen, kunhan tulosi riittävät. Pääomatuloa tai erilaisia tukia ei lasketa säännölliseksi tuloksi. Ilmainen ja nopea lainahakemus ei sido sinua mihinkään.

Lainan hakemisen helpottamiseksi Cashbuddy käsittelee lainakorotukset uutena lainahakemuksena. Uudesta maksettavasta lainasta vähennetään nykyinen lainasi ja tilillesi maksetaan jäljelle jäävä osuus. Sinulla voi siis kerrallaan voimassa vain yksi lyhennettävä laina Cashbuddylta.

Lainan kustannukset

Lainan korko ja järjestelypalkkio vaihtelevat lainasumman ja laina-ajan pituuden mukaan. Korko vaihtelee 14,9 - 24,9 prosentin välillä, ja järjestelypalkkio 49 - 249€ välillä. Tilinhoitomaksu 9 euroa kuukaudessa. Lainan ennenaikainen poismaksu on ilmaista, sekä Oma buddy-verkkopalvelun käyttö. Voit myös neuvotella pienemmän maksuerän lainallesi ja pitää maksuvapaita tarvittaessa.

Lainan hakeminen

Cashbuddyn lainahakemus on lyhyt ja helppo täyttää sekä lainapäätöksen saa heti. Cashbuddy lainahakemus on tehty puhelimella helposti täytettäväksi joten pikainen lainatarve hoituu myös kätevästi. Lainatarjous allekirjoitetaan sähköisesti pankkitunnuksilla ja saadaksesi lainan tulee toimittaa tulotosite. Voit ottaa kuvan esimerkiksi kännykällä palkka-/eläketodistuksestasi ja ladata sen helposti Cashbuddy sivujemme kautta heti lainahakemukseen. Lainatarjous annetaan heti hakemisen aikana ja se tulee hyväksyä lataamalla tulotosite sekä allekirjoittamalla lainasopimus pankkitunnuksilla. Lainatarjouksesta lähetetään sähköpostitse tietoa jos lainahakemus jää hyväksymättä.

Laina maksetaan tilillesi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Cashbuddyn lainat käsitellään nopeasti jopa saman arkipäivän kuluessa. Cashbuddyn antaa lainaa ilman vakuuksia nettihakemuksella kellon ympäri. Lisäksi asiakaspalvelijat auttavat lainaajaa puhelimitse ja sähköpostilla. Voit neuvotella lainasi maksuohjelman muutoksista pyytämällä sitä sähköpostitse asiakaspalvelustamme.

Lainan takaisinmaksu

Saatuasi lainan voit tarkastella lainasi tietoja Cashbuddyn sivujen kautta OmaBuddy -palvelussa. Saat kuukausittain laskun josta selviää maksettava summa. Maksettava summa pysyy kuukausittain samana ja viitenumerona tulee käyttää lainanumeroasi. Jos haluat tietää maksueräsi suuruuden, voit tarkistaa sen ilmaisesta OmaBuddy palvelusta, minne voit kirjautua verkkopankkitunnuksillasi tai sen jälkeen matkapuhelimella kun olet aktivoinut numeron omalle tilillesi tunnisteeksi.

Voit myös vertailla muiden tarjoajien pikalainoja täällä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?