Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

BraBank - lainat

BRAbank on aikaisemmin tunnettu Suomessa nimellä Monobank, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2017. Yhtiöt BRAbank ASA ja Monobank ASA fuusioituivat 28.6.2019. Monobank oli fuusiossa vastaanottava yritys, eli BRAbank yritys itsessään lakkautettiin ja kaikki yrityksen toiminta siirtyi Monobankille. Uusi yhtiö jatkoi kuitenkin toimintaansa BRAbank brändinimen alla. Monobank on siis nimeltään nyt Brabank.

Vertaile lainat ilmaiseksi
Brabank
Bra Bankin asiakaspalvelunumero on 09 4245 5000 (pvm/mpm). Ulkomailta soitettaessa BraBankin asiakaspalvelunumero on​​ +358 9 4245 5000. Asiakaspalvelu palvelee maanantaista perjantaihin yhdeksästä viiteen. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä myös verkkosivujen tai sähköpostin kautta.

Perustietoa Bra Bankista

BRAbank, eli entiseltä nimeltään Monobank, aloitti Suomessa toimintansa keväällä 2017 nimellä Monobank, mutta fuusioitui BRAbankin kanssa 28.6.2019. Yritys vaihtoi tällöin nimensä jälkimmäiseen. BRAbankin Suomen tuotevalikoimaan kuuluvat tällä hetkellä vakuudettomat kulutusluotot.

Suomessa BRAbankin tuotevalikoimaan kuuluvat vakuudettomat kulutusluotot, joiden lainasummat vaihtelevat 1 000 – 50 000 € välillä. Vaikka pankin sivuilla on monta eri nimistä lainatuotetta, esimerkiksi pikalaina ja autolaina, kaikki lainat ovat käytännössä yksi ja sama tuote, sillä kaikkien lainojen lainasummat ja kustannukset ovat täsmälleen samat.

BRAbankilla ei ole fyysistä toimipistettä Suomessa, vaan kaikki asiointi hoidetaan netissä. BRAbank palvelee asiakkaitaan puhelimitse ja sähköpostilla. Asiakaspalvelun aukioloajat ovat arkisin klo 9-19 ja lauantaisin klo 10-16. Laina-asiakkaat voivat lisäksi tarkastella lainatietojaan BRAbankin verkkopankissa. BRAbankilla on myös Facebook- ja Twitter-tilit, mutta sosiaalisen median kanavia voi käyttää vain yleisten kysymysten selvittämiseen, henkilökohtaisia laina-asioita sosiaalisen median kautta ei voi hoitaa.

Bra Bank laina

Tältä sivulta löydät tietoa Bra Bankin lainoista ja muista rahoitustuotteista sekä ohjeet kuinka voit vertailla eri luottotuotteita myös muilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Bra Bank tarjoaa laajan valikoiman erilaisia lainatuotteita, joista löydät tietoa alta.

Bra Bank laina
Lainat

Vertaa Bra Bank muihin pankkeihin

VertaaEnsin tarjoaa sinulle mahdollisuuden vertailla yli 20 pankin laina- ja rahoitustuotteet. Näin näet helposti millainen luottoratkaisu sopii sinulle. Vertailu kysyy sinulta perustiedot ja tämän jälkeen näyttää kaikki vaihtoehdot hintoineen selkeästi listassa. Voit verrata esimerkiksi Bra Bankin lainaa muiden pankkien vastaaviin tuotteisiin.

["provider_hero_section","provider_product_introduction","topic_introduction","product_introduction_image_to_left","cta_sticky_banner_provider","faq_refresh","articles","newsletter_subscription"] Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta Näet kaikki tulokset listassa

Bra Bankin lainatuotteet

Bra Bank ei ole iso toimija Suomessa, joten heillä on tarjolla vain rajattu määrä lainatuotteita. BRAbank myöntää asiakkailleen vain vakuudettomia kulutusluottoja. Luottoa voi hakea 1 000 – 50 000 euroa. Luoton hakeminen tapahtuu nettipalvelun kautta, mutta myös vertailupalvelumme näyttää Bra Bankin lainatuotteet. Kulutusluotto on hyvin kilpailtu tuote, joten myös tämä pankki kannattaa ottaa huomioon kun haet lainaa.

Bra Bankilta voi saada lainaa 1 000 – 50 000 €. Lainan nimelliskorko määräytyy asiakaskohtaisesti ja se vaihtelee 7,62 % - 19,62 % välillä. Suurin mahdollinen todellinen vuosikorko BRAbankin lainoille on 19,62 %. Asiakas saa itse valita lainan takaisinmaksuajan, kunhan se on 1-15 vuoden väliltä.

Bra Bankin kulutusluoton avausmaksu on 45 € - 90 €. Kuukausittainen tilinhoitopalkkio on 5 € ja maksumuistutus on 5 €

Miten BRAbankin laina toimii?

Vakuutonta lainaa Bra Bankista voi hakea asiakkaat, jotka asuvat Suomessa ja joilla on säännölliset tulot. Tämän lisäksi pankki tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot ja edellytyksenä on usein se, ettei luottohäiriömerkintöjä löydy.

Lainahakemuksen voi täyttää helposti netissä. Heti lainahakemuksen jättämisen jälkeen hakijalle lähetetään päätös siitä, kuinka paljon lainaa asiakkaalle voidaan myöntää. Lainatarjous ei kuitenkaan ole sitova, vaan sopimus astuu voimaan vasta, kun asiakas allekirjoittaa lainapaperit. Jos tarvitsee apua lainahakemuksen täyttämiseen, BRAbankin asiakaspalvelu auttaa puhelimitse hakemuksen teossa. Laina-asiakkaat pääsevät käyttämään BRAbankin verkkopankkia, josta saa helposti selville kaikki oman lainan tiedot, saldon ja maksutiedot.

Apua lainahakemuksen täyttämiseen saa tarvittaessa VertaaEnsin asiakaspalvelusta, numerosta 010 271 7291.

Kuka voi hakea lainaa BRAbankista?

BRAbankin lainanhakijan täytyy olla 23-70 -vuotias, ja hakijan on täytynyt asua Suomessa lainahakemusta edeltävät kolme vuotta. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä eikä perintävelkaa. Kuukausitulojen täytyy olla vähintään 1 200 €, ja hakijan maksukyvyn täytyy riittää suunniteltujen kuukausierien maksuun.

Jotta voit saada Bra Bankin kulutusluoton, sinun tulee täyttää ainakin seuraavat kriteerit:

  • Ei maksuhäiriömerkintöjä tai perintävelkoja
  • Olet yli 23-vuotias, mutta et vanhempi kuin 70 vuotta
  • Sinun on täytynyt asua Suomessa vähintään 3 vuotta
  • Vähimmäistulosi on oltava yli 1200 euroa kuukaudessa
  • Sinulla täytyy olla tarpeeksi maksukykyä maksaaksesi kuukausierät

Bra Bank lainojen yhdistäminen

lainojen yhdistäminen on loistava tapa säästää kuluissa. Voit yhdistää useat eri luotot yhdeksi ja selkiyttää omaa taloutta huomattavasti.

Bra Bankin kautta lainojen yhdistäminen onnistuu. Ennen kuin haet lainaa, selvitä tarkkaan kuinka paljon maksat nyt kaikista veloistasi ja laske näiden kulut ja kuukausierät yhteen. Tämän jälkeen voit hakea lainaa vertailumme kautta ja saada tarjouksen useilta eri toimijoilta.

Lainojen yhdistäminen ja Bra Bank voivat olla hyvä ratkaisu sinulle kun haluat jälleenrahoitusta omaan talouteesi. Yhdistämallä vanhat lainat voit säästää paljon rahaa.

Bra Bank kokemuksia

Bra Bank, eli siis entinen Monobank, on monipuolinen pankki sekä yksityishenkilöille. Bra Bank kokemukset ovat kuluttajilla pääosin positiivisia. Pankki on moderni digitaalinen toimija, joka haluaa toimia edelläkävijänä finanssialalla. Näin ollen ihmisille, jotka ovat tottuneet digitaalisiin pankkipalveluihin, BraBank voi olla erittäin toimiva vaihtoehto.

Artikkelit

LAINA laina

Lue lisää lainoista täällä

Lainatyypit vaihtelevat tarkoituksen mukaan. Lue lisää lainoista täällä ja tee ilmainen hakemus

AUTOLAINA Autorahoitus

Autorahoitus

Vertaile autolainat ja voit löytää parhaan vaihtoehdon. Voit myös hakea autolainaa muutamasa minuutissa sitoumuksetta.

OPAS Lainaehdot

Yleiset lainaehdot

Lue lisää yleisistä lainaehdoista

LAINOJEN YHDISTÄMINEN lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on järkevää jos sinulla on useita eri lainoja. Yhdistä lainat täällä.

Lainaa heti lainaa heti

Laina heti tilille

Jos tarvitset lainaa heti tilille, voit tehdä vertailun muutamassa minuutissa ja saada rahat jopa saman päivän aikana.

AUTOLAINA Autorahoitus

Autorahoitus

Vertaile autolainat ja voit löytää parhaan vaihtoehdon. Voit myös hakea autolainaa muutamasa minuutissa sitoumuksetta.

LAINOJEN YHDISTÄMINEN lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on järkevää jos sinulla on useita eri lainoja. Yhdistä lainat täällä.

LAINA laina

Lue lisää lainoista täällä

Lainatyypit vaihtelevat tarkoituksen mukaan. Lue lisää lainoista täällä ja tee ilmainen hakemus

OPAS Lainaehdot

Yleiset lainaehdot

Lue lisää yleisistä lainaehdoista

Lainaa heti lainaa heti

Laina heti tilille

Jos tarvitset lainaa heti tilille, voit tehdä vertailun muutamassa minuutissa ja saada rahat jopa saman päivän aikana.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.