Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

BRAbank

BRAbank tarjoaa asiakkailleen vakuudettomia kulutusluottoja, joiden lainasummat vaihtelevat 1 000 ja 50 000 euron välillä. Lainasummat päätetään asiakaskohtaisesti asiakkaasta tehdyn arvion perusteella. BRAbankilla on valikoimassaan viisi erinimistä lainaa: kulutusluotto, vakuudeton laina, pikalaina, autolaina ja jälleenrahoituslaina. Kaikkien lainojen ominaisuudet ovat kuitenkin samat, joten erilaisista nimistä huolimatta kyseessä on periaatteessa yksi ja sama lainatuote. Lainaa voi hakea BRAbankista myös rinnakkaishakijan kanssa, jolloin on mahdollista saada suurempi lainasumma kuin yksin hakiessa.

BRAbank lainan hakuehdot

BRAbankin lainaa voivat hakea 23-70 -vuotiaat henkilöt, jotka ovat asuneet Suomessa lainahakemusta edeltävät kolme vuotta. Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä eikä perintävelkaa. Lisäksi hakijan kuukausitulojen täytyy olla vähintään 1 200 €, ja maksukyvyn täytyy olla riittävä kuukausierien hoitoon.

Lainan kustannukset ja lainan nostaminen

BRAbankin lainojen nimelliskorko on 7,68 - 19,68 prosenttia. Pankilla on käytössään riskiperusteinen hinnoittelu, mikä tarkoittaa, että korko määräytyy asiakkaan maksukyvystä tehdyn arvion perusteella. Lainan avausmaksu on 45-95 €, summa vaihtelee haetun lainasumman mukaan. Kuukausittainen tilinhoitopalkkio on 5 €, ja maksumuistutus samoin 5 €.

Lainan saa tililleen yleensä 1-2 pankkipäivän kuluessa siitä, kun hakemus on vastaanotettu ja kaikki hakemukseen liittyvät dokumentit tarkistettu. Nopeammasta rahansiirrosta voi sopia BRAbankin asiakaspalvelun kanssa.

Brabank kokemuksia ja lainaesimerkki

Vaikka Brabank on uusi tulokas Suomen markkinoilla, siitä on saatu hyviä kokemuksia. Kuten muissakin nettipankeissa, Brabank toimii täysin verkossa. Brabankin kohdalla positiivista on esimerkiksi asiakaspalvelu, ja sen aukioloajat. Brabankin asiakaspalvelu on auki maanantaista perjantaihin klo 09:00 - 19:00, ja lauantaisin 10:00 - 16:00. Brabank asiakaspalvelun numero on Puh. 09 4245 5000.

Brabankista voit saada esimerkiksi seuraavan lainan:

Lainaesimerkki: 10 000 € 5 vuodelle, todellinen vuosikorko 15,00%. sis. avausmaksu 95 € ja tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 979,43 €. 232,99 €/60 kk ajan. Takaisinmaksuaika: 1 - 15 v.

Lainan takaisinmaksu

BRAbankin lainojen takaisinmaksuaika on 1 - 15 vuotta. Asiakas saa itse valita laina-ajan pituuden. Pankki lähettää laskun lainanlyhennyksestä kuukausittain sähköpostilla 20 päivää ennen laskun eräpäivää. Ylimääräisiä lainanlyhennyksiä voi tehdä käyttämällä samaa viitenumeroa ja tilinumeroa kuin tavallisestikin lainaa lyhentäessä. Jos lainan haluaa maksaa kerralla kokonaan pois, tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun oikeiden maksutietojen saamiseksi. Myös laina-ajan pidentäminen onnistuu asiakaspalvelun kautta. Lainaan ei varsinaisesti kuulu maksuvapaita kuukausia, mutta maksuvaikeuksien yllättäessä kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun parhaan ratkaisun löytämiseksi.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?