Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Bondora

Bondora on Virosta lähtöisin oleva vertaislainapalvelu. Bondoran kautta voi hakea vertaislainaa 10 000 euroon asti. Korko määräytyy luottoluokituksesi ja lainanantajien tarjousten perusteella. Lainalle ei tarvitse vakuuksia eikä takaajia. Takaisinmaksuaika vaihtelee 3-60 kuukauden välillä. Koska laina on vertaislaina, lainan rahoittajina toimivat yksityiset sijoittajat. Voit vertailla myös muiden tarjoajien kulutusluottoja täällä.

Vertaislainan kustannukset

Korko määräytyy luottoluokituksesi ja lainanantajien tarjousten perusteella.

Vertaislainan hakuehdot

Voidaksesi hakea lainaa sinun tulee olla täysi-ikäinen, palkkatyössä ja omata riittävät tulot kattamaan kaikki kuukausittaiset kulut. Sinulla ei saa olla huonoa luottohistoriaa, kuten maksuhäiriömerkintää, konkurssia tai käynnissä olevaa ulosottotoimenpidettä. Lisäksi sinulla ei ole saanut olla peliongelmia.

Lainan hakeminen

Hakeminen koostuu useista vaiheista, mutta lainahakemuksen täyttö vie vain muutaman minuutin. Lähetettyäsi lainatarjouksen saat alustavan lainatarjouksen. Hyväksyttyäsi tarjouksen sinun tarvitsee suorittaa tunnistusprosessi ja ladata tarvittavat asiakirjat. Hakijoiden tulee vastata Bondoran verkkokyselyyn, suorittaa tunnistautumismaksu Trustly maksuvälittäjää käyttäen sekä lähettää tiliotteet tai muut tarvittavat tositteet (palkkalaskelmat tai todiste eläkkeestä) Instantor palvelua käyttäen.

Ainoastaan Bondoran luottoanalyytikot käyvät ne läpi, eli tiedot ovat luottamuksellisia. Tarkka tunnistusprosessi riippuu asiakkaasta. Jos olet uusi asiakas, silloin koko tunnistusprosessi tapahtuu lainahakemusprosessin yhteydessä. Hyväksyttyäsi lainatarjouksen täytyy sinun suorittaa 1 euron maksu omalta pankkitililtäsi Portaalitilille Trustly-palvelua käyttäen. Jos olet jo Bondoran asiakas, voit seurata tunnistusprosessin vaiheita kirjautuessasi sisään.

Luottoanalyysi kestää muutaman päivän siitä kun olet lähettänyt tarvittavat asiakirjat ja tiedot Bondoralle. Tämän jälkeen saat lopullisen lainatarjouksen, joka täytyy vahvistaa allekirjoittamalla lainasopimus.Laina maksetaan välittömästi tilillesi kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen. Rahan siirtyminen saattaa kuitenkin kestää muutaman pankkipäivän joissakin tapauksissa.

Lainan takaisinmaksu Bondoralle

Lainan lyhennykset ovat lyhennysaikataulun mukaan sovittuja kuukausittaisia maksuja. Kuukausittaiset lyhennykset vähennetään automaattisesti Portaalitililtäsi maksupäivän yönä. Sinun on huolehdittava, että Portaalitililläsi tai henkilökohtaisella pankkitililläsi on riittävästi varoja lainan lyhennysaikataulun mukaisina päivämäärinä. Bondora lähettää myös ilmoituksen sähköpostitse lähestyvistä eräpäivistä. Otathan huomioon, että varojen siirto Portaalitilillesi saattaa kestää jopa 5 työpäivää, jos kyseessä on SEPA-maksu. Huomaathan, että ennen kuin siirrät varoja Portaalitilillesi tulisi sinun tarkistaa lyhennysaikataulu ja mahdolliset maksamattomat veloitukset Portaalitililtäsi.

Vertaile ja löydä sinulle edullisin vertaislaina täältä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?