Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Blue Finance

Blue Finance Oy on suomalainen rekisteröity pikalainayhtiö. Blue Finance Joustoluotto tarjoaa luottorajan 5 000 euroon asti. Voit tehdä nostoja aina tarvittaessa luottorajan sallimissa rajoissa. Lainahakemuksen tekeminen kestää vain minuutin ja lainapäätöksen saa välittömästi. Joustoluoton kuukausilyhennys on vain 12 % joustoluoton kokonaissaldosta. Laina ei vaadi vakuuksia eikä takaajia.Voit vertailla muiden tarjoajien joustoluottoja ja pikalainoja täällä.

Blue Finance joustoluoton kustannukset

Blue Finance joustoluoton kuukausikorko on 8%, sekä lainanhakijalta veloitetaan lisäksi kuukausittain 5 euron laskutuspalkkio. Lainaa voi nostaa aina luottorajan sallimissa rajoissa pienen summan kerrallaan, mutta jokaisesta nostosta veloitetaan 15 prosentin nostopalkkio. Lainahakemuksen jättäminen nettihakemuksella sekä lainapäätöksen saanti on täysin ilmaista. Viestin lähettäminen meille maksaa ainoastaan normaalin tekstiviestin lähetysmaksun ilman mitään lisähintaa.

Blue Finance lainan hakeminen ja takaisinmaksu

Blue Finance joustoluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Lainapäätöksen saa heti ja rahat saapuvat nopeasti. Lainapalvelu on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä. Hakemukset käsitellään kaikkina päivinä kello 7 -23 välillä. Lainapäätöksen saa enimmillään 15 minuutin kuluessa, ja rahat saapuvat välittömästi tilille jos pankkisi on joko Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Aktia, S-Pankki, Säästöpankki tai Paikallisosuuspankki. Muissa pankkiyhteyksissä luotonsaajan on varauduttava maksutapahtuman vaatimaan pidempään aikaan, mikä on yleensä 1-2 pankkipäivää.Hakijan ei tarvitse toimittaa mitään tositteita hakemuksen yhteydessä. Sinun pitää ainoastaan olla Blue Financen lainaehtojen mukainen luotonhakija. Poikkeustapauksissa Blue Finance ottaa yhteyttä hakemusvaiheessa jos he tarvitsevat asiakirjoja hakemukseen liitteeksi.

Joustoluoton lasku tulee aina 30 päivän välein edellisen kuukauden nostoista. Joustoluottosopimukset ovat jatkuvia ja niitä laskutetaan kuukausittain jos luottotilillä on maksamatonta saldoa. Voit lainaa hakiessasi joustavasti valita kuukausilaskusi eräpäivän joustavasti. Mikäli sinulla on jo avoin joustoluottosopimus, voit vaihtaa eräpäivää helposti Blue Financen asiakaspalveluun yhteyttä ottamalla.

Normaalisti Blue Financen palvelut ovat auki 24 tuntia vuorokaudessa. Lainasummat tilitetään välittömästi kello 7 ja 23 välisenä aikana joka päivä. Yöllä myönnetyt luotot maksetaan seuraavana aamuna kello 7.

Blue Finance joustoluoton hakuehdot

Henkilöille, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta, ovat luotto- ja oikeustoimikelpoisia, joiden pysyvä asuinpaikka on Suomessa, joilla on sopiva takaus lainalle, ja joilla on julkinen matkapuhelinnumero tai jokin muu lainanantajalle sopiva väline henkilöllisyyden todistamiseen. Pikalainan hakijalla pitää olla henkilökohtainen suomalainen pankkitili johon pikavippi siirretään.

Luotonsaajalla on oikeus peruuttaa tekemänsä tililuottosopimus neljäntoista päivän kuluessa sopimuksen syntymisestä tai siitä myöhemmästä ajankohdasta, jolloin luotonsaaja on saanut pysyvällä tavalla luottoa koskevat ennakkotiedot ja sopimusehdot. Peruuttamisilmoitus on tehtävä kirjallisesti.

Vertaile nyt ja löydä sinulle edullisin pienlaina täältä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?