Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Bigbank

Bigbank on Virosta lähtöisin oleva kulutusluottoihin ja määräaikaisiin talletuksiin erikoistunut pankki. Bigbank on yksi Baltian maiden suurimmista yksityisasiakkaille suunnatuista pankeista heti yleispankkien jälkeen. Bigbank tarjoaa Suomessa asiakkailleen vakuudettomia lainoja 2 000 ja 40 000 euron välillä. Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee 6 kuukaudesta jopa 120 kuukauteen. Lainamäärät ja laina-ajat vaihtelevat sen mukaan, haetaanko lainoja yksin vai yhteisvastuullisen hakijan kanssa. Bigbankin toimintamalliin kuuluu jokaisen asiakkaan perusteellinen arviointi. Yli 10 000 € lainat vaativat yhteisvastuullisen hakijan, ja yhteishakijan kanssa voit hakea jopa 40 000 € lainaa, jonka laina-aika voi olla jopa 120 kuukautta.

Voit vertailla myös muiden pankkien kulutusluottoja täällä.

Tyytyväisyystakuu

Bigbankillä on nyt myös Suomen markkinoilla ainutlaatuisen ominaisuuden lainoilleen, tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen lainaan, voit palauttaa lainasumman 60 päivän sisällä lainan myöntämisestä, ilman kuluja. Tyytyväisyystakuu koskee kaikkia lainasummia 2000 € – 40 000 € ja myös yhteishakijan kanssa haettuja lainoja. Jos haluat käyttää tyytyväisyystakuuta, ilmoita siitä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen sähköpostitse Bigbankille 60 päivän sisällä sopimuspäivästä. Voit käyttää tyytyväisyystakuuta yhden kerran kolmen vuoden sisällä. Normaali lainan peruutusoikeus kuuluu luonnollisesti myös sopimukseen, vaikka olisitkin käyttänyt tyytyväisyystakuuta aiemmin. Tämä 14 päivän peruutusoikeus on määritelty kuluttajansuojalaissa.

Lainan hakeminen ja ehdot

Voit hakea Bigbankin lainaa, mikäli olet vähintään 22-vuotias Suomen kansalainen tai asut vakituisesti Suomessa. Tämän lisäksi sinulla tulee olla vähintään 1 200 € kuukausittaiset nettotulot. Toisen henkilön kanssa yhdessä voit hakea lainaa enemmän kuin yksin, jopa 40 000 €. Voit hakea Bigbankin lainaa helposti ja kätevästi verkkohakemuksella. Hakemuken käsittelyä nopeuttaa, kun lähetät tulotositteen jo hakemuslomakkeen täyttämisen yhteydessä. Lopullista käsittelyä varten Bigbank tarvitsee kopion palkansaajan palkkakuitista josta selviää viimeisen 3 kuukauden tulot, eläkeläiseltä hakijalta tarvitaan eläkepäätös tai indeksikorotusilmoitus ja yrittäjältä tarvitaan henkilökohtainen verotuspäätöksen kääntöpuolineen (erittelyosa mukana) ja viimeisin vahvistettu tilinpäätös. Voit lähettää tulotositteet esimerkiksi sähköpostilla. Rahat maksetaan samana päivänä kun lopullinen päätös tehdään, ja heti kun lainasopimus on allekirjoitettu sähköisesti. Bigbank siirtää rahat samana päivänä kun lopullinen päätös tehdään, ja heti kun lainasopimus on allekirjoitettu sähköisesti. Rahojen siirto kestää pankista riippuen 1-2 pankkipäivää.

Lainan takaisinmaksu

Eräpäiväksi on mahdollista valita kuukauden 1. tai 15. päivä. Eräpäivää voi muuttaa mutta se kuuluu sopimusmuutoksiin.. Lainan voi maksaa takaisin ennenaikaisesti joko kokonaan tai osittain, eikä tästä koidu ylimääräisiä kustannuksia. Mikäli haluat maksaa lainasi loppuun kokonaan tai enemmän kerralla, tulee sinun ilmoittaa Bigbankille suunnittelemasi maksupäivä ja summa, niin saat päiväkohtaisen loppusaldon. Takaisinmaksettavaa summa ei voi laskea itse lyhennyssuunnitelmasta. Bigbankin lainaan ei voi määritellä lyhennysvapaita kuukausia etukäteen. Maksuaikataulu kuitenkin joustaa tarvittaessa eli jos toivot maksuvapaata, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva laina täältä.

Mikä laina on sinulle sopiva?
Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?