Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Bank Norwegian - lainat ja luottokortit

Kilpailutamme puolestasi yli 20 lainantarjoajan lainat alle kahdessa minuutissa täysin ilmaiseksi. Näet Bank Norwegianin lainat verrattuna muuhun markkinaan helposti ja nopeasti. Voit myös kilpailuttaa heidän luottokortin ilmaisessa vertailussa.

Ilmainen lainavertailu
Bank
Bank Norwegianin asiakaspalvelunumero on 07532 66 200 (pvm/mpm). Asiakaspalvelu on auki arkisin 11-17.

Bank Norwegian

Bank Norwegian on Norjasta lähtöisin oleva nettipankki, mikä tarjoaa Suomessa asiakkailleen säästötilejä, luottokortteja sekä kulutusluottoja. Bank Norwegian on perustettu Norjassa vuonna 2007. Yhtiö on osa Norwegian-lentoyhtiötä, ja alkuperäinen tarkoitus oli tarjota luottokortti, joka on sidottu lentoyhtiön palkinto-ohjelmaan. Pankki laajensi toimintaansa Ruotsiin vuonna 2013, ja Suomeen vuonna 2015.

Bank Norwegian lainan määrä voi olla 1 000 ja 50 000 euron välillä. Lainan korko vaihtelee asiakkaan luottokelpoisuuden mukaan, ja alhaisimmillaan korko on vain 6,99%, ja korkeimmillaan 19,99%. Bank Norwegian lainan todellinen vuosikorko on matalimmillaan 7,40%. Asiakkaan luottokelpoisuus vaikuttaa lainan korkoon. Laina on vakuudetonta eikä vaadi takaajia. Laina aika on pisimmillään jopa 15 vuotta.

Bank Norwegian Suomessa

Talletustilin lisäksi Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen mm. vuosimaksutonta Visa-luottokorttia Suomessa . Norwegian-kortti on vuosimaksuton, tarjoaa jopa 6 viikon korottoman takaisinmaksuajan, ja kortti ei veloita käteisen nostamisesta luoton puolelta. Korttiin sisältyy myös matkavakuutus. Norwegian kortti kerryttää kaikista ostoksista myös Norwegian Cash Points-lentopisteitä. Voit vertailla luottokorttia muiden tarjoajien rahoitustuotteisiin vertailuissamme.

Bank Norwegianin vakuudeton laina

Pankki tarjoaa myös asiakkailleen vakuudettomia lainoja 1 000 ja 50 000 euron välillä. Lainan korko vaihtelee asiakkaan luottokelpoisuuden mukaan, ja alhaisimmillaan korko on vain 8,99%. Vertaa Norwegianin kulutusluottoa muiden tarjoajien vakuudettomiin lainoihin vertailuissamme.

["provider_hero_section","provider_product_introduction","topic_introduction","product_introduction_image_to_left","cta_sticky_banner_provider","faq_refresh","articles","newsletter_subscription"] Ilmainen lainavertailu Kilpailuta alle 2 minuutissa

Lainan hakuehdot

Hakijan tulee olla vähintään 23-vuotias, eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi hakijan tulee olla ollut Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta.

Lainanottajalla on voimassa olevan lain mukaan oikeus peruuttaa etäsopimus 14 päivän sisään. Peruuttamisaika alkaa siitä päivästä, jolloin lainan maksaminen alkaa. Mikäli lainanottaja haluaa käyttää peruuttamisoikeuttaan, hänen tulee ilmoittaa asiasta Bank Norwegianille kirjallisesti tai suullisesti. Peruuttamisoikeutta käyttäessään lainanottajalla on 30 päivää aikaa maksaa laina takaisin ilmoitettuaan asiasta Bank Norwegianille.

Lainanottajalla on vastuu maksaa korkoa siitä lähtien, kun lainaa alettiin maksaa siihen saakka, että se on kokonaan maksettu. Mahdolliset maksut, jotka lainanottaja on maksanut Bank Norwegianille lainan johdosta, maksetaan takaisin lainanottajalle.

Lainan hakeminen

Hakeminen onnistuu helposti ja kätevästi verkkohakemuksella. Koko hakuprosessin voi suorittaa matkapuhelimella, ja lainan voi allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla. Voit täyttää lainahakemuksen netissä Norwegianin sivuilla, minkä kautta voit ladata kaikki asiakirjat, tehdä muutoksia lainahakemukseesi, lisätä maksutietosi ja allekirjoittaa lainasopimuksen. Tarvitset verkkopankkitunnukset allekirjoittaksesi lainahakemuksen.

Voit lähettää netissä myös palkkakuittisi todisteena tuloistasi. Bank Norwegian saattaa pyytää asiakirjoja, kuten palkkalaskelmaa tai viimevuoden veroilmoitusta. Mahdollinen pyyntö liitteistä tulee sähköpostitse. Mikäli olet eläkkeellä, Norwegianille tulee lähettää asiakirja, josta ilmenee eläkemaksut. Sähköisen hakemuksen käsittely kestää noin 0-2 pankkipäivää, ja Norwegian vahvistaa lainapäätöksen hakijalle sähköpostitse.

Bank Norwegian lainan kustannukset

Bank Norwegianin lainaan kuuluu yleensä avausmaksu, joka vaihtelee 0 euron ja 90 euron välillä. Tämän lisäksi menee kuukausittainen tilinhoitomaksu, joka on kolme tai viisi euroa. Bank Norwegian lainan kustannukset:

  • Perustamismaksu (1 000€ - 2 999€) 0 €
  • Aloitusmaksu(3 000€ - 4 099€) 45 €
  • Aloitusmaksu (4 100€ - 60 000€) 90 €
  • Tilinhoitomaksu/kk (1 000€ - 1 699€) 3 €
  • Tilinhoitomaksu/kk (1 700€ - 60 000€) 5 €
  • Saldoilmoitus 0 €
  • Lainan korko riippuu luottokelpoisuudestasi ja alhaisimmillaan korko voi olla 9,99% mutta korkeimmillaan jopa 19,99%. Ottamalla rinnakkaishakijan mukaan hakemukseesi sinulla on suurempi mahdollisuus saada hakemasi laina. Tulet myös mahdollisesti saamaan paremman koron.

Norwegian lainan laskutus

Voit itse valita, miten haluat vastaanottaa lainalaskusi: sähköpostitse, verkkopankkiin e-laskuna tai paperilaskun postitse. Ensimmäisen laskun vastaanotat sähköpostiisi. Laskun eräpäivä on jokaisen kuun 15. päivä ja eräpäivää ei valitettavasti voi muuttaa. Bank Norwegian ei tarjoa tällä hetkellä maksuvapaita kuukausia asiakkailleen. Kuitenkin niin kauan kuin olet maksanut laskusi ajallaan, voit aina muuttaa takaisinmaksusuunnitelmaasi, valitsemalla uusi takaisinmaksuaika tai uusi kuukausierä.

Voit milloin tahansa maksaa lainan takaisin joko kokonaan tai osittain ilman lisäkustannuksia. Voit itse valita, kuinka pitkän takaisinmaksuajan haluat lainallesi, ja tällöin myös sen, kuinka paljon pystyt maksamaan kuukausittain.

Lainojen yhdistäminen Bank Norwegian

Jos sinulle on kertynyt useampi laina ja luotto, kannattaa harkita lainojen yhdistämistä Bank Norwegianin avulla. Bank Norwegianilla takaisinmaksuaika on 1-15 vuotta ja korko määräytyy henkilökohtaisesti 6,99% ja 19,99% välillä. Bank Norwegianin lainojen yhdistämispalvelu huolehtii myös edellisten lainojesi pois maksamisesta. Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva laina täältä.

Bank Norwegian yrityksenä

Bank Norwegian on norjalainen vuonna 2007 perustettu yksityisille markkinoille suunnattu nettipankki. Vuonna 2013 pankki aloitti toiminnan Ruotsissa. Suomessa Bank Norwegian on tarjonnut talletus- ja lainatuotteita joulukuusta 2015 alkaen, milloin pankki laajensi toimintaansa myös Tanskaan. Pankki on kokonaan Norwegian Finans Holding ASA:n omistama. Bank Norwegianilla oli yli 560 000 asiakasta vuoden 2015 syksyllä. Bank Norwegian toimii Norjan talletussuojajärjestelmän piirissä, jossa talletussuojan taso on asetettu noin 212 000 euroon (EU:n yleisesti sovitun tason ollessa 100 000 euroa).

Bank Norwegian talletustili

Talletuskorko on kiinteä ja suhteellisen korkea, 1,75% kaikille talletussummille. Talletustilin avaaminen on maksutonta, eikä pankilla ole nostorajoituksia tai minimitalletusvaatimusta. Talletukset on suojattu norjalaisia pankkeja koskevalla talletussuojalla, ja on 2 miljoonaan norjan kruunuun asti eli noin 200 000 euroon.

Verkkopankin käyttö

Verkkopankkiin pystyy tunnistautumaan suomalaisen pankin pankkitunnuksilla. Kirjautuminen onnistuu myös tekstiviestillä. Saat silloin kertakäyttökoodin matkapuhelimeesi. Jos kirjaudut SMS-viestillä, pääset hakemukseesi sekä voit ladata tiedostoja, mutta et voi käyttää verkkopankin kaikkia palveluita, esimerkiksi katsomaan luottokortin saldoasti tai talletustiliäsi.

Norwegian-lentoyhtiö ja rewards-ohjelma

Norwegian-lentoyhtiö on perustettu vuonna 1993, ja se on euroopan 3. Suurin halpalentoyhtiö. Norwegian lentää Euroopan lisäksi myös Pohjois-Afrikkaan, Lähi-itään, Thaimaaseen, Karibialle ja Yhdysvaltoihin. Yhtiöllä on noin 5 500 työntekijää. Lento-yhtiön rewards-pisteohjelma poikkeaa hieman muiden lentoyhtiöiden pisteohjelmista, sillä pisteet muutetaan suoraaan valuutaksi millä voi maksaa lentoliput tai lentojen lisäpalveluita Norwegianin lennolle. Pisteillä ei siis kerätä palkintoja eikä tietty pistemäärä oikeuta lentopalkintoon. Norwegian-kortti kerryttää kaikista kortilla tehdyistä ostoksista CashPoints-pisteitä Rewards-ohjelmaan.

Ilmaisien lentojen eteen tulee kuitenkin käyttää korttia melko ahkerasti, sillä kortilla saa pisteitä 1%:n verran ostoksista, ja yksi piste vastaa 1 Norjan kruunua eli noin 0,1 euroa. Jotta saisit esimerkiksi 100 euroa (1000 pistettä), sinun tulee käyttää luottokorttia 100 000 eurolla.

Bank Norwegian kokemuksia

Kokemuksia Bank Norwegian pankista on saatu jo vuosia, koska pankki on jo saanut vahvan jalansijan suomalaisilla lainamarkkinoilla. Bank Norwegian on perustettu vuonna 2007, ja se on iso toimija pohjoismaisilla markkinoilla. Bank Norwegian on hyvä vaihtoehto, jos tavoitteena on lainojen yhdistäminen, haluat edullista lainaa tai jos tarkoituksena on maksaa vanhat lainat pois kerralla.

Norjalaiset pankit ovat osoittautuneet luotettaviksi toimijoiksi myös Suomen markkinoilla, ja niistä on saatu hyviä kokemuksia. Esimerkiksi Bank Norwegianista lainaa voi hakea nopeasti ja joustavasti, ja myös nostaa rahaa vaivattomasti. Useilla kuluttajilla on positiivisia norwegian bank kokemuksia, joten tämän pankin laina tai luottokortti voi olla hyvä vaihtoehto.

Artikkelit

ARTIKKELIT

Bank Norwegian

Esittelyssä

OPAS

Lainatyypit

Millaisia lainatyyppejä on olemassa?

OPAS

Ohjeet lainanhakuun

Mitä kaikkea lainanhausta tulee tietää?

OPAS

Korko: Euribor vai Prime

Kaikki viitekoroista

LAINA

Kulutusluotto

Vertaile kulutusluotot

OPAS

Lainatyypit

Millaisia lainatyyppejä on olemassa?

OPAS

Korko: Euribor vai Prime

Kaikki viitekoroista

ARTIKKELIT

Bank Norwegian

Esittelyssä

OPAS

Ohjeet lainanhakuun

Mitä kaikkea lainanhausta tulee tietää?

LAINA

Kulutusluotto

Vertaile kulutusluotot

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.