Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Bank Norwegian

Bank Norwegian on Norjasta lähtöisin oleva nettipankki, mikä tarjoaa Suomessa asiakkailleen säästötilejä, luottokorttia sekä kulutusluottoja. Bank Norwegian on perustettu Norjassa vuonna 2007. Yhtiö on osa Norwegian-lentoyhtiötä, ja alkuperäinen tarkoitus oli tarjota luottokortti, joka on sidottu lentoyhtiön palkinto-ohjelmaan.

Pankki laajensi toimintaansa Ruotsiin vuonna 2013, ja Suomeen vuonna 2015.

Bank Norwegian laina

Bank Norwegian lainan määrä voi olla 1 000 ja 50 000 euron välillä. Lainan korko vaihtelee asiakkaan luottokelpoisuuden mukaan, ja alhaisimmillaan korko on vain 6,99%, ja korkeimmillaan 19,99%. Bank Norwegian lainan todellinen vuosikorko on matalimmillaan 7,40%. Asiakkaan luottokelpoisuus vaikuttaa lainan korkoon. Laina on vakuudetonta eikä vaadi takaajia. Laina aika on pisimmillään jopa 15 vuotta.

Lainan hakuehdot

Hakijan tulee olla vähintään 23-vuotias, eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi hakijan tulee olla ollut Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta.

Lainanottajalla on voimassa olevan lain mukaan oikeus peruuttaa etäsopimus 14 päivän sisään. Peruuttamisaika alkaa siitä päivästä, jolloin lainan maksaminen alkaa. Mikäli lainanottaja haluaa käyttää peruuttamisoikeuttaan, hänen tulee ilmoittaa asiasta Bank Norwegianille kirjallisesti tai suullisesti. Peruuttamisoikeutta käyttäessään lainanottajalla on 30 päivää aikaa maksaa laina takaisin ilmoitettuaan asiasta Bank Norwegianille. Lainanottajalla on vastuu maksaa korkoa siitä lähtien, kun lainaa alettiin maksaa siihen saakka, että se on kokonaan maksettu. Mahdolliset maksut, jotka lainanottaja on maksanut Bank Norwegianille lainan johdosta, maksetaan takaisin lainanottajalle.

Lainan hakeminen

Hakeminen onnistuu helposti ja kätevästi verkkohakemuksella. Koko hakuprosessin voi suorittaa matkapuhelimella, ja lainan voi allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla. Voit täyttää lainahakemuksen netissä Norwegianin sivuilla, minkä kautta voit ladata kaikki asiakirjat, tehdä muutoksia lainahakemukseesi, lisätä maksutietosi ja allekirjoittaa lainasopimuksen. Tarvitset verkkopankkitunnukset allekirjoittaksesi lainahakemuksen. Voit lähettää netissä myös palkkakuittisi todisteena tuloistasi. Bank Norwegian saattaa pyytää asiakirjoja, kuten palkkalaskelmaa tai viimevuoden veroilmoitusta. Mahdollinen pyyntö liitteistä tulee sähköpostitse. Mikäli olet eläkkeellä, Norwegianille tulee lähettää asiakirja, josta ilmenee eläkemaksut. Sähköisen hakemuksen käsittely kestää noin 0-2 pankkipäivää, ja Norwegian vahvistaa lainapäätöksen hakijalle sähköpostitse.

Bank Norwegian lainan kustannukset

Bank Norwegianin lainaan kuuluu yleensä avausmaksu, joka vaihtelee 0 euron ja 90 euron välillä. Tämän lisäksi menee kuukausittainen tilinhoitomaksu, joka on kolme tai viisi euroa.

Bank Norwegian lainan kustannukset:

  • Perustamismaksu (1 000€ - 2 999€) 0 €
  • Aloitusmaksu(3 000€ - 4 099€) 45 €
  • Aloitusmaksu (4 100€ - 60 000€) 90 €
  • Tilinhoitomaksu/kk (1 000€ - 1 699€) 3 €
  • Tilinhoitomaksu/kk (1 700€ - 60 000€) 5 €
  • Saldoilmoitus 0 €

Lainan korko riippuu luottokelpoisuudestasi ja alhaisimmillaan korko voi olla 9,99% mutta korkeimmillaan jopa 19,99%. Ottamalla rinnakkaishakijan mukaan hakemukseesi sinulla on suurempi mahdollisuus saada hakemasi laina.Tulet myös mahdollisesti saamaan paremman koron.

Norwegian lainan laskutus

Voit itse valita, miten haluat vastaanottaa lainalaskusi: sähköpostitse, verkkopankkiin e-laskuna tai paperilaskun postitse. Ensimmäisen laskun vastaanotat sähköpostiisi. Laskun eräpäivä on jokaisen kuun 15. päivä ja eräpäivää ei valitettavasti voi muuttaa. Bank Norwegian ei tarjoa tällä hetkellä maksuvapaita kuukausia asiakkailleen. Kuitenkin niin kauan kuin olet maksanut laskusi ajallaan, voit aina muuttaa takaisinmaksusuunnitelmaasi, valitsemalla uusi takaisinmaksuaika tai uusi kuukausierä.

Voit milloin tahansa maksaa lainan takaisin joko kokonaan tai osittain ilman lisäkustannuksia. Voit itse valita, kuinka pitkän takaisinmaksuajan haluat lainallesi, ja tällöin myös sen, kuinka paljon pystyt maksamaan kuukausittain.

Lainojen yhdistäminen Bank Norwegian

Jos sinulle on kertynyt useampi laina ja luotto, kannattaa harkita lainojen yhdistämistä Bank Norwegianin avulla. Bank Norwegianilla takaisinmaksuaika on 1-15 vuotta ja korko määräytyy henkilökohtaisesti 6,99% ja 19,99% välillä. Bank Norwegianin lainojen yhdistämispalvelu huolehtii myös edellisten lainojesi pois maksamisesta.

Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva laina täältä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?