Menu
Soita
Soita 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Olet kirjautunut ulos.

Lähetämme sinulle sähköpostitse ohjeet kuinka nollaat salasanan.

Tietoa palveluntarjoajasta

Bank Norwegian

Bank Norwegian on Norjasta lähtöisin oleva nettipankki, mikä tarjoaa Suomessa asiakkailleen vakuudettomia lainoja 1 000 ja 50 000 euron välillä. Lainan korko vaihtelee asiakkaan luottokelpoisuuden mukaan, ja alhaisimmillaan korko on vain 8,99% mutta korkeimmillaan jopa 22,49%. Asiakkaan luottokelpoisuus vaikuttaa lainan korkoon. Laina on vakuudetonta eikä vaadi takaajia. Laina aika on pisimmillään jopa 15 vuotta. Voit vertailla myös muiden pankkien kulutusluottoja täällä.

Lainan hakuehdot

Hakijan tulee olla vähintään 23-vuotias, eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi hakijan tulee olla ollut Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta.

Lainanottajalla on voimassa olevan lain mukaan oikeus peruuttaa etäsopimus 14 päivän sisään. Peruuttamisaika alkaa siitä päivästä, jolloin lainan maksaminen alkaa. Mikäli lainanottaja haluaa käyttää peruuttamisoikeuttaan, hänen tulee ilmoittaa asiasta Bank Norwegianille kirjallisesti tai suullisesti. Peruuttamisoikeutta käyttäessään lainanottajalla on 30 päivää aikaa maksaa laina takaisin ilmoitettuaan asiasta Bank Norwegianille. Lainanottajalla on vastuu maksaa korkoa siitä lähtien, kun lainaa alettiin maksaa siihen saakka, että se on kokonaan maksettu. Mahdolliset maksut, jotka lainanottaja on maksanut Bank Norwegianille lainan johdosta, maksetaan takaisin lainanottajalle.

Lainan hakeminen

Hakeminen onnistuu helposti ja kätevästi verkkohakemuksella. Koko hakuprosessin voi suorittaa matkapuhelimella, ja lainan voi allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla. Voit täyttää lainahakemuksen netissä Norwegianin sivuilla, minkä kautta voit ladata kaikki asiakirjat, tehdä muutoksia lainahakemukseesi, lisätä maksutietosi ja allekirjoittaa lainasopimuksen. Tarvitset verkkopankkitunnukset allekirjoittaksesi lainahakemuksen. Voit lähettää netissä myös palkkakuittisi todisteena tuloistasi. Bank Norwegian saattaa pyytää asiakirjoja, kuten palkkalaskelmaa tai viimevuoden veroilmoitusta. Mahdollinen pyyntö liitteistä tulee sähköpostitse. Mikäli olet eläkkeellä, Norwegianille tulee lähettää asiakirja, josta ilmenee eläkemaksut. Sähköisen hakemuksen käsittely kestää noin 0-2 pankkipäivää, ja Norwegian vahvistaa lainapäätöksen hakijalle sähköpostitse.

Lainan kustannukset

Lainassa ei ole aloitusmaksua mikäli summa on alle 2000 euroa. Muussa tapauksessa avausmaksu vaihtelee 45 ja 95 euron välillä. Lainan korko riippuu luottokelpoisuudestasi ja alhaisimmillaan korko voi olla 8,99% mutta korkeimmillaan jopa 22,49%. Ottamalla rinnakkaishakijan mukaan hakemukseesi sinulla on suurempi mahdollisuus saada hakemasi laina.Tulet myös mahdollisesti saamaan paremman koron.

Norwegian lainan laskutus

Voit itse valita, miten haluat vastaanottaa lainalaskusi: sähköpostitse, verkkopankkiin e-laskuna tai paperilaskun postitse. Ensimmäisen laskun vastaanotat sähköpostiisi. Laskun eräpäivä on jokaisen kuun 15. päivä ja eräpäivää ei valitettavasti voi muuttaa. Bank Norwegian ei tarjoa tällä hetkellä maksuvapaita kuukausia asiakkailleen. Kuitenkin niin kauan kuin olet maksanut laskusi ajallaan, voit aina muuttaa takaisinmaksusuunnitelmaasi, valitsemalla uusi takaisinmaksuaika tai uusi kuukausierä.

Voit milloin tahansa maksaa lainan takaisin joko kokonaan tai osittain ilman lisäkustannuksia. Voit itse valita, kuinka pitkän takaisinmaksuajan haluat lainallesi, ja tällöin myös sen, kuinka paljon pystyt maksamaan kuukausittain.

Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva laina täältä.

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?