Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Balanzia

Balanzia tarjoaa asiakkailleen 2 000-30 000 euron lainaa 1-15 vuoden maksuajalla. Lainahakemuksen voi jättää yrityksen verkkosivuilla. Lainan nimelliskorko on aina hakemuskohtainen ja vaihtelee välillä 7,90-19,90 %. Lainan avausmaksu on aina 150 euroa, ja tilinhoitomaksu 5 euroa. Lainaan voi hakea korotusta 50 euron lisämaksusta. Balanzia suosittelee myös rinnakkaishakijaa suurempiin lainasummiin, sillä se voi helpottaa lainan saantia.

Lainan hakuehdot ja nostaminen

Balanzialta haettaessa lainaa, tulee lainanhakijan olla vähintään 24-vuotias. Hakijan tulee myös olla Suomen kansalainen, tai olla asunut Suomessa vähintään 3 vuotta. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, säännölliset palkka- tai eläketulot tai tuloja yritystoiminnasta. Vuosittaisten bruttotulojen tulee olla vähintään 16 000 euroa. Lainan hakemiseen netissä tarvitaan verkkopankkitunnukset.

Kun lainasi on alustavasti hyväksytty, saat sähköpostitse linkin muutamiin lisäkysymyksiin, joihin vastattuasi saat uuden viestin, jossa on linkki lainasopimukseen. Lainasopimus allekirjoitetaan pankkitunnuksilla. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen rahat siirtyvät asiakkaan tilille mahdollisimman pian. Rahansiirrot pankkien välillä voivat kestää 1-3 pankkipäivää.

Lainan takaisinmaksu

Lainan eräpäivä on aina kuukauden 28. päivä, ja päivää ei valitettavasti voi muuttaa. Lainalla voi olla korkeintaan kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuotta kohden, ei kuitenkaan peräkkäisinä kuukausina. Maksuvapaiden kuukausien korko ja mahdolliset maksut lisätään lainapääomaan ja takaisinmaksuaika muuttuu vastaavasti. Ennen ensimmäistä maksuvapaata kuukautta tulee lainaa maksaa vähintään 6 kuukauden ajan.

Ylimääräisiä lyhennyksiä voi tehdä koska tahansa laina-aikana. Maksut kohdistuvat aina ensin avoimiin eriin ja jos lainalla ei ole avoimia eriä sillä hetkellä, niin ne kohdistuvat lainan pääomaan. Lainan voi maksaa kokonaan tai osittain etukäteen koska tahansa. Silloin tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun, niin saat tarkat maksutiedot ja ohjeet.

Mikä laina on sinulle sopiva?
Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?