Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Avida

Avida Finans AB on Ruotsin finanssivalvonnan alaisena toimiva luottomarkkinayhtiö. Avida Finans tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja 2 000 euron ja 50 000 euron välillä yksityisasiakkaille. Korko vaihtelee asiakkaan luottokelpoisuuden mukaan, ja laina-aika on 1 vuodesta jopa 15 vuoteen. Yhtiöllä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Voit myös käyttää Avida-lainaa maksaaksesi pois kalliimpia luottoja: saat alhaisemman kuukausierän ja maksat vain yhtä lainaa. Avida laina ei vaadi takaajia eikä vakuuksia. Voit vertailla myös muiden tarjoajien kulutusluottoja täällä.

Lainan hakeminen

Voit hakea Avida lainaa helposti netissä. Lainapäätös lähetetään sinulle sähköpostitse. Mikäli laina on myönnettävissä, saat sähköpostiisi linkin elektroniseen luottosopimukseen, jonka voit käydä hyväksymässä nettipankkitunnuksillasi. Jos lainhakemuksesi hyväksytään, tulee luottosopimuksen allekirjoituksen yhteydessä toimittaa Avidalle dokumentti, joka todistaa tulosi (palkkatodistus, eläkkeen maksuilmoitus tms.). Dokumentin voi lähettää elektronisesti. Laina maksetaan hakemuksessa ilmoittamalle pankkitilille, kun lainahakemus on hyväksytty ja lainasopimus allekirjoitettu. Pankista riippuen lainanmaksussa voi kestää 1–2 pankkipäivää ennen kuin rahat näkyvät tilillä.

Lainan hakuehdot

Voit hakea Avida lainaa, jos olet 24 - 70-vuotias ja sinulla on säännölliset, vähintään 16 000 euron vuositulot työstä tai eläkkeestä. Sinulla ei saa olla maksuhäiriöitä ja sinun tulee olla asunut Suomessa vakituisesti vähintään kolme vuotta. Rinnakkaishakija helpottaa sekä haetun lainan että haetun summan saamista. Jos olet avo- tai avioliitossa, rinnakkaishakijasta on apua etenkin suurempia summia haettaessa.

Lainan maksaminen

Lasku tulee kuukausittain, eräpäivä on aina kuukauden 28. päivä, ja sitä ei voi muuttaa. Laina on annuiteettilaina, mikä tarkoittaa, että lainaa lyhennetään tasaerissä joka kuukausi. Voit maksaa koko luoton etuajassa ilman lisäkustannuksia ja maksat korkoa vain siihen päivään asti, kun Avida on vastaanottanut suorituksen. Ota yhteyttä Avida asiakaspalveluun ennen kuin maksat suorituksen. kuukausierää tai tekemällä lainalle suuremman kertasuorituksen.

Voit halutessasi lyhentää lainaa joko maksamalla sovittua suurempaa Ylimääräinen suoritus ei vaikuta tuleviin kuukausieriin, vaan pienentää jäljellä olevan lainan pääomaa. Näin ollen lainasi tulee maksettua kokonaisuudessaan pois nopeammin kuin sovitussa laina-ajassa.Voit hakea maksuvapaata kuukautta sen jälkeen, kun olet maksanut ajallaan vähintään neljä maksua. Voit saada korkeintaan kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuotta kohti. Käytetyn maksuvapaan kuukauden korko ja mahdolliset muut kulut lisätään velkapääomaan, ja takaisinmaksuaika muuttuu vastaavasti.

Mikä laina on sinulle sopiva?
Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?