Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Avida – lainat ja kulutusluotot

Avida Finans AB on Ruotsin finanssivalvonnan alaisena toimiva rahoitusyhtiö. Avida Finans tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja 2 000 euron ja 50 000 euron välillä. Vertaile Avidan lainat vertailumme kautta, niin näet koko lainamarkkinan tarjonnan samalla.

Vertaile lainat ilmaiseksi
Avida
Avidan asiakaspalvelu päivystää ympärivuorokautisesti numerossa 075 755 0075. Tämän lisäksi Avidaan saa yhteyttä sähköpostilla osoitteessa maksupalvelu@avidafinans.fi. Jos haluat hakea uutta lainaa, tee se vertailumme kautta. Näin saat vertailtua kaikki lainat yhdellä kertaa, nopeasti ja ilmaiseksi.

Perustietoa Avidasta

Avida on toiminut jo vuodesta 1983 lähtien tarjoten rahoitusta yksityishenkilöille ja yrityksille. Yksityishenkilöt voivat hakea Avidalta perinteistä kulutusluottoa tai lainaa. Yritysasiakkaille Avida tarjoaa Factoring-rahoitusta, vientirahoitusta ja yritysluottoa.

Avidan lainan korko on aina asiakaskohtainen ja vaihtelee luottokelpoisuuden mukaan. Avidan lainan korko on vähintään 7,90%. Yksityishenkilö voi hakea Avida Finansilta lainaa 2 000–50 000 euroa. Laina-aika vaihtelee yhdestä vuodesta jopa 15 vuoteen.

Avida laina

Tältä sivulta löydät tietoa Avidan lainoista, sekä ohjeet kuinka voit hakea eri luottotuotteita myös muilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Avida tarjoaa kuluttajille lainatuotteita, joista löydät tietoa alta. Voit esimerkiksi käyttää Avida-lainaa maksaaksesi pois kalliimpia luottoja: saat alhaisemman kuukausierän ja maksat vain yhtä lainaa. Avida laina ei vaadi takaajia eikä vakuuksia. Voit vertailla myös muiden tarjoajien kulutusluottoja vertailussamme.

avida laina
["provider_hero_section","provider_product_introduction","topic_introduction","cta_sticky_banner_provider","faq_refresh","articles","newsletter_subscription"] Vertaile lainat muutamassa minuutissa Näet kaikki tulokset listassa, helposti ja sitoumuksetta

Avida lainan hakeminen

Voit hakea Avida lainaa helposti netissä. Lainapäätös lähetetään sinulle sähköpostitse. Mikäli laina on myönnettävissä, saat sähköpostiisi linkin elektroniseen luottosopimukseen, jonka voit käydä hyväksymässä nettipankkitunnuksillasi. Jos lainhakemuksesi hyväksytään, tulee luottosopimuksen allekirjoituksen yhteydessä toimittaa Avidalle dokumentti, joka todistaa tulosi (palkkatodistus, eläkkeen maksuilmoitus tms.). Dokumentin voi lähettää elektronisesti.

Laina maksetaan hakemuksessa ilmoittamalle pankkitilille, kun lainahakemus on hyväksytty ja lainasopimus allekirjoitettu. Pankista riippuen lainanmaksussa voi kestää 1–2 pankkipäivää ennen kuin rahat näkyvät tilillä.

Avida lainan hakuehdot

Voit hakea Avida lainaa, jos olet 24 - 70-vuotias ja sinulla on säännölliset, vähintään 16 000 euron vuositulot työstä tai eläkkeestä. Sinulla ei saa olla maksuhäiriöitä ja sinun tulee olla asunut Suomessa vakituisesti vähintään kolme vuotta. Rinnakkaishakija helpottaa haetun summan saamista. Jos olet avo- tai avioliitossa, rinnakkaishakijasta on apua etenkin suurempia summia haettaessa.

Avida lainan maksaminen

Lasku tulee kuukausittain, eräpäivä on aina kuukauden 28. päivä, ja sitä ei voi muuttaa. Laina on annuiteettilaina, mikä tarkoittaa, että lainaa lyhennetään tasaerissä joka kuukausi. Voit maksaa koko luoton etuajassa ilman lisäkustannuksia ja maksat korkoa vain siihen päivään asti, kun Avida on vastaanottanut suorituksen. Ota yhteyttä Avida asiakaspalveluun ennen kuin maksat tavallista suuremman suorituksen.

Voit halutessasi lyhentää lainaa joko maksamalla sovittua suurempaa kuukausierää tai tekemällä lainalle suuremman kertasuorituksen. Ylimääräinen suoritus ei vaikuta tuleviin kuukausieriin, vaan pienentää jäljellä olevan lainan pääomaa. Näin ollen lainasi tulee maksettua kokonaisuudessaan pois nopeammin kuin sovitussa laina-ajassa. Voit hakea maksuvapaata kuukautta sen jälkeen, kun olet maksanut ajallaan vähintään neljä maksua. Voit saada korkeintaan kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuotta kohti. Käytetyn maksuvapaan kuukauden korko ja mahdolliset muut kulut lisätään velkapääomaan, ja takaisinmaksuaika muuttuu vastaavasti.

Näin haet Avida lainaa

Klikkaa tiesi vertailuumme ja täytä perustietosi, niin voit saada lainaa netistä pankkitunnuksilla Avidan kautta. Prosessi toimii seuraavasti:

  • Täytä Avidan tai muun palveluntarjoajan vaatimat perustiedot
  • Lähetä lainahakemus niin tiedät paljonko saan lainaa.
  • Palveluntarjoaja, tässä tapauksessa Avida, lähettää sinulle alustavan lainapäätöksen.
  • Palauta tarvittavat liitteet.
  • Avida maksaa lainan tilillesi 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Avida finans kokemuksia

Koska Avida on toiminut jo useita vuosia, monilla asiakkailla on kokemuksia pankin palveluista. Kun etsit paikkansapitäviä avida kokemuksia, kannattaa muistaa että viralliset ja jo pitkään toiminnassa olleet pankit ovat yleensä parhaita paikkoja hakea lainaa. Erityisesti jos haet lainaa ilman vakuuksia, Avida voi olla hyvä vaihtoehto sinulle. Kerro ihmeessä kokemuksia Avida lainasta myös muille, erityisesti jos sinun tarvitsee yhdistää lainat.

VertaaEnsin.fi:llä on hyviä kokemuksia siitä, millaisen lainan voit saada eri pankilta tai rahoituslaitokselta, sillä olemme palvelleet jo yli 300 000 suomalaista löytämään parhaat rahoitustuotteet. Kun vertailet kauttamme, sinun on mahdollista saada heti suuntaa antava tarjous jopa 23 eri pankilta.

Lainojen yhdistäminen Avida

Avidan laina on järkevä vaihtoehto jos sinulla on kalliita kulutusluottoja, ja haluat yhdistää lainat. Yhdistämällä lainat Avidan tuotteella, voi kuukausikulusi pienentyä huomattavasti. Voit hakea lainojen yhdistämistä vertailumme kautta ja säästää selvää rahaa.

Artikkelit

LAINA laina

Lue lisää lainoista täällä

Lainatyypit vaihtelevat tarkoituksen mukaan. Lue lisää lainoista täällä ja tee ilmainen hakemus

AUTOLAINA Autorahoitus

Autorahoitus

Vertaile autolainat ja voit löytää parhaan vaihtoehdon. Voit myös hakea autolainaa muutamasa minuutissa sitoumuksetta.

OPAS Lainaehdot

Yleiset lainaehdot

Lue lisää yleisistä lainaehdoista

LAINOJEN YHDISTÄMINEN lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on järkevää jos sinulla on useita eri lainoja. Yhdistä lainat täällä.

Lainaa heti lainaa heti

Laina heti tilille

Jos tarvitset lainaa heti tilille, voit tehdä vertailun muutamassa minuutissa ja saada rahat jopa saman päivän aikana.

AUTOLAINA Autorahoitus

Autorahoitus

Vertaile autolainat ja voit löytää parhaan vaihtoehdon. Voit myös hakea autolainaa muutamasa minuutissa sitoumuksetta.

LAINOJEN YHDISTÄMINEN lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on järkevää jos sinulla on useita eri lainoja. Yhdistä lainat täällä.

LAINA laina

Lue lisää lainoista täällä

Lainatyypit vaihtelevat tarkoituksen mukaan. Lue lisää lainoista täällä ja tee ilmainen hakemus

OPAS Lainaehdot

Yleiset lainaehdot

Lue lisää yleisistä lainaehdoista

Lainaa heti lainaa heti

Laina heti tilille

Jos tarvitset lainaa heti tilille, voit tehdä vertailun muutamassa minuutissa ja saada rahat jopa saman päivän aikana.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.