Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

AuroraX

AuroraX tarjoaa vertaislainoja, eli lainanhakijat hakevat lainaa sijoittajilta, jotka rahoittavat erilaisia lainoja, toki hajautetusti. Sijoittaja valitsee haluamansa tuottoprosentin väliltä 4-20 %, minkä lisäksi lainaan tulee 0.3% välittäjäpalkkio.

AuroraX-lainan hakemisen edellytykset

AuroraX-palvelun lainoja voivat hakea yli 22-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt, joilla on luottotiedot kunnossa. Hakjian työsuhde voi olla vakituinen, määräaikainen, koeajalla tai osa-aikainen.

Laina luokitetaan hakijan tilitietojen perusteella. Aurora Exchange on itse vastuussa luottoluokituksestaan, mutta heidän yhteystyökumppaninsa Instantor tarjoaa palvelun jota luokitukseen käytetään.

AuroraX-vertaislainan hinta

Itse lainan nimelliskorko vaihtelee 4%:n ja 20%:n välillä, sijoittajan tuottohalukkuudesta riippuen. Auroran välityspalkkiot vaativat sijoittajalta 3.66 % lainatusta summasta vuositasolla, ja lainanottajalta 0.3 % lainasta. Nimelliskoron yläraja on Auroran lainoissa kuitenkin aina 20 %.

Lainaturvavakuutus

AuroraX:n kaikki vertaislainat saavat automaattisen lainaturvavakuutuksenAuroran yhteistyökumppani Maiden Life AB:ltä. Tämä tarkoittaa sitä, että lainaturvavakuutus kattaa alle 65-vuotiaan lainanottajan lainakuluja tilapäisen tai pysyvän työkyvyttömyyden tai kuolemantapauksen varalta. Vakuutus on toistaiseksi voimassaoleva, eikä siitä veloiteta lisähintaa.

Lainan hakeminen ja nostaminen nostaminen

Lainaa haetaan rekisteröitymällä AuroraX-palveluun. Rekisteröitymällä voit hakea lainaa, ja vertailla saamiasi lainatarjouksia. Rekisteröitymiseen tarvitaan oma IBAN-numerosi ja kuvallinen henkilötodistus tai passi. Myös ajokortti käy henkilöllisyyden varmentamiseen.

Kun olet rekisteröitynyt, voit hakea lainaa. Lainapäätöksen saa heti lainahakemuksen teon jälkeen, mutta sitä ei tarvitse heti hyväksyä. Jos haluat harkinta-ajan jälkeen hyväksyä lainan, sen voi tehdä helposti Auroran sivuilla.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?